Miljenić “smješta” ubojice po apartmanima iz “humanih razloga”

0
1255

miljenicAndrija Drašković pobjegao iz splitskog hotela u kojem se nalazio prema rješenju  splitskog suda do izručenja Belgiji.

Drašković, koji  već ima nekoliko odležanih godina zbog ubojstva i kriminala, trebao je  biti izručen Belgiji, koja ga također traži zbog ubojstva albanskog aktivista za ljudska prava Envera Hadrija Drašković je krajem lipnja uhićen u zračnoj luci Resnik temeljem europskog uhidbenog naloga kojeg je Belgija  raspisala još prije godinu dana. Prije uhićenja Drašković se  na otoku Braču deset dana s obitelji bezbrižno odmarao.

Sudac istrage unatoč činjenici da ga se traži zbog ubojstva i što je riječ o osobi osuđivanoj za ubojstvo  određuje  za njega mizernih, 100.000 eura jamčevine i „smješta “ ga u  privatni apartman do izručenja. Osim luksuznog smještaja, Drašković se  mogao slobodno kretati, odnosno nije bio pod nikakvim nadzorom.hr-andrija-draskovic

Naše pravosuđe je namjerno omogučilo zločincu kojeg se čak tereti i za ubojstvo monstruma Arkana. Udbin doušnik i ubojica očito je preko starih komunističkih struktura pobjegao, kako ne bi svjedočio o nedjelima zavrbovan od njih.  Ministar svake normalne zemlje u splitskog suca ugostitelja trebao bi hitno podnijeti ostavku, jer se ovdje radi o svjesnom prijestupu jednog djelatnika pravosuđa na čijem je čelu.

hop-portal.com