Živi zid Slavicu Šotu, koristi kada je potreban financijer, kao što je koristio i druge, sada bivše članove?

0
1090

šota 22Inspirirana komentarima Živozidaša o „pobjedi“ u premetu :

„Grad Rijeka deložira Gordanu Lovrenović“ ( deložacija zakazana za 2.7.2015. ) ,

nisam mogla ne napisati vlastiti osvrt na tematiku.

Kao bivša tajnica Živog zida Primorsko Goranske Županije koja je sama odstupila s navedene pozicije ( iako ispisnicu od Glavnog odbora stranke nikada nisam dobila – još jedan pokazatelj kako svoj posao obavljaju traljavo) osjećam se i više nego kompetentnom komentirati nastalu situaciju, te priložiti vlastiti osvrt na Živozidaše, njihovu maskotu Sinčića, kraljicu Vladimiru Pali, te šefa i glavnog koordinatora Ivana Pernara ( te još neke )…

Razlog mojeg komentiranja iste situacije je čisto zgroženost pojedinih komentara koje su pojedinci ljepili na stranice Pokreta otpora- Riječani protiv korupcije u svezi tematike, (  Riječki Pokret otpora na istoimenoj deložaciji bili su zato jer su ljudski došli dati podršku Gospođi koju deložira Slinićev kolega – Slinić je lijep nadimak našemu Slavku Liniću – Obersnel) , a ne kao Živozidaši zbog lova na vlastite fotelje i samopromocije. Jedan od komentara koji me je naveo na ovaj post je , a ovdje ga citiram :

„Još jedna pobjeda Živog zida, pokušaj deložacije obitelji Lovrenović Rijeka – Živi zid + Pokret otpora – Riječani protiv korupcije „

Nakon objave Slavice Šote koja glasi ovako citiram :

„Sutra u 10h u ulici Ratka Patrovića 32 u Rijeci trebala bi se dogoditi deložacija teško bolesne gospođe Gordane i njenih sinova .

Ovim putem vas pozivamo da budete solidarni sugrađani i da svojom nazočnošću pokažete da nam gradska uprava i sve druge institucije nisu ubili osjećaj solidarnosti za drugog.
Za vašu informaciju radi se o stanu od svega 40m2 u “vlasništvu ” Grada Rijeke . Toliko o socijal demokratima .
U ovom slučaju bi svi gradski vijećnici trebali doći u obranu gospođe Gordane i njene djece .
P.s taj isti Grad Rijeka djelio je kapom i šakom stanove sucima , policijskim djelatnicima( ne drvenjacima), bogatim glumcima i još nekim ” zaslužnim ” građanima . Nemojte misliti da su to šupe od 40m2“

Živi zid odlučio je stati u obranu doma Gospođe koju su okarakterizirali LUĐAKINJOM.

U nastavku dakle slijedi moje otvoreno pismo članovima Glavnog odbora Živog zida , kao i osoban osvrt na istoimenu situaciju, a u idućem postu prijepis razgovora između Hrvoja Runtića i mene, člana Glavnog odbora Živog zida u kojemu prijeti mojim najmilijima i meni.

„Poštovana i cijenjena Gospodo i Gospođe“ Glavnog odbora Živog zida,

Ovim putem Vam se obraćam s nekoliko vrlo kratkih pitanja popraćenih s pojašnjenjima kako biste vrlo lako shvatili poantu mojega pisanja.

Od trenutka kada sam istupila iz stranke u koju sam ušla upravo zato što sam kao i mnogi u ovoj državi

( većina sada upravo vaši bivši članovi koje ste iskoristili, pa zatim odbacili poput smeća pridjevajući im raznorazna pogrdna imena koja im ne pristaju, jer puno je lakše pridjevati imena drugima kako bi oprali vlastiti pokvareni i prljavi obraz)

vjerovala u stvarne promjene. I  mene  je Ivan Sinčić svojim karakterom koji je u to vrijeme djelovao kao skromnost ( kasnije se pokazao kao osoba s nedostatkom morala i karaktera pogodna za manipulaciju )  podsjećao  na nečijeg sina, brata , prijatelja, osobu koja napokon vjeruje u nešto mnogo veće i humanije od većine ljudi u našoj zemlji koji su , iscrpljeni od života, izgubili nadu…unatoč prijetnjama koje sam primila od strane Hrvoja Runtića usmjerenih prema mojim najbližima i mojem djetetu, osim vlastite objave koju su objavili pojedini pisani mediji, niti jedan jedini put nisam izašla javno prozivajući niti jednog jedinog vašeg člana, no nakon očite nepravde koja se događa pred mojim očima , a koju naprosto više ne mogu gledati, čitati, niti slušati… odlučila sam napisati ovo otvoreno pismo kako bih javno  ( možda ) dobila odgovore na pojedina pitanja.

