Keleminec: Vrsaljko mora biti kažnjen

0
986

ahsp-Dana 28.06.2015. godine predsjednik Autohtone-Hrvatske Strane Prava(A-HSP) Dražen Keleminec te visoki dužnosnici A-HSP-a Vladimir Kinđerski i Miljenko Maljevac posjetili su Darka Kovačića i njegovu obitelj u gradu Benkovcu.

-Dražen Keleminec je ogorčen te razočaran postupcima i načinom rada obavljanja dužnosti institucija grada Benkovca te je odlučio posjetiti obitelj Darka Kovačića nakon nekoliko nemilih događaja koja su zadesila obitelj Darka Kovačića te ga saslušao u potpunosti i donio zaključak u svezi toga te mu je dao podršku u daljem procesu . Potaknuli su ga događaji u slučaju gdje je Darko Kovačić i njegov  maloljetni sin Julian Kovačić napadnuti od strane dogradonačelnika grada Benkovca  Svemira Vrsaljka u prostorijama poglavarstva grada Benkovca.

-Darko  Kovačić je član  A-HSP -a -pravaške stranke koju vodi Dražen Keleminec te predsjednik gradske organizacije Benkovac,povjerenik za Zadarsku županiju te visoki dužnosnik član predsjedništva A-HSP-a.

-Ja Darko Kovačić i moja obitelj smo razočarani i ogorčeni postupkom te verbalnim napadom dogradonačelnika grada Benkovca Svemira Vrsaljka . Veliko mi je zadovoljstvo što su me posjetili veliki prijatelji,brača po oružju te sam predsjednik Dražen Keleminec koji su mi dali podršku na čemu im veliko hvala.

-Darko Kovačić i Dražen Keleminec predsjednik A-HSP-a su donijeli zaključak da ovakav nastup Svemira Vrsaljka ne smije proći ne kažnjeno te da će biti ustrajni da se kazni, Vrsaljko mora  odgovarati  za svoj postupak koji je počinio.

Darko Kovačić, AHSP-izjava za javnost