Tko nam sije sjeme zla?

0
945

radmanManipulacija i indoktrinacija nisu vidljive osobama koje su manipulirane i/ili indoktrinirane. U nametnutom svijetu konzumerizma ljudi postaju laka meta uvjeravanju, indoktrinaciji, propagandi, ispiranju mozga, kondicioniranju itd. Posebno je to vidljivo na našim vrlim televizijskim programima poput RTL,RTL 2,NOVA TV,HTV 1,HTV 2,HTV 3, koji su toliko razarajući, da nas uopće ne treba čuditi stanje naše nacije.

ŠTO NAM POKUŠAVAJU PRODATI?

Naravno da nisu svi podlegli učincima Specijalnog rata koji se vodi pomalo kaotično(u zadnje vrijeme se primjeti), i sasvim je sigurno da postoji i ono zdravo tkivo Hrvatske mladeži koja razumije i vidi što se plasira preko TV programa. I hvala Dragom Bogu da je tako…Učinci subliminalnih podražaja su potvrđeni na velikom broju mjerljivog ponašanja koje seže od kratkih semantičkih učinaka do ozbiljnih učinaka na emocionalan život i ponašanje.

Ćirilica!?-NE HVALA!

Granica između informacija koje svjesno primamo i onih koje opažamo podsvjesno (subliminalno) se naziva perceptivna granica. No što se događa sa nama vjernim konzumentima svakojakih svjetlosno-zvučnih igrica koje se uredno nude svaki dan, svako veče? Ono što se nalazi ispod praga svijesti sadržava poticaje i nakane i sve vrste osjećaja.

Granica između informacija koje svjesno primamo i onih koje opažamo podsvjesno (subliminalno) se naziva perceptivna granica. Nije slučajna tolika zaokupljenost komunizmom,Titom i nezdravim jednopartijskim sistemom. To sjeme nam se sije,u svakoj prilici,u svakom trenutku. Kao da se prije 24 godine nije dogodio Domovinski rat i kao da Hrvatska nije bila poprište krvavih bitaka,masakra naroda od djece do staraca i žena! Nešto definitivno nije u redu…

Hrvate se nagovara na AMNEZIJU i to kolektivnu,a u Srbiji djeca uče o Srbskom Dubrovniku!

Zagovara se Region, a učesnici Domovinskog rata moraju prije odlaska u Bosnu ili neku drugu zemlju(ne daj Bože Srbiju) dobro provjeriti da li im se ime nalazi ne nekakvom popisu kojeg je napisao Savo Štrbac, Teršelićka ili “veliki magister veleizdaje Vesna Pusić”!

A što je nadalje uslijedilo? Ovo: Svak onaj koji se protivi kolektivnoj amneziji Hrvatskog naroda,se proglašava fašistom, nacistom. Svaki Domoljub koji voli svoj narod se proziva tim nazivima. I onda se pitamo odakle je sve počelo?

Stožeru za obranu Vukovara – i ovaj put kapa do poda. Čini se kako se nakon svega i što se dalje šuti o agoniji u Vukovaru, to se Vukovarci jače povezuju sa ostatkom Hrvatske. Zorica Gregurić je pokazala da je iznad “crvenih srbočetničko regionskih zakona”! Dostojanstvena kao i uvijek.Mogu samo reći-BRAVO ZORICE!

Razbijanje dvojezičnih ploča u Vukovaru je samo pozitivna reakcija na provokacije Vlade Republike Hrvatske, i poltrona koji su im na usluzi i u službi! Razbijanje je sasvim opravdano. A nakon toga kao vrhunac svega se sudi Hrvatima i Hrvaticama, koji su bili, borili se u Vukovaru, i danas žive u njemu. No i sada Vlada RH, na čelu sa SDP-om i postkomunistčkim kadrom pokazuje svoje demonsko lice, dvolično. Kod nas je modni hit imati dvostruka mjerila. Kažnjavaju razbijanje ćiriličnih ploča, a ne procesuiraju zločince, četničke koljače i silovatelje, koji SLOBODNO šeću Vukovarom!

Teršelićka odlazi u Beograd na konzultacije u svezi Domovinskog rata. Nevjerovatno! To je isto kao da je predsjednik S.A.D-a, Barack Obama otišao u Afganistan, Irak i druge zemlje na razgovor sa njihovim predstavnicima o sudbini i putu riješavanja pitanja opravdanosti Američke agresije i statusa Američkih marinaca!

Ustaška zmija!? Ne “druže” Josipoviću! Ova zmija ima drugačije znakovlje!

Eh, da pogled može ubijati!

Plitka vam je pamet a sjećanje i pamćenje još kraće. No imat će te vremena o tome razmišljati u zatvoru ili van granica Hrvatske. Veleizdaja u pravom svjetlu.Više se niti ne skriva; bar sam takvog mišljenja da je izdaja nešto sramotno,skriveno od očiju javnosti i obitelji.

Sve ovo nas čini sve napetijima i podložnijima propagandi koja nam se servira putem medija! Velik broj eksperimenata zaključuje da psihička napetost, tjeskoba i razumijevanje stvari kontroliraju perceptivnu granicu. Ukoliko napetost kod pojedinca postaje sve veća i veća, on percipira sve manje na svjesnoj razini i postaje sve podložniji subliminalnim podražajima. Naravno nitko nije imun na te vijesti koje nam stižu od dičnih boraca za ljudska prava! Kako se napetosti smanjuju, pojedinci percipiraju veći raspon informacija na svjesnoj razini te su tako i manje podložni subliminatima. Što se pojedinac više trudi percipirati subliminate, manja je vjerojatnost da će ih zaista i percipirati.

Dakle postoji lijek protiv toga: Bojkotirajte televizijski program! Počnite sa građanskim neposluhom. Ništa veliko za početak. U svojoj okolini krenite, pa neka taj neposluh postane i preraste u narodni odpor pa će te vidjeti kako Tv kuće to prikazuju u onom svijetlu koje njima odgovara!

Vječiti oportunizam nacionalnih Tv kuća koji je postao nesnošljiv i odvratan, u svakom trenutku sa mogućnošću adaptiranja i prilagodbe novonastaloj situaciji!
Eto to je lažljiva neistinita etika, koje se drže urednici programa nacionalnih Tv kuća.

Region!? Documenta!? SDP!? HNS!? ANTIFA!? Teršelići, Pusići, Milanovići, Frljići, Tomići i ini “drugovi”previše smo gledali vaša ružna i mrka lica! Ma nosite se svojoj kući!U Srbiju!!
Kao da su studirali umijeće laganja,prijetvornosti,dvoličnosti i pokvarenosti! No jedno moram priznati: Jako dobro im ide! 

Ivan Dujmić