Prije svega ono što me strašno zanima je slijedeće:

S obzirom kako sam sama odstupila s mjesta tajnice Živog zida Primorsko Goranske Županije upravo iz razloga koje sam navela u mojem javnom obraćanju prije više od nekoliko mjeseci zanima me : Gdje je moja ispisnica koju sam pisanim putem zatražila od Hrvoja Runtića, člana Glavnog odbora kada mi je , zbog mojeg javnog obraćanja i iznošenja razloga moje ostavke, prijetio pisanim putem ?

Naime ono što ste kao jedna stranka bili DUŽNI napraviti je , moju ispisnicu iz stranke dostaviti na navedenu kućnu adresu, no to se do dana današnjeg nije dogodilo.

Ovim putem inzistiram da se ispisnica iz stranke pošalje na moju navedenu kućnu adresu, te sam sigurna da ćete u „moru humanih djela „ koja svakodnevno činite , pronaći vremena da , ne samo meni, nego i drugim bivšim članovima Živog zida koje ste iskoristili i odbacili, pošaljete nešto na što Zakonom imamo pravo, a što je trebalo biti poslano istog trenutka kada su isti to i zatražili. ( Naravno tko bi se sjetio poštovati Zakone Republike Hrvatske kada ljude morate zastrašivati, prijetiti im i vršiti nad njima progon? Svakako napominjem da stojim iza svega napisanog, te ću u idućem postu priložiti prijepis razgovora s Hrvojem Runtićem vođenog dana 11.Ožujka 2015.godine u kojemu mi je prijetio, zastrašivao me je , te je „pojasnio“ situaciju oko ispisnice koju još uvijek nisam dobila)

S obzirom kako je upravo Ivan Pernar „like-ao“ slike koje su pojedini članovi Živog zida postavili na stranice Pokreta otpora koji je došao dati podršku Gospođi Lovrenović, osjećam se kompetentnom podijeliti sa svima vama koji čitate, a i članovima Glavnog odbora Živog zida svoje skromno mišljenje o  istom, s obzirom kako sam osobno upoznata a i sama sam kroz suradnju s Gospođom Šotom u vrijeme dok je Spadoni Vedrana bila koordinator Žz Rijeka indirektno bila uključena u međuljudske odnose između pojedinih Živozidaša s Gospođom Slavicom Šotom. Oni  koji me znaju, znaju kako sam jedna izrazito otvorena osoba koja uvijek jasno iznese vlastito mišljenje posebno kada je nepravda, na koju sam alergična u pitanju.

„Dragi“ Pernare,

( nadam se da se sjećaš onog našeg telefonskog razgovora u kojemu sam te nazvala pizdom, isprike na mojoj degutantnosti, no i sam znaš da je bilo tim riječima , u trenutku kada si okrenuo leđa svojemu „bratu“ Marinu Škiboli koji je bio jedina poštena osoba koju si ikada imao pokraj sebe, samo zato jer je zauzeo jasan stav braniti Vedranu Spadoni koja je tada obnašala dužnost koordinatora za Grad Rijeku i to izrazito uspješno i dobro i cijele priče na tu tematiku koju ću iznjeti jedan drugi put )

Podosta je jadno, ne samo od tebe, nego i svih tvojih članova Glavnog odbora, kao i članova Živoga zida slaviti „pobjedu“ nad slučajem s Gospođom Lovrenović. Ista ta Gospođa je , u periodu dok sam obnašala dužnost tajnice Živog zida PGŽ, a Gospođa Spadoni koordinatora grada Rijeke, kontaktirala samu Gospođu Spadoni koja je OSOBNO SNIMILA VIDEO O SITUACIJI S OBITELJI LOVRENOVIĆ, te je isti video objavila na stranici Žz PGŽ (koju sam otvorila ja osobno) s porukom kako će Žz braniti Gospođu i njenu obitelj. U istom tom trenutku, upravo si ti napao i izvrijeđao Gospođu Spadoni nazivajući ju ludom i poremećenom babom (tvoje riječi) , te si nam naredio da isti video maknemo, jer njena priča nije dovoljno atraktivna za samu promociju Živog zida, te kako Živi zid neće niti pod koju cijenu braniti Gospođu od deložacije. Na Vedranu Spadoni vršio se pritisak da sa stranice Živog zida PGŽ makne video o Gospođi koju ste okarakterizirali LUĐAKINJOM zato jer njena priča nije dovoljno atraktivna za potrebe Živozidaške promocije

