Skandal: Vrapče truje mladog čovjeka

0
2039

Bolnica_Vrapče_ZagrebDrama oko Ivana Pranklina se nastavlja. Zatočen u Vrapču bez mogućnosti puštanja na slobodu, i uz sve to kljukaju ga teškim lijekovima  protiv šizofrenije-koju ovaj mladić nema. Zastrašujuća klima u kojoj provodi dane, teško drogiran, sa lijekovima koji zasigurno ostavljaju teške posljedice po osobu koja ih prima. Koliko je ovakvih slučajeva u Hrvatskoj? Zar je ponovno zavladalo mračno doba komunizma gdje su se na nepodobnima vršili zahvati poput-lobotomije?Danas to više nije potrebno, sjeći nekome lubanju i otvarati glavu. Danas se to radi sa ovakvim snažnim lijekovima koji ostavljaju trag i na psihi i u organizmu na organima. Nevjerovatno.

Laik sam i promatram ovo sa strane već dulje vrijeme, točnije, od prvog zatočeništva Marka Franciškovića na psihijatriju nakon prepiske i svađe sa ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem. Oba su koristili teške riječi u svađi – no samo je Marko Francišković završio na psihijatriji. Ivanu Pranklinu se slično događa, i to po naputku zvan inconveniens jer je to postao zaštitni znak ove vlasti i korumpiranih sudaca, liječnika, političara i svih drugih koji bježe na sam spomen ove kategorije iz spomenutog koša!

Dr. Vlado Jukić, dr. Aleksandar Haid i dr. Nadica Buzina su se teško ogriješili o liječničku etiku, i prekršili više zakona u ovom slučaju, nego što je stotinjak ljudi počinilo za života i to u banalnim prometnim prekršajima.

Ovo su lijekovi koje je primao Ivan Pranklin

  1. ZYPREXA – atipični anti-psihotik 10 mg navečer, 5 mg ujutro
  2. OLANDIX – 10 mg navečer i 5 mg ujutro

 

Međutim, Ivanu su prisilno dani i ovi anti-psihotici

  1. CLOPIXOL (Zuclepenthixol). Naši izgovaraju Klopeksol- zapravo je Klopiksol) 10 mg tri puta dnevno.Također teški anti-psihotični lijek.
  2. SEROKVEL (Quetiapine) 100 mg – također, šizofrenija.

Iznenađuje činjenica, da se nitko osim dr. Dalme Kalogjera-Sackellares, i umirovljenog znanstvenog djelatnika mr.sc. Dragan Hazler, nitko drugi nije očitovao u svezi ovog užasnog slučaja. Dokle seže kriminalna hobotnica i sprega liječnika, sudaca, političara i visokih dužnosnika, koji ne prezaju ni pred čime, da bi ostali na putu ostvarenja svojih zamisli?

Zbog čega se onda čudimo što nam je braniteljska populacija mahom pod djelovanjem raznoraznih sedativa koji se nude šakom i kapom, letargična, nezainteresirana, i distancirana od svih drugih aktivnosti u kojima bi trebali aktivno sudjelovati? Čini se da je lakše Hrvatima i Hrvaticama dati lijek i novu KEMIJSKU (potpuno lažnu) stvarnost nego suočiti se sa stvarnim problemima koji su gorući u našem društvu i koji prijete sa svake strane. Moguće da je stvar već 100 godina poznata na zapadu, (USA, Engleska, Njemačka) i da sa tim u stvari na neki način kontroliraju one koji bi mogli biti pokretači i vrlo važan kotačić društva. To se kod nas ne događa slučajno. Siguran sam u to…Je li se radi o podlom planu NWO-a da se potisnu stvarne ljudske emocije i da se kao nadomjestak za njih usade nove kemijske emocije-moglo bi biti točno. Nije ovo teorija nikakve zavjere, te stvari postoje, postajale su i postojat će-pogotovo kod nas u Hrvatskoj, dok svi složno ne dignemo glas protiv nepravde i nehumanih postupaka hobotnice sačinjene od liječnika, političara, tajkuna, ratnih profitera i drugih kriminalaca koji pustoše ne samo Hrvatskom državom već su proširili svoje djelatnosti i na ljudsku psihu. Čini se da je u interesu nekome da branitelji šute i drže glavu u pijesku, da trpe sve moguće manipulacije, potrese i gomile laži koje se na samo njima serviraju-več cjelokupnom pučanstvu Hrvatske.

Što se to događa u državi Hrvatskog naroda? Narod zasigurno još uvijek ne.

E onda je moguće da se prikriva zločinačka ogledalo savjesti neljudi, onih koji nas truju svakodnevno-preko Tv medija, novina, interneta i svih drugih glasila, koja su dostupna prosječnom Hrvatu i Hrvatici!

 

Ovo zasigurno je dobar pokazatelj struja, koje drmaju Hrvatskom državom!

Ivane Pranklin, drži se.

Liječnici mogu što hoće, ali ne mogu dokle hoće…

Ivan Dujmić