Još jedan luđak: Pisac Jurkas bi bacao bombe i anthrax na Glogoškog!

0
1257

JurkasTour.jpegAnđelo Jurkas je hrvatski publicist, pisac, glazbenik, urednik i novinar pop kulturnih tema od TV, internet i tiskanog novinarstva te jedan od aktivnih glazbenih i filmskih kritičara generacije 21. stoljeća.

“On baca stihove kao slikar koji izbacuje svoje najtoplije boje. Kada bi se više ovoliko srčanih pjesnika pojavilo na sceni za poeziju ne bi bilo niti krize niti recesije i mogli bismo s pravom govoriti o novom uzletu umjetnosti lijepo pisane i proživljene riječi. Njemu naprosto vjerujete, dajete mu se istom strašću kako se on prosuo pred vama”.-tako ga doživljavaju u njegovim pjesmama.

Ovako  on priča o Đuri Glogoškom sa puno mržnje i odvratnosti.

“Alo Bing, može dostava tri tone anthraxa i jedno pedesetak bombi na Markov trg, aktivirati i ostaviti tamo u crkvi platit će onaj simpatični sjedokosi deform u kolicima. Cijena, prava sitnica. Šifra: Kajzer Soze”.

Dosadno brate u Rvackoj, dvajs godina nije bilo rata, daj da se koljemo i ubijamo malo opet. Koja puškuračka žgadija jebote zieg heil Monty Python državi.

Jurkas priča o državi i preporučuje bombe i anthrax. Još jedan luđak u nizu, Fumić, Klasić, Kapović…onaj luđak što upao u crkvu…

hop-portal.com