KOLINDA SMETA MILANOVIĆU DA IZ HRVATSKE NAPRAVI PUPOVČEVU PRČIJU

0
1087

kolinda i milanovićKako dolaze izbori, sve više bolesnika se  javlja sa svojim tezama o predsjednici sotoni. Već godinu dana najveći porezni dužnik u Hrvatskoj Michael Ljubas preko svojih portala u Hrvatskoj i tjednika 7 dnevno progoni predsjednicu, a zadnja glupost iz ove udbaške kuhinje je djelo novinarke Zrinke Kasapić. Ona je procijenila u duhu Dnevnoga da svaka osoba u dodiru sa titovom vilom, a sada predsjedničkim dvorima je opsjednuta sotonjarama, pa tako i naša predsjednica. Duh druga zločinca vlada sada njom, to iz pouzdanih izvora znaju ‘dnevnohaerci’. Tom ludilu se pridružila i udbaška novinarka Lovrić i naravno pogubljeni i nimalo dragi Pilsel, oni su zaduženi za greške predsjednice. Kad pogledate prvi napadački red, sve je jasno. Iz drugog reda napada predsjednicu Peđa srbin, prezimena Grbin, on kao autor prosrpske politike SDP-e kaže da je predsjednica navijačica hadezea.  On je navijač Srbije?

Što predsjednici zamjeraju, to što je pitala od kuda dolaze obitelji izbjeglica i koliko ih je? To me podsjeća na klasično pitanje jednog zagorca prije vjenčanja, uvijek te pita tko su ti roditelji i čime se bave? Poslije takvog pitanja sve je jasnije… Ovdje je to grijeh… Tko su Pilsel i Lovrička, za koga rade i navijaju? Tko je Grbin i za koga taj veliki ratnik radi? Tko je Ljubas i zašto je uz  moralistu Milanovića i danas netaknut, iako je prevarant kakvog treba tražiti? Zato što očito Tomac ima pravo i ovaj ‘desničar’ određuje prljave poslove za Milanovića.

Zanimljivo da naša glasila ne razapinju  Stipu Petrinu, koji baca križeve u smeće, Tita naziva spasiocem, a Tuđmana zlotvorom i zamislite takvom bezveznjaku prilaze mnogi političari, pa i tek obnovljena unija kršćana oko Marka Veselice. Vjerojatno ih sve redom veseli bacanje križeva u smeće od strane tog jadnika. O njemu svi pišu pozitivno. 229Niti o živozidaškom lijenom, neradničkom pokretu nema niti slova lošega, neradnici, kleptomani, ucjenjivači su dobrodošli u naše društvo, ali zamislite Kolinda je problem. Nije problem da zaluđeni roditelji i živozidaši daju djeci od 5 godina dijeljenje letaka po gradu, nije problem što živozidaši brane prevarante, ženu ratnog zločinca i vrijeđaju sve oko sebe kao zadnja bagra. Sve je to pozitivno u društvu. I njima svima popularnost u medijima raste. A mediji su i dalje u prosrpskim rukama… Pa kome onda daju prostor ti mediji? Puhovskom? Pupovcu? Opačićki? Grbinu? Sinčiću…peđa srbin

Problem je Kolinda Grabar Kitarović jer je stala iza ljudi, a ne bankara i primorala Milanovića na rješavanje rba  problema zadruga,  što je baš ona smirila tenzije sa Mađarima i tako omogućila da i dalje izbjeglice prolaze do Mađarske.

Zamislite luđački scenario Milanovića da su Mađari zatvorili granicu i 150000 ljudi bi  ostalo na našem teritoriju? To Lovrićki i onom Pilselu ne odgovara… Oni su željeli kaos u režiji prištavog premijera i medijskih poslušnika. Htjeli su na izbjegličkoj krizi sebi osigurati mandat.  Svaki normalni premijer u situaciji ovog prištavka bi jasno vidio da su naši susjedi govna i kao takva treba  ih mudro izraditi, a ne poticati govna da još više smrde. Umjesto njega to je učinila predsjednica. Slovenci ne bi primili ništa osim eura, Mađari luduju sa žicama, a Srbi su uglavnom luđaci i takvima se  Milanović kapricira.  Svjesno da bi produbio krizu. On je opasan lik.

Ne pišu medji o lažima premijera kako Hrvatska raste. Hrvatska se zadužila kao nikada u povijesti, milanovićevu prosrpsku vladu svijet smatra najgorom na kontinentu i samo budale i oni protivnici Hrvatske pišu o tim neradnicima i uhljebima nešto pozitivno. Pogledajte one priglupe face Grbina i Marasa, više liče za film obitelj  Adams .

Koliko je  jadna ova vlast pokazao je Ostojić u obilasku izbjeglica sa predsjednicom, kreveljio se uz predsjednicu kao zadnji  debil, ali je poput zadnjeg popišanka pobjegao od novinara kada je predsjednica govorila. On kao i svaki dugoprstić samo priča iza leđa protivnika.

Prema tome sačuvaj nas Bože petrinine pameti, sdpeoskog rasta i živozidaške radišnosti. SDP  se transformirao u srpsku partiju i vrijeme je da OPAČIĆ, GRBIN, LALOVAC, GRČIĆ, dobiju pravo rješenje na svom čelu -PUPOVCA, a televizija nekog od pouzdanih, mogao bi to biti DUŠAN CVETANOVIĆ iz živozidaškog ludila. I SVI ZAJEDNO PJEVAJU- SRBIJA DO TOKIJA.

I.Drenjančević

HOP