Vučić je ubijao u BiH-i, huškao Srbe na likvidacije Bošnjaka i sada je dobio kamen u glavu

0
910

vučićććććććJučer je kamenovan Aleksandar Vučić u Srebrenici. Oni neinformirani bi rekli da je to brutalan čin. Možete li zamisliti Hitlera u Izraelu kako polaže cvijeće? Teško da bi  bez izgreda  prošlo. Ali nitko ne bi bio označen kao nasilnik.

“Aleksandar Vučić je bio blizak četničkom vojvodi Slavku Aleksiću. U njegovoj postrojbi je ratovao u okolici Sarajeva 1992. i 1993. i to kao dragovoljac. Ubili su veliki broj tamošnjeg muslimanskog civilnog stanovništva i to na potezu oko židovskog groblja u Sarajevu. Za taj zločin Vučić nikad nije
odgovarao. On je službeno pristupio Šešeljevoj stranci 1993, mada je i prije toga bio vatreni Šešeljev pristaša na beogradskom Pravnom fakultetu, gdje je vrbovao studente da pristupe SRS-u.”-rekao je Dragan Ilić u svom tekstu za naš portal.

Ratko Mladić na početku rata u Hrvatskoj kao oficir JNA-e “vidovićeve ubojice” je koristio za čišćenje terena od Hrvata. Najviše su smetala čista hrvatska sela. Za njihovo brisanje sa lica zemlje najviše su zaslužni krvoloci kao što je Vasilije Vidović, desna ruka Šešelja i dobar prijatelj Aleksandra Vučića.  Njegov krvavi nož je odgovoran za ubojstava u Škabrnji. Odgovoran za 84 ubijena Hrvata.  Zanimljivo, naše pravosuđe nikada nije zatražilo njegovo izručenje.

18.11. 1991. godine je zvjerski ubijao u Škabrnji , a danas ga nema niti u jednoj optužnici. Uz sva nabrojana ubojstva nema nitko petlje suditi Vidovću, jer tada sudi srpskoj politici. Vidović je najgore prošao 2012. godine, kada je prebijen šipkom za vrijeme sukoba pristaša Šešelja i Vučića u Zemunu na predizbornom skupu, razlog odvajanje Vučića od Šešelja. To je jedino zlo koje  je osjetio, nakon tolikih ubojstava.  Monstrum Vidović normalno živi u Srbiji, što je dokaz nezainteresiranosti srpske politike i pravosuđa za ratni zločin.Cijelo vrijeme njegova ubojstva ne brinu nikoga. Time Srbija pokazuje koga zapravo štiti cijelo vrijeme, vrh svoje zločinačke vlasti.

U slučaju Škabrnje pravi krivci nikada nisu snosili odgovornost. Mi smo došli do nekih imena i prezimena, pa čak i do brojeva telefona ubojica, dok naše službe i pravosuđe ne mogu prave krivce privesti pravdi.  Prema izjavi od 26.4. 1992. godine Radaka Milenka, do koje smo došli u posjed,  vidi se jasno tijek akcije i način djelovanje jedinice Vasilije Vidovića. Slike samog pokolja napravio je Dobričić Vladimir, nastanjen danas u Novom Beogradu, zaposlen u TANJUG-u, a u pokolju su imali svoje uloge Joja Tintor (tel. 071 439777) , Ratko Hadžić (tel.071 703404, Ilijaš), Vito Krsmenović, Radan Milenko.

Prema dokumentu  i slikama srpske strane, vrlo potanko je opisano svako ubojstvo, imena i prezimena , način brutalne egzekucije civila, imena i prezimena žrtava.  Ubojice su morale dokazati  odrađeni posao svojim naredbodavcima i to su učinili preko  slika, koje  posjedujemo. Sustavno su likvidirane obitelji, pojedinci, kako bi zauvijek nestala mogućnost života u Škabrnji i u tzv. srpskoj krajini za Hrvate. U medijima se koljači i ubojice provlače kao pojedinci , njihova  djela osvete i mržnje, što uopće nije točno. Aleksandar Vučić zna gdje su krivci.vasilije vidović

Ratko Mladić je imao u svome najbližem krugu zapovijedanja rata u BiH-i  Zdravka Tolimira, Dragu Pećanca cijelo vrijeme ratovanja i jedinicu koljača iz Škabrnje  predvođenu Vasilijem Vidovićem Vasketom, u Hrvatskoj zavnim „Jaro“, isti taj Mladić  vodi njih sa sobom u Bosnu, „Vasketovu“ jedinicu. I time se dokazuje veza Mladića i srpskog organiziranog genocida u ime Velike Srbije. Kako smo već naveli  Vidović  je počinio masakre na više mjesta u BiH, ali je malo poznato, kako je taj monstrum bio i u Stupnom dolu i sudjelovao u ubojstvima, koja su sva pripisana HVO-e.  Ova ekskluzivna vijest iz temelja mijenja i priču haških osuđenika, a poglavito ulogu generala Slobodana Praljka.  Prema svjedočenju našeg izvora, general Praljak nema ništa sa ubojstvima Bošnjaka, njih 35,  23.10. 1993. godine, jer sama akcija nije planirana od zapovjedništva HVO-e prema dokumentima i našim svjedocima. Akcija je planirana u glavnom štabu Republike Srpske. Jedinica HVO-e nije mogla preletjeti avionom do područja sukoba sa muslimanima. Morala je proči kroz srpski teritorij. To dokazuje blagonaklonost Srba za tu akciju. Odnsono dogovor sa srpskom stranom u tom području djelovanja.

