Maratonac etnobiznisa Pupovac, po šumama i gorama trči posljednji krug

0
1039

milorad-pupovac-stanimirovic-102Pismo koje se može pronaći na internet mreži je sveto pismo za svako četnika, poture, janjičara, opančara, titoistu, komunistu, orjunu, jugo patnika. Za veliku većinu Srba ma gdje bili, pa taman živjeli na nekom od planeta naše galaksije, gdje je i jedan Srbin tu je Srbija, cijela galaksija je Srbija. Sanjaju mitove, bude se s mitovima, pišu o mitovima, kradu, lažu, mažu, sve u svrhu svojih mitova. Memorandum 1 napisali da bi se u tom mitu danas u govnima svojoj gušili, memorandum 2 ispisali da bi govna svoja sa sebe sprali koja su proizvod memoraduma 1. Čovjek koji je danas mrtav koji je autor memoranduma 1i2 a zovu ga ocem srpske nacije Dobrica Ćosić ostavio je pisani trag, trag koji daje živu sliku, tko su, što su opančari, janjičari, titoisti, komunisti, orjunaši, jugo patnici, unutar državnog prostora Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“:
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…
Među pukom hrvatskim i bosansko hercegovačkim još od turskih vremena provlači se izreka, poture je gori zlotvor od turčina a posrbica od Srbina.
Jasenovac od svesrpskog mita na prostorima Pavelićeve Neovisne Hrvatske Države (1941/1945) do tvornice laži, obmana i manipulacija. Postavlja se pitanje tko je idejni začetnik mitskog mjesta Jasenovca, poradi čega i kome je ptreban jsenovački mit. Postavlja se pitanje tko je u minulim desetljećima manipulirao jasenovačkim žrtvama, (cirka:400, 700 000, 140 000, 40 000, 72 193, 83 767) u čije ime i za čiji račun. Zašto Srbi u Beogradu skrivaju arhivu koju su otuđili iz Jasenovca , ne dozvoljavaju te istoj pristup, čuvaju je kao što zmija skriva noge. Mnogo je pitanja a odgovor je samo laž, jedna velika prevara i obmana, koja je jako, jako skupa za cijelo pučanstvo na prostorima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Idejni začetnici mita su oni koji su poslije drugog svjetskog rata u poraču klali i ubijali Hrvate i nesrbe od Bleiburga u Austriji preko kižnih putova do Makedonskih gudura. Jasenovački mit ja nastao kao protuteža Kočevskim rogovima, Maceljskim šumama, Hudim, Jazovkama, Kevinim jamama. Jasenovački mit je praonica savjesti njegovih idejnih otaca, da bi našli opravdanje za svoja zločinačka djela koja su počinili u mirnodopskom razdoblju na Jugoslavenskim prostorima. Josipu Brozu Titu, S. Dubajiću, Rankoviću, Đilasu, Kardelju, Planinc, Bakariću, Manoliću, Boljkovcu, Dapčeviću i ini posljeratni koljači, trebali su jadan mit, jasenovački mit da operu svoje krvave ruke. Ruke koje su do lakata umočili u hrvatskoj krvi po završetku velikog drugog svjetskog rata. Mit je trebao Srbima u Srbiji sa mitom su se rađali od njega živjeli, mit je trebao posrbicama, poturicama, opančarima, orjunašima, komunistima, velikosrbima sa njim su živjeli od njega su živjeli. Mitu su se klanjali, mozgove ispirali, sebe i oko sebe uvjeravali u stvarnost mita, jer od mita se dobro živjelo. Pošto je na prostore Hrvatske devedesetih prošlog stoljeća stigla demokracija, mit se počeo urušavati kao kula od karata. Na temelju dokaza koje ćemo priložiti tekstu možemo samo izvući zaključak da je jasenovački mit jedna velika tvornica obmana i laži. Obmane na kojoj su mnogi izgradili svoja politička carstva, carstva koja se danas ruše kao kule od pijeska, kule od pijeska izgrađene su na temeljima genocidno zločinačke laži. Kad pročitamo prilog gospodina Dr. Stjepana Razuma predsjednika Društva za istraživanje trostrukog logora Jasenovac objava u Hrvatski tjednik, 2015.,br. 559,od 11. 06. 2015., str. 18.29, pametnom dosta, slijepcima da progledaju, gluhima da pročuju, a mnogima da provjetre moždane vijuge.
Dragi čitatelji mnogi od vas će se možda upitati zašto je naslov naslovljen na velikosrbina, i posrbicu Pupovca iz jednostavnog razloga što je on promotor stvaranja srpskih mitova u Hrvatskoj. U Hrvatsku je stigla demokracija, opančari, velikosrbi, posrbice, orjunaši, jugo patnici, nasljednici komunističke ideologije su shvatili da se lažni mit Jasenovac ruši kao kula od karata, puhnuli su novi vjetrovi i otpuhali debele naslage laži sa njihovog mita. Čitajući tekst gospodina Dr. Razuma postavlja se pitanje, tko su ti novo upisani u registar mitskih žrtava. Pošto su klonove brisali, jeli među novo upisanim ima i onih koji su skončali na križnim putevima od Blejburga do Makedonskih gudura. Dosad smo vidjeli na tisuće kostura sa križnih puteva, samo malen dio (Huda, Jazovka, Kevina jama, Maceljske šume tenkovski rov)na desetke tisuća kostura. Jasenovački mit je jedno veliko ništa, meni nisu poznate slike gdje bi se na hrpi u sklopu jasenovačkog mita vidjelo na desetke tisuća ljuskih kostura. Velikosrbin Pupovac i njegova kamarila uz pojačanje orjunaša, komunista, jugo patnika, raznih Golštajna, Puhovskih, Jakovina, Markovina, Kapovina, Pusića, Dežulovića, Tomića, i inih srpskih prota i proteina, postali su svjesni da se jasenovački mit, tvornica laži i obmana ne može održati. Poradi tog su unazad nekoliko godina pristupili stvaranju novog svesrpskog mita, nove tvornice objeda i laži. Za to mjesto odabrana je nova lokacija, Jadovno kod Gospiča u sklopu kojeg se nalazi Šaranova jama. Za boga milog iz godine na godinu od kad velikosrbi i velikosrpske hrvatske sluge pohode taj novi mit, žrtve se proizvode kao tvorničkoj traci, iz godine na godinu množe se imaginarne žrtve, sada ih je i više od četrdesetak tisuća. Da bi se vratili u žalosnu stvarnost, speologija je zanimljiva disciplina u Šaranovoj jami otkriveno je jedno veliko ništa. Speolozi se spuštali, snimali i snimili video kamerom samo jednu životinjsku kost. Kako to gdje nestala sve te puste, na desetke tisuća srpskih kostiju. Jami svake godine pohode Pupovac i hrvatske srpske sluge sve više i više iz godine na godinu klanjati se i padaju u trans oko prazne jame. Dragi čitaoče od srpskih laži i obmana, u Hrvatskoj mnogi dobro živi, cijela Hrvatska se vrti oko imaginarnog Boga koji se zove srpski mit. Laže se na dnevnoj laže se na godišnjoj bazi, laže se desetljećima, laže se jer kad lažu sve im je podređeno. Od radnih mjesta do političkih sinekura, jer gdje vlada laž umire istina. Da ponovimo unutrašnjost Šaranove jama je istražena, kamerama snimljena sve se može pogledati na dostupnoj snimci koja se vrti na yutube.https://www.youtube.com/watch?v=WLDbmKDUQ3k .

