Vučić i Milanović ‘odigrali srpsko izborno kolo’ sa sirijskim izbjeglicama

0
1500

vc“Hvala Bogu puko nasip, ode voda u Hrvatsku!”. bio je to jedan biser europejca Vučića, neprikosnovenog vladara Srbije u vrijeme poplava u Hrvatskoj. On je tom besćutnom rečenicom pokazao koliko je solidaran sa poplavom u regiji. Zahvaljuje Bogu što je poplava otišla do Hrvatske. 

Dvojica bosanskih Srba su uhapšena kod Slavonskog Šamca i Babine grede sa eksplozivom u namjeri da dignu nasip na hrvatskoj strani u zrak.Informacija nije došla u javnost iz razloga međunacionalne tolerancije i suživota, da se ne bi netko našao ugrožen?

 Da li je bilo baš tako? Počinitelji su poznati odredima hrvatske interventne policije. Tko j spriječio istinu? Premijer. I njegova desna ruka Ostojić. Danas najveći hrvatski nacionalisti, danas bi i toalet nazvali po Tuđmanu. Nekad smo bili za njih dvojicu izgubljena nacija, a vidi sada, sada smo na braniku prema Srbima. Možda i nije baš tako… 

Iz toga vremena još jedan čudan detalj, naše spasilačke ekipe bile su upućene u Obrenovac, dok su po Gunji mrtve lešine bile posvuda.milanovic1

Važnije je bila solidarnost od državne sigurnosti. Taj detalj je presudan i danas ih ponovo izdaje, važnija je predizborna gungula od sigurnosti države. Otvorili njih dvojica granice, ulazi tko kako hoće i kriv je Vučić.

I tko je opet njihov partner? Vučić. Čovjek jednostavno vraća uslugu fingiranjem sukoba. Njih dvojica time postaju hrvatski nacionalisti, a politički bedak povjeruje u igru. Koji su detalji čudni kod ove dvije posrbice? Državotvorni sdepeovci, a otvorene granice. Srbi ih nazivaju fašistima, idiotima, a oni se mirno opravdavaju pred istim tim novinarima. Kada ih novinari u Hrvatskoj napadnu ili Fracišković, netko završi u Remetimcu ili ludnici.

Na prvenstvu Europe u rukometu odigranom u Beogradu, naš ministar sporta Jovanović je mirno sjedio sa njihovim na tribini,  kada su Srbi palili naše automobile po Srbiji, kao da je treće svjetski rat. Danas je taj Jovanović nositelj liste za slijedeće izbore. Kako se zovu tri nositelja domoljublja u SDP-u na slijedećim izborima; Lalovac, Grčić i Opačić. Dva domoljuba, Grčić i Opačićka su složno rušili Hrvatsku pod palicom Jove Raškovića. I od sva tri domoljuba u skladu s tri prsta, baš sva tri su Srbi.  Šešelj je bio navijač Josipovića, a ovo je cirkus za spas Milanovića. Srpska posla.

I nakon svega vjerujete li vi da je ovo sukob sa Srbima ili se radi o priči da samo sloga Srbe spašava?

Igor Drenjančević