Tjeramo Hrvate van iz zemlje, a primamo izbjeglice?!

0
1081

polcijaSVI NAŠI MEDIJI UPORNO PREŠUĆUJU KAKO SE VODI PRAVI RAT PROTIV ULASKA IMIGRANATA U EUROPSKE DRŽAVE, A DANAS JE BILO NAJŽEŠĆE U MAKEDONIJI!

Kome je u interesu da Hrvatska zbrinjava tisuće zdravih hrabrih mladića sposobnih za obranu svojih domova i svojih obitelji, te se svih ovih dana vodi medijski specijalni rat od Hanžekovićevih piskarala i Billa Gatesovih potrčkala ala Radmana na Prisavlju do svih ostalih UDBO mafijaških medija koji su upravljani od istih tih masonskih gazda glavnih krivaca za ove masovne egzoduse tih nesretnih ljudi!
Sve ratove koje je vodila Amerika i Britanija zajedno s Izraelom pod krinkom zločinačkog NATO-saveza od Afganistana, Iraka, pa preko libije i sjeverno afričkih država, do bliskog istoka i Sirije, jedini su i glavni krivci za desetke milijuna ljudskih žrtava radi svoje grabeži i otimačine, te nametanja svojih podobnih masonskih marionetskih vlasti kao što mi u Hrvatskoj takve već imamo 900 godina, od junačke pogibije našeg Kralja Petra Snačića!
Znači, sva ta britansko-msonska bagra koja je isključivo kriva za te masovne egzoduse neka se i sama pobrini za njih, ali ne preko nas da i mi onda sudjelujemo u njihovome nekažnjenom zločinu i genocidu primajući imigrante koje su oni i stvorili!
Ova sotonska, veleizdajnička, uzurpatorska i britansko-masonska kvislinška vlast, protjeruje Hrvate van iz svoje Domovine, a u Hrvatsku pod izlikom humanizma i tolerancije masovno uvozi strance!
Zar nam se povijest mora ponovo ponoviti, kada smo tako prije 400 godina primili egzodus srpskih pobegulja koji su pred Turcima bježali nama u Hrvatsku, a svi su bili također zdravi i sposobni za borbu, pa kada su se malo “udomaćili” počeo veliki dio njih svojatati našu Domovinu “Zapadnom Srbijom” ili ti nekom tzv.”krajinom”, a domaćina masovno protjerivati i ubijati pod izlikom svoje lažne “ugroženosti”, te ga još za hvala nazivati i fašistom!
Dosta je više zdravih i vojno sposobnih pobegulja u našoj državi, pun nam je Markov Trg u Zagrebu takvih na čelu s glavnim dezerterom Zoranom Milanovićem!
Bilo bi puno pametnije i humanije, prikazivati i pisati istinu o tim egzodusima, a to znači pisati o uzroku i njihovim zločincima (britanskoj masoneriji) koji su ih pretvorili u imigrante, a još bi bilo pametnije i normalnije javno prikazivati sudbinre naših Hrvatskih prognanika iz Bosne, Srijema, Bačke i Banata, ali egzodus mladih Hrvata iz Hrvatske koji svakodnevno masovno odlaze u “Bijeli svijet” radi već spomenutih sotonista britanskih slugana na Markovom trgu, ali i na Pantovčaku i Kaptolu, te njihovu muku i patnje prikazivati našoj Hrvatskoj javnosti, pa da se mozgići uspavani malo probude i da sve krivce najure i kazne!

Natko Kovačević

hop-portal.com