U beogradskim konclogorima “Sajmište” i “Banjica” ubijeno je više ljudi nego u Jasenovcu

0
1402

Banjica_logorašiSlijepa, nijema, gluha…

U beogradskim konclogorima “Sajmište” i “Banjica” ubijeno je mnogo ljudi, više nego u Jasenovcu (po najnovijim saznanjima u logorima NDH : Jasenovac i St. Gradiška, je UMRLO 403 logoraša). A radi se o logorima u glavnom gradu jedne države. Pri tome je logor “Sajmište” bio Judenlager, dakle logor isključivo za Židove.Taj logor danas u Beogradu nije ni obilježen! I to izgleda nikome ne smeta. A iz njega, kao ni iz “Banjice” niti jedan Židov nije izišao živ! Logoraši su ubijani čak i po ulicama grada Beograda.

Ako tome dodamo da su grobišta bila na raznim mjestima na području grada, pa jedan svjedok kaže:“Kako nam je bilo naređeno da brojimo leševe koji su spaljivani, to mi je poznato da je u Jajnicima spaljeno 68.000, a da je nespaljeno ostalo još 1.400 leševa, i to u jednoj raci 1.200 i u dvema po 100 leševa”.

Tako je Beograd zapravo jedini glavni grad jedne države za koji slobodno možemo reći da je bio grad konc-logor!

Kako je to uopće bilo moguće?

Pa Nedićeva vlada i Srpska Pravoslavna crkva vjerovale su u Hitlerov novi svjetski poredak pa su činile sve da bi stvorili Veliku Srbiju u okviru tog poretka. S druge strane, već tijekom rata, a pogotovo poslije njega, stvaran je Jasenovački mit, kao osnova u dokazivanju tzv. genocidnosti hrvatskog naroda, kako bi mogli sakriti svoje djelovanje tijekom Drugog svjetskog rata. Da bi se mogao stvoriti Jasenovački mit  kroz uvećavanje broja žrtava ovog logora za deset i više puta, moralo se ići i s uvećanjem ukupnih žrtava tijekom Drugog svjetskog rata.

“Postavio bih jedno pitanje, za koje bih dobio smrtnu kaznu ili robiju na Golom otoku 70-ih i 80-ih godina! Ako je Jasenovac bio klaonica 1.700.000 srba roma i židova, kako to da u iskopavanjima koja su obavljana 60-ih godina radi naplate ratne reparacije Njemačkoj, u sedamdesetak jama koje su iskopane poradi potrage za ljudskim ostacima su pronalažena dugmad, čizme i dijelovi vojne opreme Domobrana i Ustaša i vojnika Wehrmachta!?”

Dok je NDH pokušavala na sve moguće načine zbrinuti Židove i oko 20.000 djece sa Kozare koju su njihovi roditelji napustili, nakon 1945 godine dolazi do paklenog obrata u cijeloj Hrvatskoj. Hrvate ubijaju diljem Hrvatske, na monstruozne načine, kolju, ubijaju maljem, vezani žicom za ruke, bacaju žive u jame. Da bi ih nakon masakra nad njima samima, proglasili genocidnim koljačima, masovnim ubojicama bez svijesti i savjesti, dok su Srbi, četnici i komunisti prikazani kao osloboditelji!?

Zar to nije ono što nam danas prodaju u Srbu, Jasenovcu i drugim stratištima hrvatskog naroda!?

Zar to nisu crnomagijski rituali SPC, nad nevinim hrvatskim žrtvama!?

Ako ovo nisu crnomagijski rituali, koji se prenose putem nacionalnih TV kuća, što bi to onda bilo?

Što predstavlja  mrmljanje pravoslavnog popa nad žrtvama koje je u slijepom ludilu ubio i sakatio njegov sunarodnjak, kako od 1941 do 1945 , tako i od 1991 do 1995 godine u Domovinskom ratu? Da bi sva nedjela što su četnici i crvena petokraka počinili, bila pripisana hrvatskim bojovnicama, pa tako i cjelokupnom hrvatskom narodu!?

