Okultna pozadina ciljanog uništenja Europe

0
2231

beč1Naša savjest je  oružje protiv nas

Jedno vrijeme su na austrijskim vijestima izvještavali i upozoravali vozače da ne nasjedaju razbojničkim trikovima koji se prakticiraju na mađarskom dijelu autoputa između Budimpešte i Beča. Razbojnicu su naime inscenirali prometne nesreće, nadolazeći vozači bi stali da pomognu, dok bi „žrtve“ iskakale iz „oštećenih“ auta i krale auta svojih spasitelja, a u međuvremenu bi vozači tih navodno razbijenih auta naravno isto pobjegli.

Od kršćanskog misionarstva Europe ostao je ugrađeni „instinkt koji nam govori da svakome treba pomoći“ i koji je čak ugrađen i u europsko zakonodavstvo koje je podmuklo iskorišteno  u svrhu takvog pljačkanja dobrih ljudi. Ali taj kršćanski instinkt pomaganja nije ušao samo u zakonodavstvo, nego je postao i dio kršćanske savjesti koji se dvije tisuće godine razvijalo i njegovalo, dok druge religije niti ne poznaju nešto slično kao lošu savjest.

Upravo ta naša savjest je danas dio njihovog oružja protiv (još donekle) kršćanske Europe. Masonerija, iluminati, sotonisti, kabalisti, komunisti, liberali i ini pod njihovom komandom su vrlo pomno izučili našu psihu i sada koriste našu savjest, naše zakone i našu dobrotu protiv nas samih, i to točno proračunato iznuđenim potezima. Europska politika odavno vuče samo poteze koje su iznuđeni, a vuku ih europski političari koji su od njih u tu svrhu i postavljeni. To je kao u šahu, prvi genijalni potezi su od neprijatelja povučeni neprimjetno, i sad europski političari u bezizglednoj poziciji moraju vući upravo iznuđene poteze koji nas vode neminovno u propast. A sada bi se jednostavno te figure morale razbacati po stolu,  a njih daskom razbiti o glavu, i zabraniti im da igraju našu igru u naše ime. Znači oni su nas pomoću naše savjesti razoružali kako bi im iz „lažne“ samilosti dopustili da nas unište.

Nomadi razvaljuju kršćansku civilizaciju

Ovaj val nasilnog importa islamskih Arapa i crnaca (kršćani imaju tu jedan sasvim mali udio) u kršćansku Europu ima samo jedan cilj, a to je nomadski razvaliti Europu, europsku tradiciju, europsku kulturu i kršćansku religiju. No, stvar je stvar puno kompleksnija. Ali ako se samo taj aspekt prati, ipak je moguće tu kompleksnost skratiti i relativno jednostavno prikazati tko stoji iza tog cilja. Pozadina svega toga leži dakako u okultno-mesijanskim ciljevima određene koalicije anglosaksonsko-okultnih oligarhija i hazarsko-kabalističko-chabadskih meštara koji su većinom i jedno i drugo, zvanih ONI, kako ih je Rakovski u svojim čuvenim protokolima definirao.

Samoodređenje naroda i ukidanje granica

steinerGodine 1917. završava mali vremenski period Mihaela a počinje 72-godišnji ciklus Samaela, palog anđela. Vrijeme se sve do 1989. promijenilo od svijetlog na tamno, pogotovo za nas Hrvate ali ne za  Srbe, tad će stasati njihova „Juga“ koja će nakon te Samaelovog perioda iza 1989. g. brzo i nestati. Kad je u proljeće 1917. g. početkom tog Samaelovog razdoblja, američki predsjednik Woodrow Wilson proglasio svojih 14 točaka, među njima i točku o pravu naroda na samoodređenje, Rudolf Steiner, tada sigurno vodeći njemački ezoteričar i okultni znalac, u istom je momentu sagledao sve pogubne posljedice tog poteza i hitno objavio svoju protu-deklaraciju, tada nezapaženo dakako. 14 Wilsonovih točaka gurnute su njemu samome u ruke od njegovog savjetnika Edwarda Mandell Housa, koji je bio plaćenik J.P.Morgana i uopće agent financijskih oligarha okupljenih oko čuvenog „Okruglog stola“ koji je obilato spiritistički „poslovao“. Tako su tih 14 točaka zapravo sastavljene od okultno-političke sekcije tog „stola“. Rudolf Steiner koji je dugo boravio u krugovima anglosaksonskih okultista, očito je odmah shvatio što to znači i pokušao je reagirati, panično, vrlo nemušto i neuspješno. Steiner je odmah razumio da je točka o samoodređenju instrument za razbijanje Austro-Ugarske monarhije, i on „vidi“ istog momenta krah sila „Osovine“. To mu ja tada bilo apsolutno jasno, to se iz svih njegovih slijedećih postupaka može zaključiti, ali to njegovi sljedbenici do danas ne shvaćaju. I sad moram tu priču na najbitnije stvari skratiti, a mogla bi se i knjiga napisati.

