Jozo Kalem poveznica prema Liniću i kriminalu neviđenih razmjera

0
1214

Podignuta-optuznica-protiv-Joze-Kalema-za-prevaru-tesku-103-milijuna-kuna_ca_largeI danas sam vlasnik IGM Tounj d.d. temeljem presude Trgovačkog suda u Rijeci kojom je Ugovor o kupoprodaji nekretnina od 29.06.2009.g. proglašen ništavnim, a zbog činjenice što sam prije sklapanja tog od Joze Kalema nikad ispunjenog ugovora ja Ivan Pađen bio 99,2% vlasnik imovinskih i upravljačkih prava tog otetog mi društva ( dionica).

A da je Jozo Kalem samo jedna karika u lancu velikih riba koje pokradenu hrvatsku imovinu otuđuju i prevlače kako bi ju drugačije koristili , zameli joj trag i onda ju u paketu prodali stranim „investitorima“, pa je tako završio i Euro-Petrol u rukama Petrola d.d. Ljubljana, nakon što je Jozo Kalem pod njegovu kapu dovukao i prevukao pokradena i oteta zemljišta na kojima je gradio pumpe.

A onda mu je zbog nizinske pruge čiji koridor prolazi na 300m od IGM Tounj zapeo njegov KAMENOLOM TOUNJ čiji su prostorni metri trebali zamesti trag novcu sumnjiva  porijekla stečenog u ratnom vihoru kroz preprodaju naftnih derivata i našima i njihovima, a i onima koji su bili ničiji.Linic-Hrvatske-stedise-sigurne-unatoc-padu-rejtinga-talijanskih-banaka_ca_large

No, kako ste i sami konstatirali mijenjanjem imena pravnih subjekata kao vlasnika imovine koja je trebala nestati  u masi presvlačenja, i  u paketu biti prodana strancima od kojih nitko pametan neće tražiti da mu paket razmota i kao sve do sada zahvaljujući sporosti pravosuđa i njihovim prljavim sudjelovanjem u svemu epilog će biti pojeo vuk magare.

No, na tvrdom  Tounjskom kamenu  Jozo Kalem je već počeo lomiti zube i polomit će ih do kraja kao odgovorna osoba pravnih subjekata kojima se dokazuju kriminalne radnje kojih je projektant bradom i glavom sam JOZO KALEM , zaštićen kao medvjed u zoološkom vrtu.

Poveznica;

http://hop-portal.com/2015/09/sanader-oprao-grijehe-linica-i-prijatelja/

 

Ivan Pađen vlasnik IGM Tounj