SALOPEK PLATIO GLAVOM ZBOG MILANOVIĆEVE POLITIKE, NE ZBOG ULOGE U KOALICIJI!

0
1274

salopek-tomislav-595x340Još jednom naši prosrpski mediji su koristili nečiju smrt za promociju svojih laži. Lažu 24 sata, laže Jutarnji list, Večernji list i sva ostala kupljena medijska narikala. Glavna laž da je nesretni Salopek stradao zbog naše koalicije protiv ove smrdljive gamadi u ISIL-u.  To je laž. Laž je plasirana da se poljulja povjerenje prema koaliciji i ojača ideja regiona.

Salopek je bio u sjevernoj Africi zbog posla. Naša nesposobna vlast je mladog Salopeka otjerala u smrt. To je prava istina . I nad time se moramo zamisliti. Čovjek je zbog pokradenosti, korupcije, političke mafije otišao van raditi i zaraditi novac, da mu obitelj ne bude gladna. Srami se Milanoviću, otjerao si svojom politikom čovjeka u smrt. Plan 21 je plan za ubojstvo Salopeka.

Zamjerali su nam što nismo komentirali smrt. Nismo. Prestrašno je uopće zamisliti takvu smrt u obitelji. Okrutno. Odurno i potpuno ponižavajuće.  Zvijeri se nalaze oko nas. Takve zvijeri sreli smo u BiH, muđahedine. I pobjeđivali. Danas novinarski glupani optužuju nas za sudjelovanje u koaliciji protiv te ljudske gamadi. Mi trebamo biti u koaliciji protiv zla, zvijeri i gamadi, na strani čovjeka, kada već nije nitko bio na našoj strani, kada nas je srpska gamad gazila. I to nije razlog smrti Salopeka.

Salopek mora biti primjer da se kaže lijenčinama i političkim prevarantima kako je dosta.  Oni ubijaju naše mlade ljude i tjeraju van, da bi ostale muzli do smrti. Salopek je žrtva postkomunističkih lopova. Zbog njihovih lopovluka ljudima odsjecaju glave. Upropastili  su sve i na kraju naša mladost plaća glavama njihov nerad.

I poruku Ninoslavu Manojloviću, srpskom svećeniku, smradu ljudskom, koji je zazivao smrt mladog čovjeka, stići će i tebe tvoja kazna… Bog sve vidi. Obitelji sućut i sram da imamo ovakvu vlast. Tomislave počivaj u miru.

Igor Drenjančević