Matija Babić, ubojice Vučić i Nikolić imaju isti stav oko proslave u Kninu

0
1119

BABIĆ“NIJE trebalo dugo čekati da u Kninu krene ustaški dernek. Čim su okupljenim Hrvatinama u glavu udarili sunce, a vjerojatno i alkohol, počeo se izvikivati ustaški pozdrav “Za dom spremni”.

Uskoro je počela i pjesma koja se ne može opisati drugačije nego kao – koljačka. “Mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina”, urlala je manja krvožedna skupina, dok su policajci zaduženi za osiguravanje manifestacije sve mirno promatrali.Nisu izostala ni ustaška obilježja. Mjestimično se može uočiti poznato ušato slovo “U”, a naši reporteri uočili su i muškarca koji se ukrasio tetovažom nacističke svastike.”

Ovako Index prati mimohode i Oluju, pa ne čude naslovi u Beogradu i na Indexu, kako  je Oluja dernek. Zapanjuje mržnja kriminalca Babića, kojeg naši sudovi blago kažnjavaju za njegove prevare. Usporediti ćemo riječi srpskih čelnika i babićevih pulena, kako bi svima bilo još jednom jasno da su to dva oka u glavi.

nikolić‘Nije junaštvo dići se na slabijeg i protjerati nejake. U srpskom narodu poštuje se i provodi kršćanska i ljudska ljubav i dobrota’, poručio je Nikolić. ‘Čovjek nije stvoren da bude zvijer, na njegovom obrazu ostaje pečat zločina. Dio hrvatskog naroda, koji sad kroji sudbinu svoga naroda mora živjeti s tim i s neizbrisovom slikom protjeranih 250.000 hrvatskih građana srpske nacionalnosti’- ovaj biser je provalio kriminalc i ubojica hrvatskih civila Tomislav Nikolić.

Pisao sam o 150 ubijenih civila na teritoriju Banovine, 1991. godine, koje su ubijali nikolićevi četnici, tada to nije bilo kukavičluk, pa nastavimo nabrajati, Vukovaar, Lipik, Pakrac, Čelije, Aljmaš, Nijemce, Borovo, Knin, Drniš, Gospić, a da ne nabrajamo bolnice, gradove, crkve, koje su njegove zvijeri gađale. Tu nije bilo kukavičluka? U Antinu Nikolić je ubijao civile. To nije bio kukavičluk?

“Danas odavde šaljemo svijetu jasnu poruku da se zločin mora oprostiti ali ne može i ne smije zaboraviti – i to baš na ovome mjestu gdje su Republika Srpska i Srbija ujedinjeni u bolnoj tuzi, na mjestu koje je pregazilo 250.000 prognanih Srba u strahu da ih ne pregazi hrvatska, kako neki kažu, oslobodilačka čizma”, naveo je premijer Srbije i ubojica civila sa židovskog groblja u Sarajevu.

O kakvom zločinu govori? Ludi narod koji mrzi sve oko sebe, protjerao je sve Hrvate iz ‘SRAO’ Krajine, tako i  iz Republike Srpske, pa kada to u Hrvatskoj nije uspio, e sada je nad tim divljacima napravljen genocid. Premjer i predsjednik Srbije su zločinci, ubojice i stvarno je nakaradno da ova dva monstruma ikome išta popuju. Srpski patrijarh Irinej isto je bio rječit, nazvao je Oluju zločinom, ali zanimljivo da sebe nije proglasio zločincem, iako je na Kosovu ubio automobilom dvoje ljudi na pješakom prijelazu i zbrisao i Niš. Moralisti na srpskom “MORALIŠU”.

Tko traži ustaše po Hrvatskoj i naziva branitelje šatorašima? Prevarant Babić i njegov Index. Tako čini  Kurir i Blic u Srbiji. Svi se slažu da je bio dernek u Kninu.

uredništvo HOP.hr