“Postoji  znakovit detalj o vezi Vučića i antihaškog lobija. Hvatanje haških bjegunaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića ima vezu sa Vučićem. Lokacija u Novom Beogradu u istoj zgradi u kojoj je živio Aleksandar Vučić, zajedno sa svojim roditeljima Anđelkom i Angelinom i mlađim bratom Andrejom skrovište je bilo Mladića i Karadžića. To je ulica Jurija Gagarina u bloku 70, a upravo tu  je bilo povremeno prebivalište i Mladića i Karadžića! Imali su takozvane “štekove” (prazne stanove ) i na još nekim mjestima u blizini te ulice. Kako je Vučić u vrijeme njihovoga skrivanja još zvanično bio radikal, jasno da im je i sam davao logistiku, ali to je sad u Srbiji tabu tema, jer su mediji stvorili za ove tri godine svojevrsni kult ličnosti Aleksandra Vučića i o ovakvim temama pričati će sigurno kad on jednog dana padne sa vlasti”.- rezimirao je Ilić ovu priču o Vučiću.

Kada na ovaj način složimo priču o Vučiću nije čudno kamenovanje zločinca u Srebrenici. Ivica Dačić je  rekao  kako  je ovo napad na Srbiju. Ovo je napad na Srbiju zločinaca. Tomislav Nikolić je  ubijao  po Antinu, Vučić po Sarajevu, a Dačić po Beogradu. U  srcu Europe zločinci vode jednu državu. Srbiju. U srcu Europe Srbije rehabilitira Dražu Mihailovića. Proizvodi nasilje i za to dobiva nasilje.

Tko je na čelu bošnjačko-muslimanskih snaga? Jugoslavenski udbin kadar. Micanjem muslimana od hrvatskog korpusa, Srbi su lakše ovladali BiH-m. Alija Izetbegović nije pozitivan lik među Bošnjacima. On je izdajnik, koji je omogućio masovne likvidacije muslimanskog stanovništva. Potpuno nenaoružan narod predao je Srbima. I na taj način pokazao pravo lice. Muslimanske elite i danas napadaju Hrvate za podjelu BiH-e. Znači i danas među muslimanskim stanovništvom djeluje peta kolona. Zašto? Tako prikrivaju  izdaju vlastitog naroda. Oni su sukrivci masovnih zločina. Što bi se dogodilo sa BiH-m da nije bilo HVO-e i HV-e? Muslimani bi nestali kao narod. Sada ta izdajnička vlast laže o Hrvatima koji su  dijelili BiH-u, a svoju ulogu u podjeli BiH-e sakriva.  Istina je drugačija, svi su dijelili BiH-u, od vanjskih sila, do unutarnje podjele, a ne samo Hrvati. Muslimani su htjeli ostati u krnjoj Jugoslaviji kao srpsko roblje. Stalnim prozivanjem Hrvata skrivaju svoju ulogu u izdaji.

Što su to Hrvati dobili podjelom BiH-e? Ništa. Iseljeni, obespravljeni i silna mržnja muslimana prema Hrvatima. Majke Srebrenice su rekle drugačije. Pozdravile su Kolindu Grabar Kitarović, kao jedinu nadu ovog terena. I to je prava istina. Dok izdajnik Bakir Izetbegović je zabrinut nad sudbinom zločinca Vučića i njegovim kamenovanjem, majke Srebrenice su prigrlile jedni spas-Hrvatsku. Nisu spasili Bihać Bošnjaci, već Hrvati, sukob Hrvata i Bošnjak je planiran u štabu Ratka Mladića, a proveli su plan hrvatski i bošnjački kadrovi iz JNA-e. Akcija Stupni do to jasno pokazuje. Ovaj zaokret bošnjačkog naroda prema Zagrebu je logičan, jer su Hrvati donijeli mir u BiH-i. Danas izdajnici u bošnjačkim redovima dopuštaju islamski radikalizam, razvijanje mržnje prema Hrvatima. Srebrenica je pokazala drugu sliku. Srpski luđaci su kamenovani. BiH-a želi mir, a taj mir će doći trenutkom spoznaje da su muslimanski rukovodioci izdali vlastiti narod.

Igor Drenjančević

vezani članci

http://hop-portal.com/prvi-objavljujemo-ivica-dacic-sudionik-ubojstva-hrvata-iz-beograda/