Dokazujemo: Tito je ubijao pedere, a sada se oni pozivaju na njega!

0
1349
smrt partizana pederaANTIFAŠIZAM BEZ KOMPROMISA – SLOGAN ZAGREB PRIDE-a 2015.
Osim tog slogana, “antifašistička” petokraka je i službeni logotip ove povorke.
Iako su samozvani antifašisti “u ime naroda” i pod geslom “smrt fašizmu sloboda narodu” otvoreno strijeljali homoseksualce. Baš onako antifašistički.
Sud časti Glavnog štaba antifašističkog NOV i POH u kojem su bili politički komesar Žigić, potpukovnik Oreščanin i major Matić osudio je na smrt kapetana Josipa Mardešića (26) iz Komiže, dana 4. ožujka 1944. godine zbog održavanja homoseksualnih veza.
Josip Mardešić je optužen da je održavao homoseksualne odnose sa stražarima, zavodio na nezdrav seksualni odnos svoje podčinjene iskorištavajući njihovu mladenačku naivnost, te je rad u Sekciji za vezu pokušao organizirati tako da bi imao mogućnost nesmetano vršiti razvrat.
Danas su djeca partizana, takvih ubojica u  povorci homoseksualaca. Ne može biti jadnije. Neznanje je najveća ljudska glupost. Baš pederski od sdepeovske omladine. Kliknite i pročitajte presudu za paradu ponosa u partizanima,  kako je to Tito, veliki “humanista” rješavao.  Naš veliki povjesničar komunističkog glasa Hrvoje Klasić bi rekao da su to bila druga vremena i ubojstvo opravdao onako pederski, u komunističkom stilu.  Riječ pederski u slengu nema veze sa operdjeljenjem za partnera, nego u skladu šatrovačke spike je ovdje upotrebljena. Može se reći i baš kurvinski od komunista…
hop-portal.com