Srbi nazvali Milanovića idiotom, a mi bi dodali, samo idiot može sastaviti ovakvu vladu

0
1137

Zoran-Milanović-.-press-konferencija-braniteljiU srpskim tiskovinama Srbi su nazvali Milanovića idiotom. Svakom prema zasluga. Srpska glasila za srpske luđake bave se Milanovićem, Blic, Kurir, Alo natječu se u nastupu veće doze debilnih opservacija.

Istina je stvarno da samo idiot može za potpredsjednicu vlade izabrati tajnicu četnika Raškovića. Možda je zato za nas idiot, za njih je idiot jer ne pušta izbjeglice kako se zločincu  Vučiću prohtje. Nama se čini da je idiot, jer je  još na onoj “barbanskoj alki” pričao priču o izbjeglicama koje će zaobići Hrvatsku.  I još je veći idiot ako sa Pupovcem koalira.

Što se tiče retorike prema srpskoj državi, Tuđman je za njega mala beba. Oni crveni ili zeleni vragovi u milanovićevoj priči su Srbi barbari. I to sve pred izbore, iako u svojoj ekipi ima čovjeka sa barikada, Grčića, tajnicu četnika- Opačić, a on domoljub do jaja. Smučkanih.

Što se tiče poduzetništva, on o tome ne zna ništa, ali bi sve novo i stvoreno nazvao po Franji Tuđmanu, koji ga 1991. sklanja u diplomaciju, da se ne ‘ukenja’ od straha na prvoj crti.

Najkomičnija od Srba krenula je priča o ratu koji izaziva Milanović, onako mlitavo prištav. Čemu rat sa jednom nacijom kukavica? Prošli put su zbrisali od nas u ratu sve do Beograda, a danas bi opet bježali do Krfa.

Debilna država Srbija i idiotski tisak u Srbiji  samo šire svoje crnilo iz glava, šteta što nije Milanović njihov premijer, dobro bi se uklopio. Jedino bi sa imperatorom i domoljubom Todorićem imao problema. On je zakupio srpsku privredu i “mnogo je vole”.

hop