HRVATSKA U SPECIJALNOM RATU

0
872

hrvatski grbU tom ratu pobjeđuje onaj koji angažira onog „malog“čovjeka svog prvog susjeda, prijatelja, brata, svoju obitelj, djecu. To je najmoćniji sastav, kojeg ove postrojbe mogu imati. Sa jednim zajedničkim ciljem: uništiti neprijatelja, psihološki, moralno ga oslabiti, prisiliti na predaju i kukavičluk.

Žaloste me rečenice  i naslovi koje čitam na portalima poput: primjetili smo da se protiv Hrvatske vodi neko vrijeme Specijalni rat… Od strane Srbije nikada nije prestajao, a očituje se nakon Dom. rata ogromnim količinama opijata na ulicama gradova koji redovito dolaze upravo s te strane, kriminalnim aktivnostima političara, jer su oni kao po narudžbi su „najslabiji“na poroke i kušnje. Cajke, njihove pevaljke, starlete i četnici koji pjevaju diljem lijepe naše imaju zadatak da nas uvedu u letargiju i stanje mirovanja  (prividnog mira, ravnodušnosti, stanja kojeg zovem  – state disarmament ili u prijevodu – razoružano stanje), na taj način oni ostvaruju sve što su zamislili, uz pomoć izdajnika iz redova hrvatskih političara!…

Političarima, tajkunima, kriminalnom miljeu je potreban novac.Valjda ga zato i toliko vole. Više od onog čovjeka koji svako jutro ispred moje zgrade sakuplja plastične boce…. Onima koji su započeli sijanje otrova Specijalnog rata – NE…nije njima bitan novac, već slabljenje mladeži i korisnika opijata, za potrebe budućeg rata. Njima je bitno uništiti mladež  prije nego stanu na noge, uništiti im radna mjesta, snove o školovanju, napretku, obitelji i u konačnici-snove o životu! To je sjeme zla koje nam se sije, klija i raste u našoj psihi a nemamo pojma kako će se očitovati onda kada je najpotrebnije.

Kada je potrebna naša reakcija?

Imate primjere iz svakodnevnog života, svuda oko Vas, u vašem domu, i to na malim ekranima. Uglavnom imate priliku gledati Teletubise, koji ne znaju gdje su šuplji a upravo oni nam kroje kako će mo provesti dan. Da li će nam minirati savjest, psihu sa podlim informacijama, ili će Vas dovesti skupa sa mnom pred svršen čin!?

A ŠTO TADA? Obično oni koji misle svojom glavom gledaju sa strane na takva zbivanja, i donose sud i ocjenu, koja je uvijek ispravna i realna.  A što je to danas nemoguće izvesti?  Pa uglavnom sve je moguće, imali mi čuvara ili ne. Prisluškivali nas ili ne. A činjenica je da imamo i jedno i drugo, i ne samo to, već i službe koje nisu i ne rade u interesu hrvatskog naroda! Ovo govorim već dugi niz godina, a očitovalo se pogrešnom procjenom u Podunavlju. Do mirne reintegracije nije trebalo nikada doći! Trebali smo to vojničkom čizmom pregaziti i osvojiti.

Tek tada bismo imali trajni mir, doduše nešto manji broj traktora u Hrvatskoj, no niti to nije globalni problem jer Hrvat nije nikada gledao  u “komšijino dvorište”! “Komšije“ su te koje gledaju već 150 godina u naše dvorište; pljačkaju, siluju, pale, ubijaju sve što počinje sa predznakom – nesrbin, Hrvat i katolik. Odakle im samo to pravo? Tko ih je ovlastio da pitomi Hrvatski narod vode na klanje? Odakle im pravo da ruše gradove, bombardiraju 1991 Vukovar, a danas 2015 sa istom retorikom dolaze u Hrvatsku i proglašavaju blaženog Alojzija Stepinca – ustaškim vikarom!? (Sjetimo se Jovana Raškovića,prilikom njegovih govora na mitinzima.) A naša Policija to sve gleda kao tele u šarena vrata, kao da ih se to ne tiče…kao da im sutra bradata gamad sa šajkačama neće napasti djecu u nekakvoj drugoj izvedenici balvan revolucije, i to u verziji kao u aplikacijama 5.0!?

U nekim drugim podlim niskim akcijama koje samo četnicima mogu pasti napamet.  I nitko ništa nije poduzeo, niti kani poduzimati! U najmanju ruku je govornik A.Vulin trebao dobiti zabranu pristupa na Hrvatsko tlo. TRAJNU! Documenta i druge nevladine organizacije su ništa drugo do servisi, odnosno izvršitelji zadataka, koji se kuju i planiraju u Srbiji. Mislim tako a govorim i pišem već niz godina da je vrijeme da Hrvati udare i uzvrate Hrvatskim odgovorom, dakle Hrvatskim Specijalnim Ratom!