(  U toku prepiranja preko jednog telefonskog razgovora koji si vodio s Vedranom Spadoni određena Gospođa iz Grada Rijeke kojoj sada nećemo reći ime, no pred mirovinom koja je u istoimenom videu prokazana  kao pomagač i suičesnik u kriminalu koji se vrši nad G.Lovrenović nazvala te je i prijetila tužbom, jer ima 2 godine do mirovine , te ne želi da joj se ime provlači kroz novinske stupce), a kada je Vedrana Spadoni isti odbila maknuti, zvao si Marina Škibolu ( tadašnjeg kordinatora PGŽ-a , te člana Žz od samog osnutka dakle od Saveza za Promjene ) govoreći mu kako s mjesta koordinatora za grad Rijeku mora maknuti Spadoni Vedranu, jer nije normalna( zato jer želi pomoći ženi ). Kako to da se sada priča promijenila? Kako to da vam je sada u interesu braniti istu Gospođu koju ste nazvali luđakinjom?

Razlog svega toga čini mi se zahlađenje odnosa s Pokretom otpora- Riječani protiv korupcije i Slavicom Šotom nakon što ste ju iznova i iznova iskoristili do zadnje kapi krvi koristeći njenu dobrotu, naivnost, ljubav prema domovini i vjeru u mlade ljude željne promjena.

Prisjetimo se molim te, a ovoga će se prisjetiti Vladimira Palfi i Ivan Sinčić, te kobne skupštine Živog zida koja se održala u Rijeci  dana 1.Veljače 2015. Godine ( koju možete pronaći na Youtube kanalu Vedrane Spadoni u cijelosti) na kojoj su članovi Glavnoga odbora složno branili kriminalku Violetu Pajtl i dalje članicu Žz, te mimo dogovora s Marinom Škibolom izvršili puč i kao koordinatora postavili Antonia Dražovića iako nije iz Grada Rijeke, iako nije dio Žz u vremenskom intervalu kao Spadoni, a kamo li da je obavio trećinu adekvatnog posla kao ona, samo zato jer se Vladimiri Putin, isprike Palfi učmario u guzičicu, te svega što se tamo dogodilo…te naravno dogovora koji su Vladimira i Sinčić imali s Slavicom Šotom. Naime, Gospođa Šota je nekoliko dana prije velikodušno ponudila smještaj Vladimiri i Sinčiću u svojemu domu ( kao što je od samoga početka velikodušno potpomagala Žz koliko god je mogla sređivajući vam prostore u kojima možete boraviti, donirajuči novac, plakate, čak i oblačeći neke vaše članove, na čemu joj nikada niste rekli niti jedno hvala), a kada sam Vladimiru u nekoliko navrata podsjetila kako Gospođa Šota očekuje njen poziv i kako bi bilo lijepo da joj se jave, ona je odmahnula rukom s riječima kako je to sada sasvim nebitno i kako imaju pametnijeg posla…no ne samo to, nego je iskrsnula priča o sprovodu na kojemu hitno moraju prisustvovati te na žalost moraju napustiti Rijeku, da bi ih se , dan nakon skupštine, za vrijeme  predviđeno za sprovod vidjelo u Tower centru Rijeka kako uz pratnju svoje prijateljice Nensi Krupić i njenog dečka Dušana kupuju krpice.

Ivan Sinčić jedan jedini put odazvao se na poziv Slavice Šote kako bi joj dao podršku u svezi predmeta Index-Linić i to jedva jedvice…no dok je Šota djelila šakom i kapom, jer je u Sinčiću vidjela sina, onda nije bilo problem odazvati se pozivma.