U roku od nekoliko dana Steiner izrađuje kompletan program protiv 14 Wilsonovih točaka i pokušava taj plan kroz svoje ljude kanalizirati u sam vrh njemačke i austrougarske Vlade. Bezuspješno. Dan danas antropozofi još uvijek propagiraju taj njegov program „Tročlanost socijalnog organizma“, u originalu „Dreigliederung des Sozialen Organismus“, koji je baš u danima nakon 14 Wilsonovih točaka kao ni iz čega iznikao. U taj dosta apsurdan program sam nakon prvih prelistavanja odmah posumnjao i brzo zaključio da je ludilo, jer zapravo u biti ima samo jednu smisao, kako spriječiti samoodređenje naroda unutar Austro-Ugarske monarhije. Ne ulazim u ostalih (dosta besmislenih) 99,9 % „tročlanog“ programa nego u samu srž, a to je kako održati (germansko-njemačku) vlast nad narodima (on je mislio nad ne-njemačkim narodima monarhije) u tamo nekom „organizmu“ da se narodima ne daju svoje države nego samo neki kulturni folklor a primat velike (Njemačke) nacije ostaje i dalje, nakon čega će Njemačka i Austo-Ugarska vidno izgubiti rat. Praktično rečeno, on je u proljeće 1917. (okultno) vidio da će anglosaksonski okultisti razbiti Austro-Ugarsku i tražio rješenje-oblik kako bi (austrijski) Njemci ipak i dalje dominirali nad Slavenima unutar nekog „Tročlanog Socijalnog Organizma“. Samo to i ništa drugo je srž njegovog programa, sve drugo je „varka“ za publiku. I sad, i u tom je zec u grmu, on proglašuje da je svaka NACIONALNA DRŽAVA besmislena i da mora nestati, jer nacionalne države su zlo. A za vođenje „nadnacionalnih organizama“ su zadužene „duhovne elite“, gdje se približava starogrčkim filozofima koji su podučavali da narod mora biti vođen od filozofa.

Steiner dobio program „odozgo“

Upada u oči nevjerojatno kratak rok u kojem je Steiner sklepao svoj opsežni program  koji bi po njemu trebao spasiti svijet. Očito je ta brzina i drugima bila sumnjiva, pa se on pozivao na to da je taj program njemu iz „duhovnog svijeta“ proslijeđen i zato tako genijalan i tako je taj program stavio „izvan svake diskusije“ kao nedodirljiv jer „odozgo“. No njegovi sljedbenici su se ipak trebali pitati kakav je to duhovni svijet, kad je Steiner sam 1914. prestao sa svojom Ezoteričnom školom u kojoj je imao kontakt sa nevidljivim „majstorima“, jedna praksa unutar teozofske ezoterike dok je još bio uključen u Teozofiju. Ali je tokom rata ta „Ezoterična škola“ bila ukinuta i kontakti s „majstorima“ ostali upitni. Ja se osobno nisam nešto bavio tim njegovim „Tročlanim Socijalnim Organizmom“ čim sam brzo prepoznao da je apsurdan, a inače su njegova ostala djela u kojima samo istražuje a ne „politizira“ ostala i dalje interesantna i poučna. Tako se meni baš u zadnjim mjesecima kad sam počeo razmišljati o afro-azijskoj seobi u Europu i uništavanjem indoarijskih europskih nacija, otvorila kao usput spoznaja o razlogu Steinerovog nevjerojatno brzo sastavljenog programa o „Tročlanom Socijalnom Organizmu“.