Ali… vladajućoj komunističkoj kamarili moram odati priznanje na revnosti u ubijanju moždanih stanica, psihe, duše, srca i tijela Hrvata i Hrvatica!.. no jedna mala napomena.  Predugo ispitujete strpljenje poštenog Hrvatskog čovjeka!

Hrvati su tromi, po vjeroispovijesti Katolici, nenasilan, pitom narod. Moglo bi biti zbog klime,ili šljivika kojih više nema, kao i svinjokolja koje ste ukinuli. Dakle pazite se komunjare i četnici!  T-84 će vam biti mila majka spram Hrvata koji su se razljutili i krenuli po svoju “pravicu”! Sjetite se „Oluje 1995“. Traktorijada Vas boli…Vas pripadnike Nebeskog naroda,odabranike sv.Save,polupijanog“sveštenika“koji je izvrnio svih 10 Božjih zapovjedi i protumačio ih onako kako srbima odgovara, za probitak vlastitog srbskog naroda! Ali nije on jedini. Tu je i Vuk Karađžić,kleptoman intelektualnog vlasništva,plagijator.

Ovo što ste posijali, će te meni se čini po tko zna koji put-sami pojesti, bez žlice, viljuške i noža. Rukama i prstima kako srbima pristaje, od davnina. Onako kako su vas na vaše mjesto stavili Turci, Bugari, 1995 u OLUJI Hrvati,potom NATO Pakt i Kosovski Albanci u ( povijesnim lekcijama !??), koje, uzgred  NISU BILE GREŠKE a niti SPECIJALNI FILMSKI EFEKTI, već naputak za buduće okršaje, koji slijede, a koje ste zasijali – po običaju, van granica vaše zemlje! Pametan uči na greškama, a budaletini nije dosta milijun šamara i šuteva u guzicu. Budala je uvijek budala, i to ostaje do kraja života. A genetskim kodom se prenosi sa koljena na koljeno, na vašu djecu,koju uzgred učite od malena već u školama da je Vukovar, Dubrovik, Bosna – srbski teritoriji, srbske zemlje!

Koliko vas je poginulo tamo na Vukovaru? 10.000? 15.000? 20.000? 25.000? A lijepo vas je majka vaspitala… jurišali ste na Vukovar, na 1800 branitelja sa snagama koje su bile dvadeserostruko veće i snažnije.  Dakle, 15-20 srbskih neprikosnovenih junaka, svetosavskih junačina, na jednog Vukovarskog branitelja!

Pa koliko vas srba ima uopće u srbiji!? E ja ću vam reći… Do prosinca 1991 vas je bilo 18.000-20.000 MANJE nego na posljednjem popisu stanovništva. No nemojmo se zanositi. Pametnom je dosta jednom, a budala dođe po šamar svaki puta, jer silu samo razumije!  Baš me zanima kakvi će traktori biti u sljedećem sukobu!? A mislim da su proizvedeni, odavno. No nije fora kupovati velike moderne traktore sa klima uređajima. Fora je voziti ruske traktore-e to je taj đir koji volite!

 

Ali isto kako se s vremena na vrijeme trebaju reinstalirati Windowsi, tako će i vama, vaši stručnjaci, „vaši prvosveštenici – duhovni vodiči u pakao“ SPC, MEMORANDUM i SANU 2  te povjesničari koji su inače lakrdijaši na teškim halucinantnim drogama napraviti krila, jer jedan nebeski narod to i zaslužuje…da leta po tuđem dvorištu i vascelom srbskom eteru! Dok ga ne zaustavi  „kamen iz praćke…“Ali da razjasnimo nešto…1991 vas je zaustavilo 1800 bojovnika,vrlo slabo naoružanih,uglavnom pješačkim naoružanjem i nešto protivoklopnog naoružanja…Idući puta vas čeka ISTO toliko bojovnika DO ZUBA naoružanih sa logistikom koju čini 10.000 ljudi koji rade samo za njih!

 

Dobro došli na buduće bojište koje se zove Hrvatska. Ne ćemo spominjati pod kojim brojem če se voditi taj sljedeći upad. Ali bar svojim Teletubisima kažite onda,da nije u pitanju “vojna vežba”!

Uostalom znate kako će završiti!

Ivan Dujmić

 

Više na:http://hrvatskoobrambenostivo.com/