HRT-a zajedno sa Živim zidom napala Landeku, jer je pobijedila kriminal RBA zadruga

0
1504
Zagreb, 281214. Dvorana Fusio, Zagrebacki velesajam. Pracenje rezultata prvog kruga predsjednickih izbora u stozeru predsjednickog kandidata Ivana Vilibora Sincica. Na fotografiji: Ivan Sincic i Vladimira Palfi. Foto: Dragan Matic / CROPIX
Nada Landeka Urednik gospodarstva
Nada Landeka

MASKE SU PALE

Nakon pobjede nad RBA kreditima građana, oprostite prevarama, Živi zid je navalio na Landeka Nadu. Onako u njihovom stilu. Iz zahvale što je baš ona otkrila sve zavrzlame našeg korumpiranog pravosuđa, što je baš ona stručno posložila  slučaj uz sijaset naših bezveznih odvjetnika i na kraju u vrlo kratkom roku zajedno sa Damirom Kajinom porazila sve laži RBA zadruga. Zašto hrpi neradnika smeta Landeka? Zato što od sada nema potrebe za Živim shitom, oprostite zidom, koji uglavnom skuplja prekršajne prijave i kazne za ovršene. Zaboravih i donacije naivnih bedaka.

Nada Landeka je pokazala kako se to radi i zato smeta. Nije nikome nabila prekršajnu prijavu svojim radom. Stručnošću je porazila prevarante. I tko je prvi napao Landeku? Živi shit.

Za koga je na kraju Živi shit? Za banke, iako fingira neku borbu za građane. Pobjeda nad RBA zadrugama ponukala je Živi zid ili shit napadati pobjednika. Sve je sada jasno. Oni koji laprdaju protiv banaka, sada su najglasniji protiv Landeke.Darinka-Prežec-HNS-307x360

Našli  su oni i neku tv režiserku Komljenović koja za radmanoviziju snima prilog protiv Landeke. Smijurija malo veća. U prilogu govori protiv  Landeke haenesovka Prežec, djevojački Gavrić, osuđena za kriminal i još uz to i dobra frendica dvojca Sinčić, zvani slinčić i Vladimire Palfi, dražesne djevojke, koja kad ne radi ništa, krade malo po zg buticima… Kriminalci, lijenčine i kleptomani su najbolji svjedoci lika i djela Nade Landeke. I to na radmanoviziji.

Na upit Landeke zašto su pustili takav prilog na HRT-u, ovi ubiratelji pretplate lakonski odgovaraju da sa prilogom nemaju ništa jer ga nisu oni snimili. Vjerojatno je prilog pustio Radmanov pradjed ili neki vrač iz indijanskog plemena.

Koja je to šarada muljatora sa samo jednim ciljem: denuciranja postignutog u ovom slučaju, jer je upravo taj slučaj porazio banke i njihove ušljive inkasatore i male štakore koji na ulici obećavaju  kredite na brzinu, kradući sve nas. Kada na stupu vidite brojeve telefona tih štakora, znajte da su to krediti osmrtnice, jer će vam ta bagra naplatiti dvostruko osiguranje i na kraju vas odvesti u banku, koja sa takvom bagrom ima dogovor. Takvih hrvatskih skorojevića ima po cijelom svijetu, kradu i još se nazivaju bankarima, a zapravo su pokvarenjaci, udruženi sa kriminalcima kao što je ta Prežec, živim shitom i sličnim vucibatinama, koje narodu nikada nisu pomogli kao Nada Landeka.

Za kraj treba reći kako su tzv. živozidaši Marković i Dukić bili uz Nadu Landeku, naslikavali se po Saboru s njom, zahvaljivali na pomoći, a sad šute na pokvarenost neradnika Sinčića i one njegove Palfi. Dukić je trebao biti izbačen baš taj dan na ulicu, kada je Landeka pobijedila, a rječiti pravnik Marković, koji je nasjeo na igru zadrugarskih lopova sada mudro šuti. Živi zid mrzi Landeku, a šalje dvojicu svojih uz Landeku. Zašto nisu tada živozidaši nešto rekli? Čekali su ishod i kao lijene hijene napali Landeku.

Zagreb, 281214. Dvorana Fusio, Zagrebacki velesajam. Pracenje rezultata prvog kruga predsjednickih izbora u stozeru predsjednickog kandidata Ivana Vilibora Sincica. Na fotografiji: Ivan Sincic i Vladimira Palfi. Foto: Dragan Matic / CROPIX

Živozidaši naravno šute i na činjenicu da se ti isti Palfi i Sinčić ljubakaju u stanu dobivenom od “Banderasa” za zbrinjavanje deložiranih. Ako nema deložacija, ovi ljubavnici moraju vratiti stan Bandiću i vraćaju se na klupu u park. A to bi za njih bilo pogubno. Smrzli bi se od lijenosti.

I tako su živozidaši zajedno sa tom Prežeckom i radmanovizijom samo pomogli ilegalnim RBA zadrugama svojim djelovanjem. Neradnici žele uvjeriti javnost da Landeka ne valja, ali da valjaju oni -bullshit!

Ekskluzivno najavljujemo snimke tih ljudskih parazita kojima ucjenjuju Landeku na najužasnije načine, poput gangstera Al Caponea. HOP portal će prvi objaviti taj smrad ljudskog pokvarenog mozga.

hop