Steinerov program prepisan od Engleza

Rudolf Steiner je svoj program o nastavku vladanja austrijskih Nijemaca nad slavenskom rajom očito preuzeo od različitih poznatih anglosaksonko-okultnih matrica, izmijenio točku o dominaciji englesko-jezičnih bratstava nad Slavenima na vodstvo Njemačkog duha (Geist) nad „nezrelim“ Slavenima, a msilio je zapravo na svoje njemačko-jezično okultno bratstvo, ubacio svoje filozofske dodatke i u par dana stvorio program. I to je ta tajna njegove brzine sastavljanja programa o „Tročlanom Socijalnom Organizmu“. Preuzeo je ne baš tajne postojeće anglosaksonske upute i preinačio ih na „svoje“ njemačke. Da zaključimo ovu priču, taj Steinerov eksperiment „Tročlanost Socijalnog Društva“ je u praksi još brže ispuhan nego što je bio napuhan, a u nasljeđe je ostavio samo dvije stvari. Prvo, „Waldorfska škola“ koja ne proizvodi prema njegovim ambicijama neku duhovnu nadnacionalnu elitu – jer za tu zadaću nema doraslih učitelja, nego proizvodi prema konvencionalnim standardima ispodprosječne učenike, ali zato bar vesele i opuštene. A drugo što je ostalo je tvrtka Weleda, koja ipak proizvodi vrhunsku kozmetiku i homeopatske preparate.

Englesko-jezična okultna bratstva vode Slavene

Zahtjev okultne i svjetovne supremacije i dominacije englesko-jezičnih   naroda nad slavenskim narodima je upućenima u okultna društva poznat od sredine 19. stoljeća, a vjerojatno je to „učenje“ i puno starije. Ne radi se tu o genima koji određuju narode, nego je to čisto duhovno polje, englesko-jezični vs. Slavensko-jezični, što znači da je to izvorno duhovno-okultna a ne zemaljsko-ratna borba, koja tek u drugom koraku to postaje, kao vidljivi nastavak one „duhovne“. Kad je Steiner 1913./1914. prekinuo sa svojom anglosaksonskom okultnom braćom jer su ga oni preveslali, počeo je svu tu okultnu priču tumačiti „njemački“. Dok je još u 17. stoljeću masonerija počivala na „njemačkom“ Ružo-križarstvu, početkom 18. stoljeća masonerija je bila preuzeta od židovskih Talmudista-Kabalista, što se jasno očituje u „Andersonovoj Konstituciji“ Ujedinjene Velike Lože Engleske. Od 1914. g. Rudolf Steiner vraća okultizam u Mitteleuropi ponovo u prvotno Ružo-križarstvo koje on sada tumači samo „kršćanski“, preko antropozofije. To na okultnom planu znači nepomirljivi rat „kabalističko-talmudske“ Masonerije i „kršćanskog“ Ružo-križarstva. Sada prema Steineru Nijemci  (njemačko-jezična okultna elita) moraju „voditi“ Slavene (slavensko-jezične narode) a ne Anglosasi (engelsko-jezična okultna elita), jer ih oni hoće samo duhovno opljačkati za svoju nadolazaću „kulturni klicu“, o čemu sam već prije posebno pisao. U tome se Steiner indirektno i slaže s Englezima: da Slaveninemaju pravo sami sebe voditi, tj. imati svaki svoju državu, jer su nezreli i moraju biti vođeni, ali sada, po njegovoj verziji, ne od englesko-jezičnih naroda nego od njemčako-jezičnih naroda čiji je duh na najvišoj razini (što nama Slavenima u principu može biti svejedno).. Znači svoj glavni zahtjev za ne-samoodređenjem i ne-stvaranjem „slavenskih“ država Steiner je uperio protiv masonskog lažnog samoodređenja naroda i opravdava ga superiornošću Nijemaca. Tu superiornost on Anglosasima također ne osporava ali naglašava njihovu okultnu zlu namjeru, pa zato Slaveni trebaju pripasti Nijemcima a ne Englezima.

