Provodi se terorizam nad Hrvatima

0
1025

pusić i vučićTerorizam U Hrvatskoj;

Oblik specijalnog rata ujedinjen s terorističkim djelovanjem.

Definicija; Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.

● Zakonom obavijeni izvršeni su teroristički napadi na Hrvatsku i Hrvate Nad Hrvatskom i Hrvatima izvršen je snažan teroristički čin koji je promijenio tok povijesti. Izlaskom iz Jugoslavije ubačeni smo u EU pod nezakonitom prijetnjom Vesne Pusić, Vlade i medija. Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić poručila je javnosti kako mora glasovati za ulazak Hrvatske u EU inače – neće dobiti mirovine.

– Ne bih htjela biti preokrutna, ali ako ne uđemo u Uniju, nećete dobiti mirovinu. Mogu vam ja biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je, ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje – zavapila je šefica diplomacije za vrijeme gostovanja u eteru radija Antena Zagreb ● Privatizacija-rasprodaja Hrvatske, prodaja Hrvatskih banaka, prodaja obnovljivih i neobnovljivih prirodnih resursa, prodaja važnih strateških institucija odnosno izravno osiromašivanje Hrvatske i paralelno izravno zaduživanje Hrvatske, izvršeno je zastrašivanje Hrvatskog naroda od neizvjesnosti individualnog opstanka i neizvjesnosti opstanka Nacije. To su teroristička djelovanja u namjeri slabljenja i zatiranja svehrvatskog društvenog i privatnog vlasništva u Hrvatskoj nad Hrvatskom državom i Hrvatskim narodom.

TKO I KADA ĆE ODGOVARATI ZA POČINJENA TERORISTIČKA DJELA PROTIV HRVATSKE KOJA NISU MINULA VEĆ SU I DALJE U TIJEKU ?

Carmen Tomašić