Nećemo spomenuti sva pljuvanja po Slavici Šoti koja bi vam, da je mogla, i kožu sa sebe dala, kada vam je dvoličnost svima u krvi. To je eto odlika koju svi političari imaju, a koju ste svi stekli u vrlo kratkom roku.  Na žalost ista ne prolazi dugo i oni koju ju vide, koju su ju vidjeli, iz stranke su otišli sami. Ingrid Runtić, Nenad Rajn, Neno Koljaja, Vedrna Spadoni i mnogi drugi čijim ste se imenima kitili onda kada vam je odgovaralo, a onda im pridjevali imena poput luđaka, “samo vozača ” itd sada su na listi očito dobili još jedno ime Slavica Šota , koje blatite uzduž i poprijeko, no još uvijek ne i javno ( osim u tajnim grupama na Facebooku i među najodanijim prijateljima ) iz nade da Šota isto tako neće doznati istinu, a sve iz očite namjere kako biste ju još malo iskorištavali.Neću spominjati moral, kojeg nitko od vas ne posjeduje, jer je to zaista traćenje vremena. Niske grane na koje ste se spustili svi od reda prijeteći onima koji su uvidjeli vašu zlobu i pokvarenost (hajku predvode Runtić i Varga) otužan je i jadan, no podosta providan.

Ono što očito do sada nitko od vas nije shvatio je činjenica kako Hrvatski narod a i naši sugrađani ZNAJU TKO JE SLAVICA ŠOTA , te kako ime Slavica Šota prije svega znači poštenje, odlučnost u borbi protiv kriminala, istinu i ljubav prema domovini… te kako bi vam prije svega trebala biti čast i privilegija stajati i na 3 kilometara pokraj takve velike i časne osobe! Kakav obraz imate nakon što ste se pokazali toliko nezahvalnima i bijednima uopće osobu poput nje , ljude koji su dio Pokreta staviti u isti kontekst s vama? Znate li da je upravo Spadoni Vedrana, ona koju ste nazvali luđakinjom i napravili joj toliko zala, ona koja je snimila istu tu Gospođu koju ste odjednom došli braniti, jedan od suradnika Pokreta otpora? Imati obraz i stajati nasuprot žene koja vam je toliko pomogla, a vi ste ju ocrnili kao najcrnijeg roma glumeći joj u lice ( što i dan danas činite, usporedba s romom je samo doskočica nisam rasist ) kako ju poštujete je gnjusno, jadno i pokvareno.

No što očekivati od vas?!

Sinčić koji je potrčko i marioneta njegove pokvarene kleptomanke Vladimire Palfi, Vladimira Palfi koja je toliko zla,proračunata i neiskrena osoba ( savršena za politiku možda bi joj Linić i Obi mogli dati pokoji savjet ), Ivan Pernar koji bi vlastitog prijatelja prodao za saborsku fotelju…Hrvoje Runtić i Mihaela Varga koji sve što čine je prijete ljudima koji odluče izaći iz stranke kako bi informacije koje su doznali držali za sebe, Nensi Krupić koja je zbog saborske fotelje ne samo razorila Žz Istra, nego i sabotirala Marina Škibolu i uništila PGŽ…itd, itd.

Eh “dragi” Pernare, nekada sam mislila da ti je svaka riječ na mjestu. Citirao si djelove iz Biblije, pozivao na poštenje i providnost, a onda došao do toga da si Žz počeo koristiti kao paravan vlastite promocije. Mi koji smo bili djelom toga to i znamo. Stranka koja u svojim redovima ima od kriminalaca, preko evidentiranih zlostavljača u obitelji… što od nje očekivati!? Ipak kako si i sam volio i voliš naglašavati, HDZ-SDP su nas doveli do ove situacije, sada MORAMO izabrati treću političku opciju, no zar smo dragi moji ljudi došli do toga da biramo manje zlo,a ipak zlo?!

Pobjeda u obrani doma obitelji Lovrenović, kako ju vi nazivate, NIJE POBJEDA ŽIVOG ZIDA, jer upravo je  Živi zid rekao ČVRSTO NE, u obrani tog istog doma onda kada je Gospođa Lovrenović zatražila vašu pomoć. Obrana doma Lovrenović  pobjeda je Slavice Šote i Pokreta otpora, iskrenih i poštenih ljudi koji za razliku od svih vas NISU u lovu na Saborske fotelje, nego su prije svega veliki humanisti koji NIKADA nisu i nikada neće činiti nikakve selekcije kada je u pitanju pomoć koja je potrebna ljudima ove države i našim sugrađanima.

