Srpske tajne službe specijalnim ratom spašavaju ‘vojnika Milanovića’

0
1340

milanojebićHrvatska pred izbore je prava košnica tajnih službi koje vršljaju po našoj zemlji. Prema dobro razrađenoj taktici srpske službe su izašle na teren Istre, Primorja i Slavonije. Razlog je organizacija i homogenizacija kadrova na terenu, sve sa ciljem spašavanja vojnika Milanovića. Situacija je očito kritična i infiltrirane osobe u medije i kulturu nisu odradile svoj posao uspješno, te sada profesionalci krpaju redove za svoje drugove i drugarice na drugoj strani.

Osobe poput Frljića napravile su više štete nego koristi svojom mržnjom i specijalni rat srpskih snaga nije uspio.trljavi

Specijalni rat se vodi svim sredstvima. Ostojić je neki dan optužio Kolindu Grabar Kitarević da je mogla sa Beogradom dogovoriti sasvim drugi scenarij u svezi izbjeglica, jer ima jak utjecaj u Beogradu. Ova laž je zapravo specijalni rat kako bi se HDZ-u optužilo za udar protiv vlade. Koliko je ta činjenica laž govori datum izbora. Predsjednica je požurila sa datumom izbora baš zbog izbjegličke krize, znajući da ova vlada ulazi u svoj suludi plan puštanja sve većeg broja osoba u zemlju, kako bi proizvela kaos.

Kolinda izuzetno dobro skriva paniku u svojim očima, koja je ponekad primjetna, jer prepoznaje ovaj scenarij. HDZ-i bi znatno više odgovarao datum izbora bliže vukovarskoj tragediji, ali vidjevši suludi plan sdepeovaca ona ipak odlučuje da je državna sigurnost bitnija od interesa HDZ-e. I tu se vidi osoba državnika, koju mediji crvenog žutila ne prepoznaju.

“Slučaj” Kolindine izjave na fb profilu govori upravo u  smjeru općeg kaosa. U toj izjavi Kolinda je navodno izjavila ono što piše, “kako preuzima vlast zbog nesposobnosti Ostojića”. Teško možemo vjerovati da je to pisala, znajući da te stranice uređuju zaduženi ljudi, a poglavito jer je bila u Kini, gdje je facebook zabranjen.

Dok propsrpski mediji njeno objašnjenje tzv. “ironijom u pisanju”  tumače izmotavanjem, čini se da je istina znatno drugačija, specijalni rat protiv predsjednice sve je obojenji i podmetanja su sve opasnija, pa čak i u najbližem krugu. Ona je ponudila jedan lukav odgovor kako bi tenzije smirila. Ostojićeva rečenica da je u prvi mah mislio kako je profil predsjednice hakiran govori znatno više od pukog mišljenja ministra. U principu preko javnosti je prenio poruku predsjednici i sprao odgovornost umješanosti svoje ekipe sa toga slučaja. Iz toga je jasno vidljivo dramatično stanje u zemlji.

hrvatka rasteMinistar Lalovac isto je dio toga prljavog specijalnog rata iz beogradske kuhinje i priča priču o padanju zakona o Franku i RBA zadrugama preko medija, a kako će to napraviti HDZ-a. Što on točno kaže? Da je od neformalnih izvora saznao o dogovoru banaka i ustavnih sudaca, te HDZ-e, o rušenju zakona zaštite građana u ovom slučaju. Tako birače zastrašuje pred  glasanje i daje podršku SDP-u. Istina je drugačija, zakon je odbijao izglasati SDP četri godine, a samo rad predsjednice i zastupnika Kajina doveo je do rješenja i pritiska na vladu. Time potezom Kajin je zapravo srušio vezu bankara i SDP-e, poremetio jedan interesni  lobi i zaštitio narod. Koliko je veliki posao napravio Kajin vidjet će se tek za par mjeseci. Dokaz je direktiva EU parlamenta;

U DIREKTIVI 2014/17/ЕU EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 4. veljače 2014. o ugovorima o potrošačkim kreditima koji se odnose na stambene nekretnine i o izmjeni direktiva 2008/48/EZ i 2013/36/EU i Uredbe (EU) br. 1093/2010, stoji: (4)

Utvrđen je niz problema na hipotekarnim tržištima u Uniji koji se odnose na neodgovorno kreditiranje i zaduživanje te potencijalni prostor za neodgovorno ponašanje sudionika na tržištu, uključujući kreditne posrednike i nekreditne institucije. Pojedini su se problemi ticali kredita nominiranih u stranoj valuti koje su potrošači uzeli u toj valuti kako bi ostvarili korist od ponuđene stope zaduživanja, ali bez primjerenih informacija o tome ili razumijevanja tečajnog rizika koji je s time povezan.