„Slobodno zidanje“ nove Juge

Kako znamo, pobjedu su tada na ovom području ipak suvereno odnijeli okultni Anglosasi putem Velikog Orijenta Francuske kad su od uništene Austrougarske napravili dvije „multinacionalne slavenske države“ pod NJIHOVIM vodstvom – Jugoslaviju (SHS) i Čehoslovačku. Ali „slobodnozidarska majstorija“ Jugoslavija se nakon Samaeolovog razdoblja urušila pa engleski „meštri“ ponovo rade na njezinoj obnovi, tako da se danas opet vodi žestoka bitka oko te „bauštele“, jer dok su Slovenija, BiH i Srbija već pod (okultnom) anglosaksonskom kontrolom, u Hrvatskoj to provodi samo kukuriku-vlada i ostala udbaška mreža, a sam Hrvatski narod pruža žestok otpor i razvaljuje svaku novu ciglu takve novo-projektirane Jugoslavije. Radi istog okultnog razloga je danas i Rusija na udaru Amerikanaca, koja ju želi podrediti svojoj navodnoj „englosko-jezičnoj“ supremaciji. Ali postoji tu jedna ogromna razlika u pristupu nebitne Steinerove grupe i moćne Milnerove grupe. Steiner je u Srednjoj Europi svojevremeno predstavljao jednu malu izoliranu grupicu unutra „Nijemaca“ dok su njegovi protivnici Milnerov okrugli stol i ostali  „bratski okultisti“ upravljali već tada vladom Velike Britanije i Amerike.

Ukidanje granica europskih nacionalnih država

A ova predstava koje sa danas odvija pred našim očima, de facto ukidanja granica europskih nacionalnih država kao i destrukcija i urušavanje europskih nacija uopće, podsjeća frapantno na realizaciju onog dijela Steinerovog „Tročlanog Socijalnog Organizma“ u kojem on zagovara nepostojanje državnih granica i gdje se sve „nezrele“ nacije nesposobne da same sobom upravljaju, trebaju podrediti vodstvu „superiorionih elita“, koje on naziva „duhovni član“ nasuprot „političkom članu“ i „gospodarskom članu“, a upravo to su ta famozna „tri člana“ organizma bez države. Samo eto, taj scenarij nestajanja granica nacionalnih država se ne odvija po njegovom „njemačkom“ scenariju, već očito prema „englesko-jezičnom“ originalu kojeg je na brzinu prepisao i po svome preinačio.

Nomadsko uništavanje starosjedioca

Rudolf Steiner je uvijek naglašavao da, dakako okultno, elitno „Bratstvo“, kakvo si je on zamišljao i kako je on to primio od duhovnog svijeta misleći na famoznu „Bijelu Ložu“, mora voditi čovječanstvo, ali da se najprije sve granice moraju urušiti jer će to „Bratstvo“ biti nadnacionalno a sve nacionalno se mora nadvladati. No ta zamisao nije njegov original, to je program SVIH OKULTNIH BRATSTAVA, koji pak imaju svoje „duhovne vođe“ i koji sebe zamišljaju kao svojevrsnu svjetsku vladu koja tek može funkcionirati  nad odnarođenim narodima. Mi moramo jednostavno prihvatiti da takovih Bratstava ima napretek i da ONI stvaraju koalicije i vode ratove, sve preko naših leđa u cilju da vladaju nad nama.

Steiner je jednostavno u jednom nezgodnom momentu javno i sigurno vrlo nerado, u svojoj preinačenoj verziji otkrio ono što je odavno svojevrsni program svih okultnih bratstava: supremacija jedne okultne elite nad cijelim čovječanstvom, dominacija koja ne dozvoljava narodnu, vjersku i državnu suverenost u bilo kojem smislu, jer se samo tako može vladati nad drugima. Uništavanjem starosjedilačkog tradicionalnog korpusa, brisanjem granica i omogućavanjem islamskim plemenskim naletima da u nomadskom stilu uništavaju europsku starosjedilačko-ratarsku religiju, tradiciju i civilizaciju, tj uništavanjem narodnog DOMA, stvara NJIMA  – modernim nomadima i zlim okultistima, tek pravi preduvjet da zavladajunad duhovno i materijalno iskorijenjenim narodima Europe pa i cijelog svijeta. Otkuda i kako su nam poslali te nomadske horde za uništenje europsko-kršćanske civilizacije je druga priča, ona o Americi, Izraelu i Antikristu. Možda drugi put.

Ivan Vidas-Punta, pismo čitatelja