Živi zid u svoj stožer dovodi crvenog pravaša i košarkaša Đapića!

0
1678

ANto ĐapićŽivi zid uvodi mini ratno stanje gdje god se pojavi, pa tako i u Osijeku na današnjoj deložaciji koja je odgođena. Ti, sad već otvoreno moramo ustvrditi – luđaci – zaista misle da odgoda znači pobjedu. Nepoznavanje hrvatskog jezika im je izgleda jača strana. Sinčić i Pernar već ureduju kao da su na čelu obavještajnih službi pa izdaju i javnu tjeralicu putem facebook- objava na svojim stranicama na kojima danas objavljuju slike lica osobe za koju misle da je ovršitelj ove deložacije, kao što su prije nekoliko dana i mjeseci objavljivali lica interventnih policajaca bez ikakve dozvole i dopuštenja.

Anto Đapić ŽZDokaz da vuku svakoga za rukav i dovode ga pred kamere je i da su neposredno prije same deložacije snimili i izjavu podrške Živom zidu Ante Đapića, propalog pravaša sa crvenom knjižicom i nove nade živozidaškog kadra u njihovom košarkaškom timu. Budući političari već sada postaju bivši jer mogu računati samo na podršku – bivših. Vjerojatno ponukani Đapićevom crvenom prošlošću i onom tek ustanovljenom crnom, Živi zid bi mogao dizajnirati nove dresove košarkaškog tima kao crne s crvenom zvijezdom.  Čovjek koji je upropastio kompletnu pravašku scenu ne isti način kako je upropastio i svoje tijelo, sada postaje idealna podrška živozidaških cirkusanata. Ono što nije uspjela uništiti Slađa čobanica sigurno će uspjeti crno-crvenom pravašu Đapiću, pa će i onih 4% vrlo brzo postati 0,4%. Ne vidimo razlog zašto Pernar ne bi iz Osijeka krenuo prema Beogradu i zatražio podršku crvenog četnika Voje Šešelja, koji ima potpuno istu političku povijest kao što je ima i Đapić. Zamislite samo da su kojim slučajem naišli i na Stanimirovića na ulici – pa tko bi bio sretniji od Dušana Cvetanovića?!

U svoj toj predizbornoj histeriji živozidaša, sve je manje podataka i provjere činjenica o samim deložiranima, jer je vodstvu Živog zida najvažnija samopromocija na bilo čiji račun, pa se više ne bira koga i što, nego se radi po principu: „daj bar jednu deložaciju dnevno da  nas javnost vidi!“ Lešinarenje živozidaša više ne bira sredstva.  Vrlo je moguće da će uskoro zaposjesti i Remetinec u nadi da i tamo mogu pronaći političke saveznike, jer ih nitko od političara na slobodi više ne doživljava.  Jedino što je u skladu s njihovim mentalnim sklopom je žuta boja koja u tradicionalnom jeziku označava – ludilo, a u modernom sadržajno jeftin tisak. I jedno i drugo objedinjava upravo Živi zid.

HOP