‘Udbaška’ desnica izjednačila je Kolindu i Milanovića, zbog pozdrava ‘Za dom spremni’

0
1188

kolinda.grabar.kitarovićU Hrvatskoj ima puno političkih bedaka. Ali je najgore kada  i ono dobro idemo poništiti. Zašto je za hrvatsku desnicu Kolinda postala ‘ljevija’ od Josipovića? Iz čistog neznanja, hrvatskog jala i prosrpskih glasila. Već odavno znamo da je babićev Index filijala srbovanja, nije bolje niti u Jutarnjem listu, bez obzira tko je vlasnik, tamo Lovrićka, obožavateljica srpskih tenkova i još deprimirana Pavić nakon oslobađajuće presude Gotovini jadikuju nad srpskom sudbinom, a meta je Kolinda. Ona je kriva što Milanović 4 godine nije ništa radio, osim što je obilazio ljubavnicu zrakoplovom i helikopterom.  Ona je kriva i udbaškoj desnici u Dnevno hr. Čak bi se reklo da ova desnica je više zla donijela u politički kaos od klasičnih srpskih glasila u Hrvatskoj.  Zašto? Zato što ima izuzetnih domoljubnih vijesti, ali borbom protiv Kolinde ipak pokazuju svoj udbaški karakter. U njihove zamke uskaču i naivni domoljubi.

Zato što nije dala potporu inicijativi  “Za dom spremni” gurnuta je uz bok sa Milanovićem. I to vrište budale na desnici. Kojoj desnici? Na desnici vidim jedino Keleminca. On protestira, drugi ili se skrivaju iza HDZ-a ili odlaze na konzultacije Mesiću.  Ostali ispijaju kave po salonima, dobro žive, pojavljuju se na promocijama knjiga i baš su nizašta. Ne protestiraju, već namjerno uništavaju desnicu. I zato četništvo u Hrvatskoj jača. I tko proklamira takve desničare? Dnevno hr. i Tjedno hr, još većeg marginalca u medijima, nekog tragikomičnog Stjepandića, koji je  sebe proglasio Obamom iz Dubrave   (https://www.youtube.com/watch?v=pPF1u21k1vc),    iako više liči na sjebanog Gillana iz Deep Purple. Samo je pitanje jel taj potrčko takvih desničara uopće čuo za tu vrstu muzike… Oni su marginalce na desnici napravili zvijezdama, jer su i sami marginalci .

I naravno kad u medijima prevladava takva jedna debilana, kvazi desničari uredno bljuju svoje gluposti po narodu. Neki Miljak, neki Srb, neki još manji marginalci urlaju o pozdravu ‘Za dom spremni’, ali stvarno ne poznam niti jednog ustašu sa crvenom knjižicom da je 1941.  godine vikao ‘ Za dom spremni’. Nisu imali crvene knjižice.  I sad  takvi  ljudi sa crvenim knjižicama su desničari, a Kolinda je postala partizanka.

Licemjerje hrvatskog naroda

Odjednom pišu svakakve spodobe da ih je izdala. Izabrali smo Kolindu da bi svi vikali ‘za dom spremni’?

U četri godine rada do dolaska Kolinde nisam čuo niti Josipovića niti Milanovića da su išta poručili slično srpskim zločincima Vučiću i Nikoliću kao što je to ona učinila u Kninu. Vrlo jasno je rekla da je dosta srpskih laži, a tako je rekla i Pupovcu i svoj parazitskoj žgadiji. Ona je maknula zločinca Tita iz ureda.  Naše muškarčine su šutjele 4 godine.

Što se tiče ekonomije, prozvala je vlast za nerad. To jedan Josipović nikada nije napravio. RBA zadrge su kriminal nad kriminalom, koji je tolerirao predsjednik Josipović, iako je njegova žena doktorirala na bankarskim otimanjima imovine. Milanović i Cvitan znaju za taj problem, ali ne poduzimaju ništa i time ruše ustavopravni poredak. Kolinda Grabar Kitarović je stala uz narod protiv banaka.

