Posjeduje li Milorad Pupovac APP iznad Hotela Amabilis u Selcu?

0
2902
pupovacPotaknuti  gostovanjem g. Milorada Pupovca u Dnevniku NOVA TV odlučili smo podijeliti sa Vama neka saznanja o nekretninama g. Milorada Pupovca, koji prema pouzdanim informacijama posjeduje APP u Selcima ( Crikvenica ), iznad Hotela Amabilis *****. Priložili smo i par novinskih članaka gdje se vidi u kakvom je “kvalitetnom” Društvu Milorad Pupovac kupio ili dobio na poklon APP iznad Hotela Amabilis na samom moru u Selcu blizu Crikvenice. Kontraverzni poduzetnik iz ZG Milorad Gajić, podrijetlom iz Banja Luke kupio je zemljišta TN Jadranka 28.422 m.kv. po cijeni od 3.3 EUR/m.kv. (100 puta manje od tržišne cijene ) i netto površine objekta 3.990 m.kv za ukupno 3.307.500 EUR od Jadrana d.d. Crikvenica, kada je predsjednik UO HFP bio Slavko Linić, a u kupoprodajnom ugovoru kupac se obavezao nastaviti turističku djelatnost ( čl. 13 dodatku ugovora ), a ne graditi APP za tržište pod krinkom turističkih APP….
Navodno u tom apartmanskom naselju još imaju APP i Miroslav Kutle, kao i Anto Đapić, koji je bio predsjednik Saborskog odbora za Žalbe ( 2003. – 2007.), kada je kontraverzni poduzetnik Milorad Gajić, dao žalbu tom Odboru zbog neizdavanja građevinske dozvole za gradnju Apartmanskog naselja u turističke svrhe za što je na kraju dobio i građevinsku dozvolu od nadležnih tijela u Gradu Crikvenice, a sada kupci APP iznad Hotela Amabilis ne mogu upisati svoje APP u gruntovnicu, jer je u hotelskim objektima zabranjeno etažiranje.
Tako Milorad  Pupovac iako navodno posjeduje APP iznad novog Hotela Amablilis u Selcima, ne može APP upisati u gruntovnicu, iako pola Selčana zna da on ima tamo APP koji mu je vjerojatno poklonjen za političku zaštitu investitora ili za neke sumnjive protuusluge. Investitor, tvrtka Dispomed iz ZG poznata po aferi s Belupom, i po tome što je prodala tvrtku AGM Hrvoju Petraču s potaživanjima od 70 mil. Kn prema Privrednoj Banci Zagreb, je navodno  dobila kredit od HBOR kredit za 50% investicije u turistički objekt, a na kraju su izgrađeni APP pod krinkom turističkog objekta i minijaturni Hotel Amabilis sa 30 soba, vjerojatno  da se zamete trag gradnji oko 200 APP na samom moru u Selcima, iznad Hotela Amabilis … Srdačan Pozdrav
Građani mjesta Selce
hop-portal.com
pripremila N. L.
poveznica na članak