Sinčićić stalno cvili za donacijama, da bi vama ‘pomogao’ vašim novcima

0
994

sinčić 6Donacija je ime za politiku ove države.  Politička ekipa ove države  cvili za vašim donacijama ili u sanderovskom stilu HDZ ekipa nosi crne torbe po gradu, neki kao premijer za najgori učinak vlade; koristi zrakoplove do svoje ljubavnice ili kao Merzel za domjenke i svadbe, policija se vozi u bijesnim autima, a vi narode gladujte. I kad već pomislimo da je sve stalo na vodećima, pojavi se mesija Sinčić koji bi isto lovu za svoje neuspješne obrane stanova. Svi bi vaš novac, “da vam pomognu”. Do tada će malo pomoći sebi…pitanje svim tim izdoniranim neradncima; “Zar je narod glup i ne zna uplatiti novac na račun potrebitima?” Za transakciju treba postojati Sinčić? Narod isto želi posjećivati svoje žene i ljubavnice helikopterima, kada je ta usluga moguća, naravno besplatna? Narod bi molio isto HDZ torbare da malo ubace koju kunu na kredite građana…

Zapravo želimo vam pokazati da nikoga od njih ne trebamo. Sanirali smo banke, da bi nas one uništile. Jesmo li mogli bez te sanacije? Donirali smo HDZ-u, da bi nas neki pojedinci pokrali. Jesmo li mogli bez toga? Vjerovali u plan 21, a  plan je u biti neuspješan… Jesmo li mogli bez vlade nesposobnjakovića? Jesmo! Zašto ih uopće plaćamo? Jesmo li svjesni koliko bi ostalo novaca za nas, da nismo ove lijenčine, neradnike, lopove plaćali? I sada se našao mladi mesija koji stalno cvili za donacijama… Koliko bi ovršeni mogli sebe  bolje organizirati u slučaju da donacije sa sinčićeve adrese otiđu na zakonsku bitku protiv lopova? Pogledajte njegove donacije, koliko je prekršajnih kazni nabijao svojim volonterima, putem prekršajnih kazni, ovršenima zbog ometanja deložacija … koliko je to bačenih novaca i upropaštenih života? I svako malo on moli za donacije. Vama stižu prekršajne kazne, ovršenima stižu prekršajne kazne, a on se vozi na vaš račun, plaća prijevoz na vaš račun… samo da bi se slikao. Na vaš račun. Kada pomaže ugroženim obiteljima isto se slika, ali ne pomaže on mesija, nego vaše donacije. I što je najgore, djecu osiromašenu koristi  za svoju kampanju, opet doniranu vašim novcem. Mesije, premijeri, torbari, špije, sve vrste lijenčina nas kradu, iskorištavaju, prikazujući sebe korisnima za društvo. Sinčić i djevojka žive u gradskom stanu darovanom od Bandića za deložacije. Na čiji račun? Vaš. Niti je Bandić, a kamoli Sinčić nešto stvorio…sve je stvorio vaš novac. Naš novac.

Vi im i dalje šaljite novac da vam “pomažu”…

obijedimo, i njhove cenzorske škare i laži i manipulacije. Mogu nas maknuti iz medija, ali ne mogu sa ulice. Stoga vas sve pozivamo da nam pomognete.
Neka se obilježja Živog zida svuda vide. Neka ih žuta boja bode u oči na svakom koraku.
Za svaku vašu donacija iznad 30 kuna, na kućnu adresu dobit ćete majicu. Samo u opis plaćanja stavite adresu. Nažalost, ne možemo ih poklajati, jer moramo na sve načine doprijeti do ljudi; lecima, plakatima, billboardima. Pomozite nam i nosite ponosno predivne majice sa logom otpora, borbe i pobjede.
Hvala!

Dragi fanovi, danas naši aktivisti putuju za Preko na Ugljanu.
To nam je već četvrta intervencija ovaj tjedan, stoga vas molimo da nam pomognete za gorivo koliko možete.
Hvala! smile emoticon/ slika govori tisuću riječi, vi njima novac, a oni djeluju kao jako zabrinuti na putu za Ugljan. vladimira palfi - ivan pernar 2

Dragi naši članovi i simpatizeri, vjerojatno ste već upoznati s time da je udruga Živi zid neprofitna organizacija. Potrebna nam je vaša pomoć kako bi nastavili s daljnjim radom. Naime, DIP nam za sada nije isplatio novac koji smo stekli kandidaturom na predsjedničkim izborima te zbog toga nemamo dovoljno sredstava da nastavimo sa svakodnevnim aktivnostima. Kao što su odlasci na deložacije, organizacija različitih skupova i tribina u cilju proširenja djelovanja stranke u svim dijelovima RH te promociju istih, tiskanje knjiga “Kako je nastao novac” i “Mehanika novca”, tehničko opremanje prostora u kojima ćemo nastaviti s radom i organizacijom stranke.
S obzirom na sve navedeno, možete nam pomoći u realizaciji skromne donatorske večeri koja je zamišljena kao tombola, na kojoj bi uzvanici za donaciju u iznosu od 50kn do 100kn osvojili prigodan poklon. Prikupljamo poklon bonove za masaže, frizerske salone, šminkanje, noćenja u hotelima, izlete, ručak/večeru u restoranu; umjetnička djela, knjige, ulaznice za različita događanja od kazališnih predstava do koncerata, nakit, vina, likere, prehrambene pakete itd.
Ukoliko ste u mogućnosti donirati nešto od navedenog, javite nam se na kontakt broj:

Ivona Gojković: 0977999239
Dilja Kačinari: 0913061299

Hvala od srca i srdačan pozdrav.

hop-portal.com