Vučić, Pusić i Pupovac ujedinjeni za ćirilicu u Vukovaru

0
1215

pusić i vučić“Danas imamo test o tome funkcionira li država. Nama se ne može dogoditi da dođete i nekažnjeno razbijete ploče s latiničnim pismom, ćiriličnim, ovim ili onim pismom. To je u Srbiji nemoguće”, citira agencija Tanjug izjavu srbijanskog premijera nakon poslovnog ručka koji je u hotelu “Hyatt” organizirala američka gospodarska komora.
Vučić je istaknuo da je Srbija ozbiljna država s kojom nema igre, te da će oni koji misle suprotno “biti sankcionirani jasno i žestoko”.

Sjećate se budalaština Vučića o organiziranoj državi, gdje svako malo pale hrvatske zastave i podsjećaju da je  Vukovar srpski? Danas je reagirao zločinac sa židovskog groblja u Sarajevu u svezi ukidanja ćirilice u Vukovaru. Zajedno sa Pupovcem borit će se za povrat ćirilice u Vukovar. Zanimljiv je i treći kompanjon u toj raboti, Vesna Pusić.

Njen trabant u Vukovaru i članica HNS-a je rekla; “Ne želim vjerovati da je Ustavni sud očekivao da će odluka Gradskog vijeća ići u ovom smjeru. On je samo trebao tražiti da se provode zakoni Republike Hrvatske, a ne raditi iznimke”, kazala je. Izrazila je nadu da će na tu odluku reagirati Ministarstvo uprave, pa i Ustavni sud, “i spriječiti taj izuzetak, jer bi to moglo postati pravilo te se uspostaviti bezvlašće”.

hop-portal.com