Pupovac: rat je hebeno stanje, rat za sobom ostavlja spaljene i porušene domove, na tisuće mrtvih ljuskih leševa, na tisuće udovica i sirote male dječice, na tisuće ucviljenih u crno obavijenih majki i očeva. Pupovac Hrvati su jednom proživjeli Bleiburg i križne putove, nikada više!
“Pupovac bre” a da se preseliš u srpski pašaluk i tamo potražiš neko mjesto za svoje mitove, eto jemaš jedno pogodno mjesto u pašaluku zove se Kragujevac. U tom Kragujevcu pišu pašalučki izvori za vrijeme drugog svjetskog rata, ubijen jedan cjeli razred srpske dječice od švapskih nacista. Nije na odmet opet ponoviti od čega žive Srbi sa ovu i s onu stranu Drine, pa i gdje god se nalazili na planetu zemlja.
Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“:
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…
Da su laž i objeda urođen mana svakoga Srbina, posrbice, četnika, komunista, orjunaša, jugo patnika, dokazuje i velika prevara jasenovačkog popisa imaginarnih žrtava koje je otkrio Dr. Stjepan Razum.
http://www.hkv.hr/…/20576-s-razum-obavjescujem-hrvatsku-jav…
Gojmir Milat/ pismo čitatelja

Jadovno, Srednji Velebit, 199