NJEMAČKA I ZAPAD POD ŽIDOVSKOM OKUPACIJOM

0
1243

berlinnowthenCijela istina u kratkim crtama o tome tko drži Njemačku pod okupacijom, zatim i sve ostale države EU i SAD. No opet će biti luđaka koji će doći i reći ne nisu Židovi nego vanzemaljci, poltergeisti, reptili, nevidljiva elita, nevidljiva ruka i dr. Pitam ja vas zašto bi ljudi letjeli u zatvor na 3, na 5, na 12 godina radi istraživanja povijesti i osporavanja holokausta dokazima? Što bi vanzemaljce, nlo-e, duhove, poltergeiste, bilo briga za negiranje holokausta? Kome je taj holokaust vitalna limfa za svjetsku prevlast i dominaciju nad ostalim narodima? Kome nego Židovima. Dajte se više probudite. Upotrijebite Bogom dan procesor kojeg imate u glavi!


—–>>>Smanjenje službene brojke žrtava u Auscwitzu sa 4.000.000 na 1.000.000 je bilo moguće dokazati zahvaljujući istraživanju Nijemca Ernsta Zundela i suda u Torontu koji je taj divan čovjek kojemu ne mogu dovoljno zahvaliti, vodio da bi nam pokazao da su brojke napuhane i umjetne.

U toku osmogodišnje parnice Zundel je bio nekoliko puta napadnut i pokušano je više atentata na njega, sve vrijeme je morao imati pratnju i nositi zaštitno odijelo. Na kraju Zundel dobiva sud, ali ipak biva uhićen i izručen matičnoj zemlji Njemačkoj gdje je osuđen na 5 godina zatvora zbog negiranja holokausta. moje divljenje ide i njegovom odvjetniku Douglasu Christieiju koji je hrabro branio Zundela i tako i sam stavio svoj život na kocku. zatim isto i za Velikog čovjeka Roberta Faurissona čiji su forenzičko vještačenje i dokazni materiali pomogli i potvrdili da su te brojke žrtava lažne brojke.

Treba spomenuti i posebnu ženu, Sylviu Stolz, jedna od rijetkih koja je prihvatila braniti Zundela na sudu u Njemačkoj i pri iznošenju dokaznog materijala biva uhićena i osuđena na 3 godine zatvora u vlastitoj državi uz popratnu zabranu bavljenja svojom profesijom odvjetnika na 5 godina!

Udana je za Horsta Mahlera koji služi nevjerojatnu kaznu od 12 godina zatvora samo zato što je eksponirao informacije o Židovskoj okupaciji Njemačke. Dakle horor. Ovo bi vam trebalo otvoriti oči da uvidite da je Njemačka kao i ostatak zapada da ne kažem i dobrog dijela svijeta pod okupacijom međunarodnog Židovlja. Ali ne, možda se ipak radi o vanzemaljcima ili poltergeistima? Čudno je to da te vanzemaljce zanima kažnjavati ljude zbog negiranja holokausta.

Ako su mogli sprovesti ovakve zakone, znači da osim medija, vlada i financijskog sektora, kontroliraju i pravosuđe: http://en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

Obavezno svi pogledajte ovaj dokumentarac, “PROGON REVIZIONISTA”    https://www.youtube.com/watch?v=Tnr3f-vaesQ

—>>>The reduction in official numbers of victims in Auschwitz happened thanks to the research of Ernst Zundel and a subsequent Toronto Zundel trial, I can’t thank and admire enough this man who after winning the case and proving the fake victim numbers, was captured and then extradited to his country of origin Germany where he served 5 year sentence for holocaust denial. Same admiration goes to Robert Faurisson who helped to prove on chemical and forensic level that these numbers were fake. I now think of a Zundel’s lawyer in Canada, Douglas Christie, special man too. Faurisson risked his life as well. For Sylvia Stolz my awe too, as she was one of the rare brave lawyers like Christie that was prepared to take Zundel’s defence and was arrested in a German court where she was prepared to give her defence speech and proof for Zundel.. She was sentenced to 3 years prison sentence together with a ban on practicing her profession as a lawyer in her own country Germany for 5 years. She is married to Horst Mahler who is serving a prison sentence of a mighty fucking 12 years for exposing Germany’s occupation by International Jewry. Horror. Just this is enough to see that Germany as the rest of the West is heavily occupied and Jewed up… Hey, but no, it is not Jews, it’s the aliens and poltergeist, right? FFS…

izvor skrivena istina

hop