Mediji zarade prodavajući političke namještaljke ,otkrivajući afere koje su afere, ako ih političari učine aferama

0
1330

hrvNOVI HRVATSKI POREDAK, MOĆ NOVCA

• I neovisno o rasnom, nacionalnom, političkom, vjerskom i drugom opredeljenju MOĆ NOVCA ih drži zajedno!

Hrvati većinski žive u teškoj zabludi. Skrenuli su s puta ili uma vjerujući u nepostojeće! Vjeruju u koga ili što? Vjeruju li političarima i medijima, vjeruju li u Region ili provedbu Lustracije? Mediji otvaraju prostorJugoslavenima, orjunašima, srbima, četnicima … nameću pomiridbu dvaju naroda koji su prirodni neprijatelji.Davno su sve te ideologije nastale  ali  stvorena je nova, najjača i najmočnija – MOĆ NOVCA!  Moć novca povezala je neprijatelje koji su nemilosrdni, koji ne poznaju domoljublje, beščutni perverznjaci novca.

Mediji zarade prodajući političke namještaljke ,otkrivajući afere koje su afere, ako ih političari učine aferama.

Otkad je Hrvatske od stoljeća sedmog postojale su uvijek dvije klase – bogati i siromašni. Srednja klasa je izmišljotina u vrijeme Jugoslavije, koja je uvjetno postojala iz razloga  sveopćeg  svjetskog industrijskog razvoja – građevinskog procvata  izgradnje tvornica, cestogradnja, mostogradnja, željeznički promet, zračni promet, morski promet i kompletan razvoj je zahtijevao veliki broj radne snage na upola manji broj radničkog stanovništva.

Tada dolazi do odlijeva seoskog stanovništva u tvornice, nastaju bogatija seoska domaćinstva, a s školovanjem u gradovima raste broj zaposlenih u uredima i sl. To tada čini srednju klasu! Kratko je trajalo! Od 1990 godine ostvaren je tisuć’ljetni san. slobodna i neovisna Hrvatska.Nije provedena lustracija i dogodilo se najgore  – iskonski i pošteni Hrvati nisu preuzeli vlast .

Gospodarstvenici su  mogli posaditi i posijati znanje po Hrvatskoj i niknula bi i procvjetala zemlja ali ne – iščupali su je korijenjem i ogolili su Domovinu. Pravnici nisu upozorili neuk narod za loše ugovore, za loše saveze, za loša ujedinjenja.Profesori su šutnjom odobrili tiskanje tone neznanja i omogućili pljačku i intelektualno oštečenje naše mladosti, liječnici su pristali na nesmetanu pljačku farmaceutske mafije.

Hrvati su pristali na otuđenje i prodaju Hrvatske, prevareni i osiromašeni šutke su pristali na nestanak domovine

–  Danas imamo što smo i uvijek imali  u Hrvatskoj – nekoliko stotina bogatih  Hrvata i siromašni narod! Gdje je novac nositelj društvenog temelja, tu vlada mržnja, uvreda, prevara, korupcija, laž, promiskuitet, bolest i sve što se veže jedno uz drugo!

–  Kad će Hrvati iskonski vjerovatii u Boga i vratiti moral u svoj dom i domovinu, život ćemo živjeti a ne životariti!

Bog i Hrvati

Carmen Tomašić