Kakva je veza Pupovca i Živog zida, zašto su bili brojevi SDP-e i HDZ-e 2013. godine na njihovim objavama?

0
1291
pernar židovHOP.hr dobiva dokument suradnje Darinke Prežec žene kriminalne prošlosti i  živozidaša, nekih drugih kriminalne prošlosti i te kontraverzne stranke, zanimljivost iz 2013. godine , kada Živi zid i sve ove udruge u tekstu koriste telefone SDP-a i HDZ-a na svojim propagadnim fb stranicama. Kasnije Živi zid to glatko odbija kao istinu, ali je činjenica da u medije mogu samo suradnici vlasti… njih su mediji puni. Iako rade kazneno djelo, ukpčanja el. enrgije, za što je zviždač iz Like bio pritvoren, dok se nije otkrila nevinost, njih nitko ne dira. Dvostruki standardi za pojedince i živozidaše govori da imaju očito zaštitu.
Neki zviždači nam govore da se pojavljuju svuda na svim mjestima, iako nisu sudionici bilo kakve istrage, kao u slučaju velikogoričkog gradonačelnika, da bi sebi priskrbili značaj i sebe proglasili jedinim pravim zviždačem. Ako su oni jedini zviždač, onda svi ostali postaju manje opasni, jer su eliminirani. Zato je priča oko Živog zida vrlo čudna. Živi zid želi uzeti značaj svima, koji se bore za bolju zemlju i sebi pripisati značaj, pa je tako Pernar urlao na barikadi kod Markovog trga, iako pernarovci branitelje pokvareno zovu šatorašima.  Niti u slučaju Velike gorice, niti prosvjeda na Markovom trgu nisu bitni, ali se guraju svuda u medije. Iz svake paštete iskaču, ali koristi od svega nikakve.
Prikazujemo taj propagandni pamflet u cijelosti, a opet pogledajte nagrade koje predlažu, Tito je u toj igri je  pozitivac i izvor nagrade. Tko bi danas normalan primio nagradu druga Tita?
ISTINA: to je novi govor mržnje! U ovim vremenima univerzalne prijevare, govoriti istinu postaje revolucionarni čin!!!
Cilj

Bolja Hrvatska za sve.

Opis

Motriti Sabor i Vladu Republike Hrvatske i upozoravati istu sto građani ustvari misle o njihovom radu. Ne-nasilnim metodama dovesti do pada svake Vlade koje ne radi u interesu svojih građana. Izadjimo na ulice i porucimo da je dosta.
Posto smo primili na desetke novinarskih upita ‘tko smo, sto hocemo, sto je slijedece…’ evo odgovora: Mi smo grupa entuzijasta koji nisu lobotomizirani i vjerujemo da se stanje stvari moze promijeniti, zaposleni i nezaposleni, visoki i niski, lijepi i ruzni, celavi i sa kosom. Dakle, sasvim obicni. Ali nam je jedno zajednicko – znamo sto NECEMO i sto NE VALJA. Hvala.

Osnovni podaci

Osnovano 2. veljača 2010

Lokacija Zagreb, Croatia

Nagrade Trolist kralja Tomislava za hrabrost i duhovitost, Danica presvetla za čednost i čistunstvo, Red druga Tita za borbu protiv fašizma i nacizma

Proizvodi NEMA PREDAJE!!!!!!

Kontakt-informacije

Telefon +385 1 4553-000; +385 1 45 52 055; +385 1 4874-326; FAX: +385 1 6303-008; Mob: 099 3126 605; MOB2: 099 2004 452

E-mail adresa gradjanska.akcijazagreb@yahoo.com ; gradjanska.akcijazagreb@yahoo.com

 Provjerom ovih gore telefona, vidjet ćete da je prvi telefonski broj – registriran na HDZ-Tajništvo, a drugi na SDP??????
Nadalje, na njihovoj –  https://www.facebook.com/RuReferendumi/posts/549574445113026 ćete uočiti da je Darinka Prežec – članica Organizacijskog odbora Građanske akcije – Referendumski ustanak.

U Zagrebu, 20. rujna 2013.

Potpisi članova Organizacijskog odbora:
Dubravko Krčmarek, Damir Trnačić, Josip Topić, Tatjana Stunić, Dušan Cvetanović, Darinka Prežec, Franjo Hubak i Zoran Mihajlović.

 

 

Darinka Prežec je aktivna članica Hrvatske narodne stranke HNS-a, i bila je na listi kandidata za EU, ispred HNS-a? Sad vi meni, kao novinar ako možete pojasnite ove činjenice.

Dakle, Darinka je član HNS-a, još uvijek, Građanska akcija koristi kao kontakt telefone HDZ-a i SDP, i mami ljude da daju svoje potpise i podatke i da ih što više privuku, čak i pozivajući da ruše aktualnu vlast, dok su istovremeno očigledno pripadnici ili podržani od te iste vlasti. Živi zid koristi dva gradska prostora bespravno, Damir Trnačić koji nije predsjednik Živog zida, (predsjednik im se nigdje ne pojavljuje) istovremeno je i član Organizacijskog odbora Referendumskog ustanka koji organizira Građanska akcija. Koju vlast Darinka Prežec ruši, onoj koja kao član stranke pripada? O čemu se tu radi? 

Nadalje, Igor Knežević, aktivist Građanske akcije, uhićen je zbog korupcije, HDZ-ovac, i suradnik Nevenke Tuđman, u istom postupku je i osuđen. Darko Vugrinović – osoba koja na čijem portalu Radio Liberum – po nalogu  Građanske akcije, Darinke Prežec –  osuđivan je zbog konzumiranja i posjedovanja droge, i bio u zatvoru zbog toga, dok na Radio Liberumu – “prosipaju – moral”.  Radio Liberum i Darko Vugrinović – usko surađuju sa Građanskom akcijom, uređuju im web stranicu, itd.

Da li Živi zid i Stop deložacijama (udruge iza koje stoji SP – tj. Pernarova stranka promjena) i Građanska akcija – u stvari koaliraju tajno sa SDSS – strankom Milorada Pupovca, sa HNS i HDZ, pa i SDP – što je očigledno iz ovih podataka i odrađuju zadatke za njih –  privlačeći ljude na način koji jedino ljude može privući – empatijom i suosjećanjem, zaštitom njihovog doma – koji oduzima upravo ta vlast – čije kontakt brojeve imaju na svojim stranicama, i čiji je član (HNS-a) njihov član Organizacijskog odbora???? Istovremeno  ta sada politička stranka Živi zid, prije Savez za promjene, provodi apsolutnu anarhiju, suprotstavljaju se zakonima, pravomoćnim sudskim odlukama, ustavnim odlukama, i prolaze nekažnjeno, iako su mnogi drugi građani RH kažnjeni za daleko blaže prekršaje i djela. 

hop-portal.com