Pokret otpora su ljudi koju za razliku od Vas nisu dvolični, ne postupaju prema ljudima kao da su potrošna roba i to je ono što smo svi mi prepoznali. Ljudi koji su došli dati svoju potporu jadnoj Gospođi čisto s jednog humanog segmenta i bez vlastite samopromocije, ljudi koji iskreno vole svoju domovinu i koji svakoga dana riskiraju svoje živote i živote svojih najbližih kako bi se borili protiv korupcije.

Recite mi, koliko ste puta do sada nazvali tu istu Gospođu Šotu ( ili bilo koju drugu osobo koja vam je na bilo koji način pomogla u borbi protiv kriminala i na tom polju dala svoj doprinos)  na temelju koje ste sakupljali poene fotografirajući se s njom onda kada vam je svima bilo zgodno i pitali ju kako je i da li joj je potrebna ikakva pomoć, kakvo je njeno stanje, kako se osjeća i slično ? Koliko puta ste joj samoinicijativno dali potporu i podršku u onome za što se ona bori, a trebali bi se boriti za istu stvar zar ne?! (nećemo zaboraviti Pernara koji je samoinicijativno došao snimati Slavicu Šotu u borbi za vlastitu imovinu, jer je i u tom činu prepoznao vlastitu korist )

Dakle ovdje se samo radi o još jednom političkom potezu koji bi Žz trebao osigurati poene, no ovaj puta u odnosu Šota-Žz s obzirom kako se očito novac dobiven od kampanje potrošio, pa vam je potreban novi financijer. Jadno! ( nećemo komentirati situaciju u kojoj su pojedini članovi Glavnog odbora i Domagoja Margetića nazvali Jugoslavenskim smećem, a onda se naslikavali s njim i hvalili se kako su si svi simpa ekipica…)

Do kada mislite da će narod ove države biti glup i naivan te će vašu samopromociju smatrati pukim humanizmom i ljubavlju prema ovome narodu? Koliko sam upoznata neki od vas su deklarirani kršćanima i kao što sam i ranije napomenula uvijek se rado pozivaju na citate iz Biblije… koliko god smo svi svijesni realiteta u kojemu živimo, te činjenice da su nas u ovo stanje u kojemu jesmo dovele upravo stranke na vlasti, i vjera i Bog i moral nam nalažu da nikada, ali baš nikada ne radimo selekciju onda kada nas netko ljudski zamoli za pomoć, a u nekoliko smo se navrata i uvjerili kako je sam Pernar ismijavao one koji su pitali za pomoć ili savjet, a glasali su ( nekada u prošlosti ) za one koji su nas doveli do ruba… te je stranica Žz prepuna njegovih ismijavanja tih istih ljudi koji su se na rubu očaja obratili upravo Žz za pomoć. Smatrate li to i dalje humanizmom ili imate neku posebnu definiciju humanizma? Gdje u Bibliji stoji kako se treba ismijavati netko tko vas na rubu očaja i samoubojstva zamoli za pomoć?

Do kada ćete vršiti teror nad bivšim članovima Živog zida prijetivši njima i njihovim obiteljima, pridjevajući im imena koja su toliko neprimjerena za životinju, a kamo li za živo biće?

Eh Živozidaši, podosta ste kontradiktorni sami sebi.

Nazivajući te Ivane (ovdje govorim o Pernaru ) pizdom i opet moram degutantno u našem telefonskom razgovoru, preblaga je riječ i za tebe i za sve one oko tebe. Čovjeka oblikuju djela, a tvoja, vaša govore više od riječi. Način na koji se ophodite prema bližnjima, način na koji „volite „ svoju domovinu, način na koji ju „dišete“, način na koji se ophodite prema onima koji su vam dali svoje povjerenje i pomogli vam onda kada niste imali nikoga…govori sve.

Hoće li mi i nakon ovog iskrenog mišljenja Hrvoje Runtić nanovo prijetiti?

I dalje posjedujem prepiske svih naših pisanih, a i telefonskih razgovora koje smo vodili, a koje sam bila primorana snimati nakon što ste se drznuli prijetiti mojim najmilijima i meni, no za razliku od svih ostalih koje ste uspješno uspjeli zastrašiti, ja nisam jedna od njih.

U cijelom procesu čak mi je pomalo i žao Ivana Sinčića koji je na žalost jedan drag dečko i baš zato što je  drag i neiskvaren bio je laka meta među prstima Vladimire Palfi i Ivana Pernara kako bi se bolje domogli saborskih fotelja (Vladimira Palfi mu je prva cura, a kad ona stvar zamiriši…).

