‘Pankeri’ napali branitelje u ‘Savskoj’

0
1699

debosDanas su dva pankića ili što su već, napala branitelje u savskoj, nakon čega su bili privedeni. Nakon puštanja na slobodu dali su izjavu na društvenim mrežama, kako su oni pristojno razgovarali, oslovljavali branitelje, ali da su branitelji bili problem. Koliko su pristojni pročitajte izjavu i količinu prostote  u tome tekstu, pa će vam biti jasno kako se ophode s okolinom.

 

“Nakon što smo kao politički pritvorenici, u modernoj Republici Hrvatskoj bili lišeni slobode ukupno oko 12 sati – konačno smo pušteni odlukom prekršajnog suda tamo oko 16 sati danas. Ukratko – jer nemam snage trenutačno pisati eseje – zato što sam šutke gledao u plakat “1991. – oba su pala | 2015. – oba će pasti”, ratoraši su me krenuli vrijeđati prvo verbalno, nakon toga je i jedan od njih i fizički nasrnuo na mene uz deranje:”DA KOJU JA PIČKU MATERINU IMAM PRAVO OVDJE HODAT I GLEDAT U TO.” – nakon čega sam pozvao policiju, koja je došla samo kako bi uhapsila mene i mog prijatelja i bubnjara koji je tek poslije došao tamo – isto na putu prema kući. E da – ovoga koji me fizički napao nisu htjeli niti legitimirati. Iako se nismo opirali uhićenju i službenim licima – ovi su nas na kraju uhapsili uz tešku kenjažu da smo mi njih vrijeđali, a uvijek bismo im se obraćali i sa ‘gospodine’ i tako to sve po protokolu.debos pankeri

Nisu nam dopustili da zovemo odvjetnika, ali smo uspjeli stupiti u kontakt sa istim kada smo prilikom prebačaja na Oranice, dobili na kratko mobitel u marici. Na Oranicama su me tretirali kao kriminalca te su me određeni policijski službenici verbalno napadali da sam glup i “koja ja pičku materinu hoću od njih”, samo zato što sam ih pitao što ja to potpisujem. Odvezli su nas i na sud sa maricom, gdje smo tamo u pritvoru čekali suđenje, na kojem nas je sutkinja pustila na slobodu uz nastavak suđenja u petak. Zašto su priveli samo mene i mojeg frenda koji je onak eto tu također prolazio kraj šatora na putu do zgrade – mene koji sam zvao policiju zbog fizičkog napada na sebe (!!!!!) – a frajera koji me napao nisu htjeli niti pitati za dokumente, već si štoviše tamo razmjenjuju cigarete i druže se kao da su si “školski frendovi”?-izjavio je jedan od pankića na svom profilu. Zove se Davor Hranjec.

Vjerujete li da su ova dvojica bili pristojni, pogledajte njihove slike. Vjerujete li da su oni bili politički pritvorenici, onda svi od nas moramo hitno na liječenje.

hop