NOVI SKANDAL U ROVINJU: INSPEKCIJA IZBAČENA IZ LAŽNE LJEKARNE

0
1359

3U  specijaliziranoj trgovini Farmakona u Rovinju, adresa Carera 30, krši se zakon, fingira se ljekarna koja to nije i na taj način se zapravo vara kupce, jer to nije ljekarna. Stručnost magistra farmacije i ovlaštene osobe zapravo obavlja nedovoljno stručna osoba.

Udruga za zaštitu kupaca potvrdila je isti problem, ali sve zapravo ovisi o inertnoj komori, koja ne poduzima ništa umjesto da poradi na uklanjanju problema.

Nakon pisanja hop-portal.com portala inspekcija  je posjetila trgovinu koja glumi ljekarnu, ali niti inspekcija se nije dobro provela u prostoru “Farmakona”, vlasništvo izvjesnog Škoke. Izbačena je na ulicu, te su svoj zapisnik o “škokinom križu” morali sastaviti u pravoj ljekarni koja je u blizini, čime ovo sve postaje još veća komedija.

Inspekcija nadležna za ovu situaciju, došla je iz Zagreba i u Rovinju pronašla i pravu i “krivu” ljekarnu, iz one “KRIVE” je izbačena, pa je svoj zapisnik dovršila u ljekarni gdje imaju magistra farmacije, za razliku od one “Farmakona”, koja nema niti dozvole, a kamoli stručno osoblje.

Dok šetate Rovinjom, pazite gdje ulazite, svašta piše na zidovima, a i križevi znaju biti “fejk”. Saga o zelenom križu se nastavlja.

Igor Drenjančević

vezani članak

http://hop-portal.com/2015/09/skandal-u-rovinju-trgovina-na-sebi-ima-zeleni-kriz-ljekarne/