INDEX JE BLOG ZORANA MILANOVIĆA

0
1119

matija babićPortal osuđenog kriminalca, samozvanog ‘pedofila na Madagaskaru’, koji se, kako sam piše NA SVOJIM BLOGOVIMA, ‘pali na starije maloljetnice’, Matije Babića, Index.hr, napao je predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, zato što ovaj navodno izbjegava sučeljavanje sa šefom partije, ratnom kukavicom Zoranom Milanovićem. Zašto se Milanović i Karamarko nisu sučelili u Domovinskom ratu, da vidimo tko je hrabriji od njih dvojice i tko će se odlučnije suprotstaviti srbijanskom nacizmu? Zato što Mile nije imao hrabrosti ići u rat, ali je u Belgiju.

Međutim,  nije istina ta glupost o sučeljavanju  i to ‘blog Zorana Milanovića’, kako neki nazivaju Index, vrlo dobro zna. S obzirom da se osuđeni kriminalac, koji je godinama pljačkao državu pretvarajući brojne mlade ljude, studente, u kriminalce, Matija Babić u nekoliko navrata susreo u birtiji s ratnom kukavicom, Zoranom Milanovićem, pitanje se logično nameće, jesu li ti birtijski sastanci osigurali Milanoviću privilegirani položaj na portalu osuđenog kriminalca? Ne insinuiramo, ništa ne tvrdimo, tek pitamo, o čemu je govorio i bivši ministar financija u Milanovićevoj Vladi Slavko Linić.

Naravno, još jednom, prije sad već dosta vremena predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, javno je obećao sučeljavanje s premijerom Zoranom Milanovićem ukoliko se ono dogodi na svim televizijama, dakle, i na televiziji za koju radi Velimir Bujanec. Drugim riječima, ukoliko bi se sučeljavanje dogodilo u emisiji skupo plaćenog, izuzetno preplaćenog,  našim novcem ‘podguženog’, Aleksandra Stankovića, inače, nesuđenog boksača, nema nikakvog razloga da isto sučeljavanje ne bude u TV Bujici, pa čak, naposljetku, i u Big Brotheru?

Svagda, u svim medijima, osim na portalu osuđenog kriminalca. Zamislite sučeljavanje budućeg premijera, s aktualnim premijerom, u mediju čiji je pokretač godinama pljačkao Hrvatsku. Kako bi to odjeknulo u javnosti? Dakle, na Indexu ne može.

Inače, za dva, najkasnije tri, mjeseca su izbori, u tom vremenskom razmaku pisati ćemo o glavnim razlozima zašto bi HDZ trebao doći na vlast, ali u kontekstu onoga što spomenuta stranka mora napraviti kada se dočepa vlasti, naravno, ukoliko želi ostati na vlasti duže od četiri godine.

1. Dakle, što će hrvatskim građanima HDZ na vlasti ako u tom razdoblju Matija Babić neće vratiti ono što je opljačkao?

2. Što će hrvatskim građanima HDZ ako i nakon izbora zloglasni kum Goran Radman i kum Rogošić ostanu na Hrvatskoj televiziji?

3. Što će hrvatskim građanima HDZ ako taj isti HDZ ne ukine RTV pristojbu? Zašto Alfier i Stanković te Maja Sever ne bi čuvali ovce, to je puno pošteniji posao, zar ne?

IVANA JOSIPOVIĆ- TINOLOVKA

hop