Hvala srpskom sv. Pupovcu što je doveo Vulina, ljudskog imbecila u naše krajeve

0
1048

pupi 2Hrvatska je dočekala spasioca. Zove se Vulin.  Ministar zločinačke ekipe u Srbiji. Vučić je ubijao po židovskim grobljima, Nikolić po Antinu, ali nisu oni ubojice, jer ubojice su ustaše, a četnici antifašisti. Neki dan je bio u Jadovnom. Nadbiskupa Stepinca proglasio ustaškim vikarom. I tako pomogao Hrvatskoj, napaćenoj od ustaša.

Hvala srpskom sv. Pupovcu što je doveo ovog ljudskog imbecila u naše krajeve. Vulina.  I hvala što je sve nas prosvijetlio srpskom glupošću. Ali Vulin se dosjetio  i kako pomoći Milanoviću, nudi mu pomoć u rušenju fašizma u Hrvatskoj. Prvo je došla svastika na Poljud i onda Vulin spasioc. Slučajno.

Ponuda je Vulina, ministra, četnika, Srbina, spasonosna. Fašizam će zamijeniti četnizmom, antifašizmom srpske škole, klanje i silovnaje na srpski način. Fali nam užas na srpski način, jedva svi čekamo da nas Vulin spsioc deportirati u neke sabirne logore, gdje će Matić biti ministar logora. Milanoviću dočekaj četnike da nas spase kao i 1918. godine… ti o fašizmu, Vulin o fašizmu, nitko o četnicima… ajmo napraviti SAO Hrvatsku. Ionako već imaš četnike u policiji…

hop-portal.com