Hrvatski milicajci na srpskom naređuju uhićenja branitelja, Milanović izaziva rat! Svećenici štite branitelje!

0
912

markov trgOstojić i Milanović su odlučili ući u rat s braniteljima. Zapovjednik hrvatske policije je zapovjedio na srpskom; “naređujem odlazak s Markovog trga!”. I milicajac je krenuo na invalide, branitelje.  Bez imalo srama ova ostojićeva milicija je krenula na branitelje, kao da se radi o bagri kriminalaca. Toliko o poštovanju onih koje mi plaćamo; da nas batinaju.

Policija i dalje pokušava ući u crkvu. Ali hrvatski svećenici brane ulaz ostojićevim primitivcima, koji ne poštuju niti našu crkvu. Takvim ponašanjem ovaj policijski zapovjednik jasno govori od kuda je i za koga radi. Već 20 godina u Hrvatskoj se ne koristi riječ naređujem, mi plaćamo ovog policajca koji ni jezik ne zna osim srpskog,  ZAJEDNO SA OSTOJIĆEM da provode teror nad invalidima! Jasno je svima poslije ove situacije da srpski ministri i vlast u milanovićevoj režiji žele građanski rat. Nije jasno kako se naša vlada može zabavljati po Rovinju, po nekim sajmovima, dok se cijela država digla na noge.

Poput srpskih policajaca koji su devedesetih batinali Bobana, ova policijska sluganska ekipa se okrenula protiv naroda. Koliko su odvratni pokazali su kroz cijeli dan, jer su zablokirali pristup Markovom trgu, a najteži invalidi su sad jedino pod božjom zaštitom i zaštitom svećenstva, (bez hrane i vode), koji ove priglupe policajce tjerajudebili milanovićevi iz crkve.

Simbolika je jasna, narod se sklonio od izdajničke vlasti u crkvu. Milanović je ovih dana htio zaobići predsjednicu u svezi  zapovjedništva  vojske i sada se vidi  da je odlučio zajedno sa komunističkim ološem kontrolirati vlastiti narod. Klasić, Kapović i Fumić su bili predigra ovom sramotnom ponašanju policije i njihovog zapovjednika, kojem bi bilo bolje da to “naređuje” u centru sv. Save u Beogradu. Sada je već svima jasno da ova vlast posrbica mrzi branitelje i svoj narod, a ministar Matić iz televizijskog studija RTL tumači situaciju kao da je na nogometnoj utakmici.

 

Markova crkva je obranila branitelje, hrvatski svećenici su stali uz narod i zaštitili njih i njihove živote od ove prosrpske policije i vlasti. Koliko je ovaj zapovjednik neznalica, dokazuje da uopće nije reagirao na činjenicu da se jedan branitelj htio baciti sa krova. To njega kao policajca nije brinulo. Odvratno. Intervencijom svećenika i branitelja spriječena je tragedija. Branitelje  nazivaju nacistima, a ovo što radi milicija kod crvke sv. Marka ne rade niti nacisti, upadaju sa pištoljima u crkvu kao zadnja skupina kretena. Zar vas za  to plaćamo? Ovo je incident sa Vatikanom. Hrvati ne ulaze u crkvu sa oružjem, ovo nisu Hrvati.

Branitelji su blokirali Savsku ulicu, dižu se u ostalim gradovima, očito je da je Milanović umjesto razgovora odlučio izazvati rat. Jedino još tako on i njegova ekipa srpskih ministara može ostati na vlasti.

Igor Drenjančević

hop-portal.com