Iskreno i duboko žalim sve one ljude koji su bili djelom farse zvane Živi zid jer su vjerovali u bolje sutra i jer su iz ljubavi prema vlastitoj domovini htjeli napraviti stvarne promjene. Žao mi je Slavice Šote koja je članovima Živog zida dala prije svega jednu veliku podršku u borbi protiv kriminala i korupcije i koja im je pomogla na toliko mnogo načina, a nikada nije dobila niti jedno jedino iskreno „Hvala“…

Sada zaista iskreno mogu reći kako u Republici Hrvatskoj ne postoji niti jedna adekvatna politička stranka i kako ona stara poslovica : „Politika je kurva“ i dalje stoji. Ipak, jednom prilikom Slavica Šota, Ivana Orleanska našega doba izjavila je kako budućnost leži u Pokretima otpora … i zaista, ali zaista, ona je svojim Pokretom otpora dokazala kako maleni broj prije svega provjerenih i iskrenih ljudi u borbi za pravu stvar može učiniti zaista mnogo, te je svojim primjerom inspirirala mnoge da i u svojim gradovima oforme iste Pokrete , te da se bore protiv kriminala i korupcije u svojemu gradu. Iskreno vjerujem i znam, da je to budućnost naše države… iako je trenutno u istu podosta teško vjerovati.

Vama Gospodo još jednom poručujem kako je došlo vrijeme da prestanete lagati ovaj napaćeni narod, jer smo svi naprosto podosta propatili da bi nam i dalje lagali i mazali nam oči. Hrvatski narod MORA I ZASLUŽUJE ZNATI ISTINU KOLIKO GOD BOLNA ONA BILA. Gospođi Lovrenović čestitam što je dobila na vremenu i iskreno se nadam da će njena borba biti uspješno riješena, jer u vlastitoj državi nitko nije zaslužio torturu kakvu mi proživljavamo svakoga dana… Slavici Šoti i Pokretu otpora iskrene čestitke i veliko hvala na podršci Gospođi Lovrenović za čiju se priču ne bi čulo da Vedrana Spadoni nije snimila video i dala ga dostupnim svima nama.

Iskreno se veselim odgovorima Glavnog Odbora Žz na postavljena pitanja, a s obzirom da je moj osvrt bio podosta dugačak, one ključne ( da im olakšam ukoliko im bude prekomplicirano odgovoriti na sva ) još ću jednom prilikom ovdje i ponoviti:

Hoću li i kada na svoju kućnu adresu napokon dobiti ispisnicu iz stranke čiji član više nisam, jer sam časno odstupila s mjesta tajnice Primorsko Goranske Županije?

Da li ste i svima koji su odstupili iz stranke , a znam da ih je bilo podosta mnogo, također poslali ispisnice, te znate li da ste na zahtjev odstupljenih dužni uručiti?

(nećemo spominjati pečate koje niste promjenili: Stranka je preimenovana u Živi zid, a još uvijek se koriste pečati s logom Saveza za promjene)

Kako to da ste sada ipak odlučili braniti Gospođu Lovrenović, a onda kada je Vedrana Spadoni tadašnja koordinatoriza grada Rijeke objavila priču, isti video ste zabranili?

Do kada ćete svojim manipulacijama varati ovaj napaćeni narod?

Da li zaista smatrate da je zakonom u redu i sasvim normalno da članovi Glavnog odbora stranke svakodnevno prijete stotinama ljudi ( za što postoje dokazi ), te da li su ti isti sakcionirani od strane stranke, te maknuti s dužnosti koju obnašaju? Znate li da je prijetnja zakonom kažnjivo dijelo , te da čineći isto možete zakonom odgovarati?

Da li ste ikada nazvali Slavicu Šotu, velikodušnu Gospođu koja Vam je pomogla bezbroj puta i pitali da li je njoj potrebna pomoć ili ju samo zovete onda kada vam je potreban financijer, kao što ste koristili i druge, sada bivše članove?

Hoće li li Hrvoje Runtić nakon ovako iznesenog mišljenja nanovo prijetiti mojem djetetu i mojim najmilijima?

Voli li se tako država da se svakodnevno krše Zakoni LIJEPE NAŠE bez posljedica? Zašto uporno progonite vaše bivše članove?

Vidas Vanessa izvoran tekst

11696012_463088993871423_2973286729004609015_n11659247_1122346844446666_7517381287178818875_n11178357_1008881592479718_9169919481247890734_n