Milanović ne može stati uz narod jer se zadužio u udbaškoj banci u Frankfurtu- LHB banci. Jesmo li manje desno kao portal, kako nas udbaška ekipa u novinarskom društvu proziva, jer smo dali jednom ljevičaru Kajinu podršku u svezi rješavanja te monstruozne prevare?

Nije li krak LHB banke i RBA zadruga neka veza? Nisu li prevaranti komunisti? Potpuno je logično da udbaška hobotnica koja je krala Jugu sada to radi i u Hrvatskoj. I to rade od sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Niti Tito ih nije mogao zaustaviti. To je istina. Nitko. Danas ta ekipa ucjenjuje političare, privrednike i kupuje njih nekretninama i novcem. Zato jednako smeta Kolinda Babiću, koji je izvarao državu, kao i Dnevnom hr., čiji vlasnik je najveći porezni prevarant u državi. Tko bi držao jednog prezaduženog ‘desničara’ da nema računicu u njemu? Niti je on desničar, niti su kvazi pravaši desničari, pa prema tome neka ne bacaju ti bivši crveni kamenje na Kolindu.

Politika je stvar mogućeg. Pozdrav ‘ za dom spremni’ sigurno sada nije moguć u ovoj EU, što je primjer Šimunića najviše pokazao. Sa gnušanjem je EU na njega gledala. I tko nas je najviše hranio sa tim pozdravom u medijima? Dnevno hr. Svaki put kada bi trebali dići nakladu seruckalo se o tome. Uzmite broj članaka i to je enorman broj članaka. Stotine i stotine članaka. Ispada da samo o tome pozdravu sve ove godine raspravljamo. Za razliku od njih tzv. desničara, naš portal nije imao niti jedan članak o tome, jer nismo htjeli potpirivati nešto, za što nema političke osnove. I to će vrijeme pokazati da smo u pravu. Iako jedan klaun Pernar  svugdje baš nas  predstavlja kao ustaški portal. Nakon podmetnute svastike na Poljudu od strane srboudbaša, EU će jedva dočekati  ‘Za dom spremni kao pozdrav’ i proglasiti nas fašističkom zemljom. Upravo ono što Srbi pričaju, svi smo mi ustaše.  Na kraju će biti  ‘istina’ ; Srbi nakon svih klanja što su učinili  biti će u pravu, da su klali iz straha. Stari hrvatski pozdrav ili ne, nema mogućnosti  biti prikazan  na povijesni način .

U principu udbaške zvijeri i ubojice ovom inicijativom vračaju se u igru i jasno će prikazati sebe i crvenu zvijezdu kao nešto progresivno.

Hrvatska elita koja se stavila na čelo ove inicijative, predvođena hrvatskim profesorom sa beogradskog sveučilišta, čini veliku štetu naciji, dok Kolinda Grabar Kitarović procjenjuje realno. Nije  trenutak niti politička situacija za ovakve ideje.

Hrvatsko licemjerje broj 2

 

Zbog čega toliko po facebooku viđamo taj pozdrav, a ne smeta nas broj četnika u našoj policiji?  Možemo urlati koliko god želimo ‘Za dom spremni’, ali državu nam vode Srbi, posrbice, kulturom nam vladaju Srbi, a spomenici Tuđmana liče na spomenike nekom komičaru.  Kakve to ratne pokliče izgovaramo, kada smo potiho okupirani. Vičemo ‘za dom spremni’, ali lustracije nema. Manolić, Mesić, Lončar vode zemlju, a Kolindu ismijavaju. Pita li se netko što će se dogoditi ako ovakva nakaradna i udbaška desnica se odrekne Kolinde? I ono malo jada na desnici neće razlučiti razliku između Kolinde i Milanovića. za to služe oni koji Tuđmana prikazuju  istim kao Miloševića. Na kraju neće biti nikakve razlike između nas i Srba i postati ćemo katolički Srbi.

Velika je razlika između Kolinde i Milanovića, ona nije osvetoljubiva, a inicijativi kvazi desničara je rekla svoje. Da je imalo pameti u glavama, poslije Poljuda ne bi bilo dolijevanje ulja na vatru. Kao da netko stalno i namjerno lude srpske političare namjerno vraća u igru. Ili svastikama ili pozdravima.

Igor Drenjančević