Bolesnik:Matić praktički Karamarka nazvao ubojicom i širi mržnju u krizi

0
934

freddddRTL studio je jučer  služio za širenje mrženje prema građanima. Nevjerojatno kako je bio usklađen Matić sa idejama vladajućih crvenih. U njemu je sjedio srpski Božo Sušec, Fred Matić i komentirao prosvjed branitelja, umjesto da je bio među njima. I što smo čuli? Mržnju jednog  političara, a zapravo klasičnog čobana, koji i dalje branitelje provocira. Za prosvjede on proziva Karamarka i traži od Karamarka da on riješi  situaciju. Tko je na vlasti? Pa on. Znači vlada ne može riješiti problem branitelja, pa bi sada trebao oporbenjak. Inače predsjedica zove premijera na telefon i ovaj se ne javlja. Gdje to ima? Možda da nazove Vučića? Tko je uopće premijer? Ako se ne javlja to znači da je odgovoran? Možda je Karamarko odgovoran, jer se ovaj slučajni premijer ne javlja, možda ga čara sa crnom magijom?

Matić kaže bolje u jamu kao nesretnici sa Križnog puta nego da mu bude Karamarko predsjednik vlade. Što on time čini? Poziva na građanski rat i mržnju umjesto da smiri tenzije. Jedan klasični bolesnik sa ekrana širi mržnju, a Karamarka praktički naziva ubojicom i zlotvorom, dok policija poput zadnjih barbara upada u crkvu. Jasno da SDP je svjestan gubitka izbora i mržnjom i zastrašivanjem želi izazvati sukob.

I na kraju se pojavi i Jadranka Kosor Vlaisavljević i traži od branitelja odgovornost…gle slučajnosti…oni moraju biti odgovorni, a ovakva vlast ne mora.. Dva srpska uhljeba našli crveni da bi manipulirali vlašću. I još doveli vjerne sluge policijske iz Slavonije… gle slučajnosti. Oni bi mir, a dovode ove jadnike da se tuku za njih?

I što nam još pametnog ima za reći Fredek jamar? Kako su branitelji izmanipulirani… Pričamo li mi o maloj djeci ili odraslim ljudima koji su prošli rat? Inače nekoliko mudrih; ” ne slušaj što ti priča-nego gledaj što radi” i “ono što priča o drugima govori o njemu samom”- znači bijedni manipulator.

Vlada koja se ne javlja na pozive predsjednice, vlada koja ima ministra koji oporbu naziva zločincima, jer mu je draže da ga ubiju, nego da mu je Karamarko premijer ili koja ureduje po crkvama- je izdajnička, opasna i bolesna.

Igor Drenjančević