Srbi počinju pobunu i u Sloveniji i tamo su “bre ugroženi”

0
1040

STOPSrpske svinjarije počinju i u Sloveniji. Predstavnici ludog naroda postali su ugroženi. Oni su bre svuda ugroženi. Dolaze u druge zemlje, žive kao i drugi, ali su ustanovili da treba raditi, a to je ugrožavanje njihovih lijenih prava, pa su odlučili i Janeze malo zajebavati. I sad su konačno i Janezi “genocidni”, nedaju nebeskom srpskom narodu da planduje i ljenčari. I srpski narod se dosjetio kako će dovesti u red Janeze, proglasiti će SRAO krajinu štajerskih Srba.  Evo proglasa miloševićevih zemljaka;

OBAVEŠTENJE!

Obaveštavamo Vas, da će Savez Srpske dijaspore Slovenije uz odbor za formiranje Socialne Srpske stranke Slovenije organizovati protestni marš u vezi diskriminacije i nepriznanja najveće (200,000) srpske manjine u Sloveniji 29.08.2015 u 12 i 30 časova ispred zgrade sedišta dijaspore Ljubljana, Linhartova cesta 13, po ulicama do centra grada sa zastavama i transparentima uz izvođenje kulturno umetničkog programa na Prešernovom trgu u Ljubljani. Pozivamo članove, simpatizere i prijatelje, da nam se u ovom maršu kulture pridruže. Organizatori.

Komično  da bratja četnici koriste “ustašku” riječ dijaspora u tekstu. Lopine bile i ostali, kradu nam i riječi… Poslušajte kako i djeca  pričaju o srpskoj zemlji od Triglava do Vardara. Što reći Janezima, bolje niste niti zaslužili, šurovali ste sa njima još iz doba Tita ,  Miloševića i Kučana.

hop-portal.com