Kajin:’Ministarstvo turizma i TZ troše novce na narko festivale od Rovinja, Pule do Splita

0
819

Damir_Kajin_REXSljedeći ministar turizma, koji je po funkciji ujedno i predsjednik Hrvatske turističke zajednice i to bez obzira iz koje političke opcije dolazio (nadamo se samo da turizam i dalje neće pripasti IDS-u) neće imati clean start ako dobro ne istraži tko je osmislio, odobrio i potpisao da se suludih 425.000 funti potroši za londonski tulum za stotinjak engleskih novinara.

Potrošiti enormane novac u situaciji kada nam stotine mladih svakodnevno odlazi trbuhom za kruhom, u stranoj zemlji koja nam nije ni među top pet emitivnih tržišta, bez logičnog povoda, mjesec dana prije World Travel Marketa, londonskog turističkog sajma, kada bi to barem donekle imalo smisla, zaslužuje svaku vrstu odgovornosti.- piše Direktno.

“Ovih skoro pola milijuna funti je ogroman novac, ali možda bi se mogao i vratiti. Logično, nešto ide u džep, a nešto za hrvatsku promidžbu. Međutim, ono što je problematično jest koliko Ministarstvo turizma i TZ troše na one narko festivale od Rovinja, Pule do Splita. Kada ćemo to zlo zaustaviti? Pred mjesec dana, negdje oko 8.00 sati nazvao me jedan svećenik i upitao- Znaš li Ti što se dešava u Štinjanu? – Kako ne bih znao. Sodoma i Gomora. A on će na to- Puno gore, sve je drogirano, a najviše naše mladosti. I dodaje- Mediji šute, moja Crkva šuti, Ti jedini govoriš i nemoj posustati…-izjavio je Damir Kajin
hop