Bivši savjetnik Josipovića i profesor FPZ-a Jović podržava Pupovca i dalje truje naše studente

0
922

srbin jovićSamo sloga Srbe spašava, tako bi glasilo medijsko ludilo u podršci Srbima. Prvo su namjerno velikosrbi  izazvali sukob preko izrugivanja hrvatske himne u pupovčevim Novostima u našoj zemlji, te  ih je zaštitio Srbin Leković, kao predsjednik novinarskog društva, da bi podršku dao i jezivo loš profesor na fakultetu političkih znanosti, Srbin  Jović, nekadašnji savjetnik najgoreg predsjednika Josipovića, koji slavi laži Pupovca na Nova TV, a  kojeg je s razlogom prekinula Romina Knežić u širenju srpske propagande.

Što je dobro u ovoj priči? Svatko normalan sada lakše povezuje ljude koji su umočeni u velikosrpski projekt u Hrvatskoj. Kordinirana akcija Srba u Hrvatskoj je namjerna, kako bi destabilizirala Hrvatsku.  Zato Srbi vrište u medijima kada ih prozovemo po naciji, te takvu kvalifikaciju objašnjavaju šovinizmom. Prozivka po naciji zapravo otkriva njihov srpski šovinizam i jasnu mržnju prema Hrvatskoj. Oni patološki mrze zemlju u kojoj žive.

Zanimljiva je činjenica kod Srbia, bili doktori znanosti ili obični pastiri, uvijek imaju istu stvar u glavi, kako uzeti tuđe.  Profesor na FPZ-i Jović zanemaruje činjenicu da sami Srbi više koriste latinicu, nego ćirilicu, kada brani ćirilicu u Vukovaru i  da  Jasenovac je bio logor za ubijanje Hrvata od 1945. godine do 1954. godine. On kao i mnogi naši tzv. akademici, a zapravo politički komesari komunizma i velikosrpstva šute o tome danas, kao što su to činili i o Križnom putu do 1991. godine.

Pročitajte bisere Jovića, iz kojih se vidi mržnja prema ovoj zemlji u svakom pogledu, ali mu ne smeta ogromna plaća koju prima u Hrvatskoj.

Igor Drenjančević