Sutkinja Putanec nazvala branitelje u crkvi parazitima i da nisu branitelji

0
1202

 AlemkaSKANDAL: Viši sudski savjetnik Županijskog suda Alemka Putanec nazvala je branitelje zarobljene u crkvi parazitima i da oni nisu branitelji, što vam dajemo na uvid. Skandalazno ponašanje jedne sutkinje i pitanje vama koga ona može savjetovati kada tako reagira na invalidsku i braniteljsku populaciju besćutno. Našu kolegicu iz redakcije je prozvala, jer je ista bila u Beču u vrijeme ratnih zbivanja, a sebe proglasila velikom žrtvom, jer u vrijeme rata bila trudna. Znači sve trudne žene toga vremena trebaju dobiti spomenicu, za trudnoću. Možemo suosjećati sa stresom, ali stres izazvan srbočetnikom agresijom spasili su baš neki od ovih “parazita” i mnoge trudnice toga vremena…

Naša kolegica za to vrijeme kao umjetnica izvještavala je austrijsku državnu televiziju ORF u svezi događanja u našoj zemlji, pa prema ovoj višoj sudskoj savjetnici žao nam je što Ingrid Runtić kao akademska slikarica nije nosila mitraljez ili bila trudna, već je samo intelektualno pomagala svojoj zemlji, dok su ovu višu sudsku savjetnici branili i neki od ovih “parazita”, koji za nju nisu branitelji.

To što je autora teksta o upadu ostojićeve milicije u crkvu nazvala idiotom govori tko nam sudi…

Kliknite na sliku i sami se uvjerite u skandalazno ponašanje sutkinje.

Očito i na sudovima ima Kapovića i Klasića, pa i Fumića, novinari su idioti, branitelji su paraziti ili nisu branitelji,a po Fumiću nacisti. Za medije su ovi branitelji zatočeni u crkvi šatoraši. Kada sve saberete, jasno se vidi da crveni i oni drugi namjerno branitelje dijele, nazivom šatoraši ili paraziti da bi u konačnici narod bio ravnodušan kada plate cijenu svoga protesta. Svi branitelji su branitelji i oni u šatoru i ovi u crkvi i oni u autobusu ili tramvaju, neki na ulici. Tko ima status branitelja taj je branitelj a ne šatoraš, parazit ili slično kao za medije poput Indexa i sličnih, za koje su branitelji – šatoraši. Medijski se namjerno dijele branitelji, da bi se lakše obračunalo s njima.

Manipulacija i bezobrazluk sudskih savjetnika i medija te vrijeđanje branitelja ne prestaju. I dok svi grme o njima, ponavljam da pravi Hrvati ne ulaze u crkvu kao ovi jučerašnji policajci, da pravi Hrvati poštuju hrvatske svetinje, dok smo jučer vidjeli divlju hordu koja je poput divljih pasa upala u crkvu i tek na vrištanje glavnog policajca zastala. Sramotno.

O tome se treba pričati, o tome da se branitelji sklanjaju u crkvu pred terorom vlasti i nezaintersiranosti premijera koji ovaj problem ne zna ljudski riješiti, preko medija ponižava branitelje i naziva ih šatorašima, a ova savjetnica Putanec je slika društva u kojem živimo.

Igor Drenjančević

VEZANE VIJESTI

http://hop-portal.com/hrvatski-milicajci-na-srpskom-nareduju-uhicenja-branitelja-milanovic-izaziva-rat-svecenici-stite-branitelje/

bujica