HOP

Zaustavimo srpski genocid nad Hrvatima kroz dva stoljeća

“Dan srbijanskog  genocida nad Hrvatima”

Obilježavanje dana pada Vukovara proglasiti “Dan srbijanskog  genocida nad Hrvatima”

 

Iako je od završetka  Domovinsko obrambeno oslobodilačkog rata prošlo 19 godina, Srbijanci i većinska nacionalna manjina Srba u Hrvatskoj neprekidno uzgajaju i potiču srbijanskiu težnju- “srbijanska Hrvatska“.

Srbija stoljetno  stvara neraskidive saveze s inozemnom klikom od koje su podržavani politički i financijski kako bi u kontinuitetu imali snage i zaštitu za uzrupiranje Hrvatske. Stoljetne težnje pokušavaju ostvariti kroz likvidaciju državnika,politički snažnih individualnih i skupnih političkih protivnika, stvaranjem saveza do direktnog napada  – rata.

Iako povijesni gubitnici slave ratne poraze i pokušavaju nametnuti srbijansko viđenje povijesti kao istinu,srbijansko pismo i govor, slavu srbijanskih velikana do zauzimanja i preuzimanja vlasti u Hrvatskoj.Hrvatska se mora odlučno suprostaviti srbijanskom divljanju i zaustaviti srbijanizaciju Hrvatske.Hrvatski narod ima obvezu zaštiti i očuvati nacionalne interese te isticati “ hrvatstvo“ kao izraz nacionalizma/domoljublja.Ima se širiti istina kroz učenje hrvatske povijesti u obveznom i samoizbornom obrazovanju u Hrvatskoj.

Vjeroispovijest Hrvata,rimokatolicizam, ima se njegovati i očuvati od srbijanskog nasrtaja i ne dozvoliti ni jedan oblik uplitanja i vrijeđanja hrvatske svetinje u protivnom primjeniti “deport” ili kaznu zatvora na teritoriju Hrvatske.Za blebetanja van Hrvatske kazniti zamrzavanjem bilateralnih odnosa.Srbi u Hrvatskoj ne mogu obilježavati ni slaviti, ni proglašavati ništa što nije u skladu s zakonom običajem i tradicijom Hrvata u Hrvatskoj.

 

Carmen Tomašić