Prvi objavljujemo: Keleminec podnio kaznenu prijavu za širenje mržnje Srpskog Narodnog Vijeća

0
2736

keleminec 333Zagreb, 02. 07. 2015

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske Glavni državni odvjetnik gosp. Dinko Cvitan 10000 Zagreb, Gajeva 30 A

Predmet : Kaznena prijava protiv Dinke Čorlako Biruški zbog vrijeđanja Domovinskog rata, Vukovara te širenja rasne i nacionalno etničke mržnje.

Dana 30. lipnja 2015. godine u organizaciji Srpskog narodnog vijeća na Filozovskom fakultetu u Zagrebu održana je promocija knjige „ Organizirana prisilna iseljavanja Srba iz NDH „ autora Filipa Škiljana.

Dinka Čorlako Biruški profesorica s Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozovskog fakuleta iskoristila je promociju knjige i izvrijeđala Domovinski rat da nije bio obrambeni već agresorski. Također je govorila da je Domovinski rat bio u cilju etničkog čišćenja Srba u Hrvatskoj. U svom obraćanju pred prepunom dvoranom Filozovskog fakuleta dotakla se i Vukovara za koji je rekla da se i danas tamo progone Srbi i spomenula čirilicu. Dinka Čorlako Biruški na promociji knjige javno je iznosila da su Hrvati i Hrvatska država genocidni i smatramo to je nedopustivo. Domovinski rat je temelj naše države i svako vrijeđanje te širenje rasne i nacionalno etničke mržnje je kazneno dijelo koje se kažnjava od tri mjeseca do tri godine. Predlažemo svjedoke koje treba ispitati : 1. Vlado Turudić, Zaprešić, Ferde Livadića 3 2. Žarko Marić, Zagreb , Ivane Brlić Mažuranić 18 3. Miljenko Maljevac, Velika Gorica , Slavka Kolara 44 B Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava predsjednik, Dražen Keleminec

Hrvatska milicija je nakon ovih laži i vrijeđanja privela Dražena Keleminca, koji se suprostavio lažima govornika. Zanimljivo da hrvatski filozofski fakultet služi za srpsku propagandu i još policija ostoje rankovića privodi Keleminca.

hop-portal.com