Balenović dobila donaciju 500 000 kuna od INA-e i izbačena iz ureda predsjednice

0
1207

Balenovic-pozvala-Josipovica-da-zastiti-zvizdace-Nadam-se-da-se-ne-plasite-Uprave-Ine_ca_largeMinorni političari ponekad požele biti jako bitni, pa svoj rad prikazuju ili kao mudar ili kao veliku žrtvu. Narod takve uglavnom nagradi sa vritnjakom. Neki uspiju u svojim naumima, ali prevarante se u većini osjeti na kilometar. Koliko su demokratični vidite u programima stranka. Tako je mr. Karino Sturm, koji bi spasio državu planskom proizvodnjom, osnovao stranku preimenovanjem stranke Hrvatskih branitelja, Domagoja Margetića, u stranku Zajedno. Skupštinu nikada nije sazvao a sebe je kao gubernatora postavio na čelo stranke. Pun demokracije i spasa zapravo je prevarantski registrirao stranku. Uglavnom, Sturm cvili da nije u medijima, kao i svi marginalci, ali kada vidite statut njegove stranke, kao da ste pročitali Titove memoare. Bolje da nije.  Sturm je bog i nemaj drugih bogova. A takvih imate koliko želite. Strančice bez smisla i sa prevarantskim pričama. Traže tuđe prevare, a kao u slučaju Sturm niti skupštinu ne mogu sazvati na legalan način. Sam Sturm, da bi zaštitio svoju desnu ruku i glavnog manipulatora te stranke Bartulovića, izbrisao je  50 članova stranke, koji su shvatili njegovu prijevaru sa nelegalnom skupštinom. Krenuo je sa prevarom i moralnim prodikama. U početku  kao i Živi zid, sebe naziva pokretom,  da bi na kraju pokazao jedino pravo lice: čovjek od sedamdesetak godina ‘bi malo osjetio vlast’. Bivši veleposlanik i Titov privrednik snimao je svoje spotove u foajeu hotela Westin, poput sitnog prevaranta, glumeći neki studio,  u svojim sedamdesetim godinama, moleći Boga da ne dođe posluga hotela i upita ga što on tamo radi… i takav bi htio vlast, koji sa svojim Bolekom Bartulovićem ulazi u hotel i snima svoje spotiće, kao neki pubertetlija.karino-hromin-300x267

I Živi zid je krenuo kao pokret, a sada su stranka, izdaju knjige koje nikoga ne zanimaju i rade masu manipulacija. Svi se furaju na ‘moraliste i dobrice’, a u biti rade iz svih nas budale. Traže donacije kako ništa ne bi radili, svoje stranačke kolege postrojavaju kao bedake koji volontiraju za njihove prevare. Tako Sinčić živi u stanu za deložirane, aktivisti sami plaćaju prekršajne kazne, a narod toj gluposti plješće.

SinčićNo čini se da ima još hrpa zviždača sa dosjeima, kriminalnom prošlošću, lažnim imenima, a kako vidimo u slučaju Balenović i sa dvostrukim standardima. Iako je nedavno za krivokletnika Mesića rekla da je prevarant, sama je dobila donaciju od 500 000 kuna od INA-e. Tragikomično. INA kao filijala UDBA-e očito je shvatila opasnost Balenovićke i stvar malo podmazala donacijom… Prema novinarskom izvoru ista Balenovićka u uredu predsjednice nije primala plaću 3 mjeseca, pa se shodno tome postavlja pitanje, što je tamo radila, kako je živjela, dolazila na posao i kolikoj mjeri je to bio pritisak na nju da sama otiđe zbog afere INA. Ako je slučaj Balenović takav kakav se prikazuje, pitamo se što u uredu radi jedan Nikica Valentić, kojeg vlastita sestra optužuje za kriminal.

Kitarović je do sada pokazala dosta drugačiji stil od posrbice Josipovića, ali izbivanje iz Hrvatske ima svoj danak u kadrovskim promašajima. Neke osobe treba hitno ukloniti iz ureda, ako je Balenović taj početak, nastavak mora slijediti uskoro. Mnoge naše udruge su priča za sebe i uhljebima dom. Svatko normalan se treba pitati od kuda tim zviždačima novac ako nigdje ne rade, tko ih finacira i oblači, jer ljudi bez novaca se skupljaju kod kontejnera i pučkih kuhinja, a ne kod deložacija i Sabora, njih ne prate kamere televizije, nego samo njihov čemer i jad. Laž političara zamijenjuje laž zviždača.

Igor Drenjančević