Još jedan ratni huškač poziva na stvaranje SAO Krajine

0
1017

jelesijeSetim se, kad mi je onomad komandir Špiro Niković saopštio: “Jelesije, ovamo je iza Krajina i ovo kani ostati Krajina…prevazmi u komandi gvožđane hartije so načertanijama i more da svako mesto na tromeđi imade znak RSK.”
Jedan od ponosnijih dana moga života-Jelesije piše.

Haški sude, da li je ovo ratni zločin ????
(Puno hvala burazeru Peđi šta mi je poslao ovaj fotos.
Koliko god da dodaje sol na ranu, neke stvari ne smiju se zaborave.)

Ovaj hrabri terorist je poznat sa slike iz 1995. godine koja je obišla Hrvatsku. Zanimljivo da nas je počeo pratiti  kao portal i iz  istog je  kraja, suborac i budale, koja zove na srpsko more, Karin Demi Moore. Obojica su haračili, a vjerojatno i sada harače po Vrginmostu, koji smo jednini pratili i istraživali zločine pojedinaca iz srpskih redova. Ovaj Jelisije je navodno naseljen u Kninu i čeka novu srpsku državu.

Jedna od najvećih provala ovog srpskog klauna je o Tesli, da je Tesla znao za Thompsona,  ne bi nikada izmislio struju, a isto tako je zanimljivo i njegovo viđenje sebe kao heroja, iako je na stvarnoj slici obični srpski jadnik, na friziranim slikama je  srpska kukavica sebe prikazivala kao pilota, a jasno se vidi da je tijelo druge osobe. Još jedan Srbin koji se ne miri sa našom državom.

foto jelisijethomson

jelesije 2

Na donjoj slici je u svom borbenom duhu iz 1995. godine, kada je hrabro držao ruke iza glave.

hop-portal.com