Ja ne bih više bio tako siguran da je to povezano sa zdravim razumom i propovjedanjem Jevanđelja!

Masovne likvidacije poštenog i nevinog hrvatskog življa, na Križnim putevima, i diljem Hrvatske u 1500 grobišta i još toliko grobišta u Sloveniji su dokaz monstruoznog mentalnog sklopa Srba i komunista.

Sotona? Ne! Sotonini poslanici!? Da! Definitivno!

I onda kažu: Antifašisti su “oslobodili Hrvatsku i hrvatski narod!”

Oslobodili od čega ili od koga!?

U najmanju ruku su nas Hrvate pokušali osloboditi od nas samih, od naše kulture, tradicije, svjetonazora koji je bio vrlo blizak zapadnoeuropskim kretanjima. 1945 godina, je tragična godina, no ipak u cijelom tom mraku postojala je zraka svjetla. To svjetlo je bila- …nikada podpisana kapitulacija čelništva NDH i predaja hrvatske borbe u ruke Srba i komunista.

Od 1945 do 1990 godine je vladao jedan zrakoprazni prostor koji je u mrak povukao sve one koji su bili protiv tog režima komunističkog ili koji su na bilo kakav način pokušali mijenjati okolinu oko sebe za dobro svog naroda! Ogroman broj političkih zatvorenika koji je život izgubio u kazamatima poput Golog Otoka, St. Gradiška ili Lepoglave, je danas nijemi svjedok razornoj mržnji SPC i četništva spram Hrvata. Raseljavanje diljem bijelog svijeta!

Mislim da je dosta i dovoljno šutnje bilo u našem narodu. Istinu treba pisati, glasno i ponosno izvikivati, boriti se za nju, obavještavati prijatelje i sve one koji su je gladni i žedni.

Ova današnja Vlada SDP-a, a upravo kao i prethodna HDZ-a, nisu ništa drugo do poltroni i sluganske sluge NWO, kojemu je zadatak uništenje nacionalnog ponosa i ushita. Zbilja je dijaboličan plan, držati čitav narod u šahu zbog djela koja mu se pripisuju, a koja nikada nije počinio u povijesti svog postojanja!

Pljačke koje čine su daleko manje zlo, od onoga što niti ne pokušavaju bilo političkim, diplomatskim putevima riješiti. Novac će se potrošiti, zlato preprodati. Ali lažljiva mrlja koja je nanesena našem narodu je daleko veći križ kojeg nosimo, a teži utoliko što imamo političare koji ne znaju gdje su šuplji i što trebaju poduzeti da bi skinuli stigmu sa hrvatskog bojovnika, policajca, i Hrvata naposljetku!

No to ih niti malo ne opravdava.

Jednom pljačkaš je uvijek pljačkaš u očima poštenog Hrvata. Jednom izdajica je uvijek izdajica. Jednom zlotvor je uvijek zlotvor, i stoga poručujem sa ovog mjesta svim budućim Vladama RH i Saboru-Da…možete, jer ste odabrani od naroda, ali ne i dokle hoćete. Ali, pripazite…ako taj narod isti ustane, te vas osudi ili protjera sa svetog tla hrvatskog! Nije grijeh samo počiniti zlo. Još veći je grijeh, vidjeti zlo kako se sprema, gledati kako se to isto zlo radi čitavom narodu, a ništa ne poduzimati protiv toga!

Pravda je slijepa, nijema, gluha…Da. Upravo je takva, jer svi igraju za istu ekipu!

Pa kad dogori do noktiju, nećemo zvati i čekati vatrogasce, nego će mo se sami organizirati i udariti šakom o stol, i kriknuti- DOSTA JE BILO! A tada će za mnoge od vas biti odista prekasno za bilo kakve izgovore, koje ste davali Hrvatima i Hrvaticama, kroz medije preko kojih ste naučili lagati i prodavati maglu.

Ivan Dujmić