Prvi objavljujemo: Srbi na graničnim prijelazima dijele letke protiv ‘Oluje’

0
1191

Srbi na graničnim prijelazima i iz područja proslave ‘Oluje’ dijele propagandne letke i članke protiv vojno-redarstvene akcije. Oluju nazivaju pogromom Srba. Tekstovi su na turskom, engleskom, ruskom, srpskom.

Iako su za  4 godine rata u Hrvatskoj napravili ogroman genocid i kulturocid, danas, na dan proslave Oluje, Srbi šire i dalje svoje laži, jer se ne mire sa uspostavom hrvatske države. oluja na engleskom

Traktorijada Srba i bežanije za vrijeme Oluje je produkt sustavnog tlačenja Hrvata u zoni tzv. Krajine; ubijanja, raseljavanja, silovanja, a ne mržnje Hrvata prema njima. Iskreno svi su odahnuli kada je bagra ubojica, silovatelja, lopova otišla iz naše zemlje, a koliko je to ipak bilo bitno pokazuje i ova šaka jada koja je ostala, pa  i dalje radi velike nemire u zemlji.

Srbi danas su većina u hrvatskoj vlasti, jedna tajnica najopasnijeg četnika Raškovića, Milanaka Opačić je na mimohodu, Stanimirović i Pupovac šire mržnju po Hrvatskoj.

Radi se o teško bolesnom i poremećenom narodu, što su njihovi psihijatri javno izjavili. 17000 ljudi su ubili, 150 crkava uništili, 1/3 kuća porušili. Nakon toga nije čudo da je ovaj ludi narod konačno otišao iz naše zemlje. Nemojte se vraćati, ovo nije Srbija, a i ovi što su ostali danas u politici, slični su onima koji su otišli, prvenstveno mislimo na Pupovca, mrzitelja Hrvatske . Nismo ludi od sreće za vašim silovanjima, klanjima i rušenjima imovine. Jednostavno Srbi moraju prihvatiti da svojim lažima i mržnjom ne mogu biti dio ovoga društva.

letak olujaoluja na turskom

I. Drenjančević

hop-portal.com