Nakon Đapića i bivši ministar Jovanović novi adut Živog zida?

0
989

JovanovićŽivi zid u pravilu okuplja oko sebe politički škart, pa je tako prije nekoliko dana u svoje redove prihvatio i nasmijanog Željka jovanovića, bivšeg ministra znanosti i obrazovanja koji će nam ostati u pamćenju po ukidanju Vijeća za normu hrvatskog standardnog jezika, a ponajviše po kurikulumu zdravstvenog odgoja koji je zahvaljujući upornom otporu roditelja i nastavnika ipak bio ukinut. Ovaj uljez u politici znanosti i obrazovanja  više ne vršlja po ministarstvu, ali će biti SDP-ov nositelj liste za osmu izbornu jedinicu, što znači da bi tog političkog zombija mogli ponovo susresti u klupama Sabora. Za svaki slučaj Jovanović pozira među živozidašima, što je vrlo znakovito i zabrinjavajuće. Prije tjedan dana Đapić, a sad i Jovanović?! Mladi i svježi živozidaši kao „nova i treća opcija“ počeli su kopati po kontejnerima političkog otpada Hrvatske i izvlačiti kadavere.

žz donacijeOsim toga, Živi zid ponovo izvlači staru tugaljivu priču o potrebi tuđeg novca i prosjačenje za donacijama – naravno za „bolje sutra“. Ako uplatite, „bolje sutra“ će već danas imati živozidaši, a vi ćete imati za tu donaciju tanji novčanik, to je stvar osnovne matematike. Iz svega je jasno da bi nam vladavina Živog zida donijela radne akcije u sadnji batata, nezakonito useljavanje u tuđu imovinu, pogodovanje kriminalcima, glasno skandiranje „Živi zid“ na granicama lijepe naše i tajne službe koje bi radile za Pernara i sineka-Sinčića i uklanjale sve protusinčićevske i protupernarovske neprijateljske subjekte.

PS: Na donacijama treba navesti adresu Ivana Pernara – pa neće valjda sve troškove njegovog pametovanja uokolo snositi samo njegovi roditelji…

HOP

Vezani članci:

http://hop-portal.com/2015/09/zivi-zid-u-svoj-stozer-dovodi-crvenog-pravasa-i-kosarkasa-dapica/