Te su probleme uzrokovali tržišni i regulatorni propusti, kao i drugi čimbenici poput opće gospodarske situacije i niskih razina financijske pismenosti. Drugi problemi uključuju nedjelotvorne, nedosljedne ili nepostojeće režime za kreditne posrednike i nekreditne institucije koji nude kredite za stambene nekretnine. Utvrđeni problemi imaju potencijalno značajne makroekonomske učinke prelijevanja, mogu dovesti do štete za potrošača, djelovati kao gospodarske ili pravne prepreke prekograničnim aktivnostima i stvoriti nejednake uvjete za uključene aktere.

Znači vlast je i prije godinu dana imala signal iz EU da riješi taj problem. Riješila je problem pred izbore da se ne zamjera bankarima i prebaci vruč krompir HDZ-i.

Da je vlast odbila zakon na izborima bi imala potpuni fijasko, ovako ima financijski fijasko, jer je izgubila podršku jakog bankarskog lobija. Pučki tribun Damir Kajin napravio je jedan mudar potez i preveslao sve u korist oštećenih. Zato separatistička stranka IDS kaže  da je Kajinova karijera gotova. Uvezani sa krupnim kapitalom traže Kajinovu glavu u korist bankara. Ipak se nadamo da će Istrani prepoznati baš u njemu svog spasioca od ideseovog bankarskog lobija, koji je uništio Istru.

pupi glupiDobra suradnja Pupovca, HNS-e, SDP-e, Teršeličke i Pusića sve više se raspada. I srpske tajne službe došle su pokrpati tu priču. Na srpskoj strani se našao Ajduković koji želi dobre odnose za većinskim narodom, a time politiku straha mijenja u politiku mira. Time ova ekipa engleskih igrača gubi potpuno značaj. Snažna HDZ-a i mirna srpska manjina su interes Amerikanaca i Nijemaca pred bedem ruske dominacije na ovome terenu. Zato Rusi žele Srbiju pod svoj interes, a što veći kaos na drugoj strani. Postavljanjem HDZ-e na čelo zemlje, izbjeglička kriza kreće sasvim drugim tijekom i više Srbija ne može kaosom kontrolirati stanje.

Plan rušenja Bandića je za sada propao u istoj kuhinji, Bandić je u svoje redove doveo upravo Kajina, koji bi sam na vjetrometini od bankarskih aždaja izgorio i ojačao je  svoju koaliciju pred izbore. Najmoćniji čovjek države vuče mudre poteze pred izbore, a Kajin bira za sebe najbolju moguću zaštitu od osvete bankara. Jačanjem Bandića pred izbore HDZ- dobiva desni štit ljevičara Bandića, koji nema potrebu rušiti njihove ideje, a neuspjelo uništenje Bandića od strane Milanovića sada Milanoviću dolazi na naplatu. Payback.kajin

Koncentracija moći na drugoj strani je ogromna i samo smicalicama i specijalni ratom Milanović može preokrenuti situaciju. To se jasno vidjelo u slučaju Boban, kada je ovaj naivni nogometaš dao podršku Milanoviću, a sam tekst je bio skinut sa Jutarnjeg lista u par sati. Tradicionalno glasilo Milanovića okrenulo se HDZ-i.

kolinda i tuđmanPredsjednica koju razapinju vodeći mediji i tzv. desničarski Dnevno, najvećeg poreznog dužnika, pokazala je još jednom mudrost  u vanjskoj politici, jer je približavanjem Kini zapravo pokrenula i priču o oporavku ekonomije. Zato je otišla u Kinu, kako bi ispitala što više opcija za spas ove ekonomske katastrofe. Svjesna  da nema čekanja niti minute. Država je pred slomom. Državu vodi stvarna hrpa luđaka i uhljeba koji i dalje misle na isti način se zaduživati i tjerati dok ide… Taj jezivi plan treba što prije spriječiti i sva politička  obećanja jednostavno zaboraviti.  Ovaj puta se ne radi o ideologiji već o ludilu. Zakonska krađa i osiromašenje je došlo do grla.

Dok država izdvaja za udruge koje uglavnom ne rade ništa ili rade protiv Hrvatske  2 milijarde eura narod gladuje. Novaca ima ali se programirano radi kriza. Zato je ovo opasna vlast. Glad izaziva bijes i otpor, a to su trenuci kada počinju ratovi, nemiri, a elita koja ima novaca sve jeftino kupuje. Taj plan je do sada provodila ova vlada.

Vladi je najveće financijsko uporište stranka HNS-a, što smo u prijašnjem tekstu dokazali, jedna stvarna zločinačka organizacija. Vrlo mala stranka sa ogromnim kapitalom i samom moći, a ministar Vrdoljak ima presudan utjecaj u HEP-u, jednoj od najmoćnijih kompanija zemlje. Pusić, Vrdoljak, nekada Čačić i Mesić su stvarni vladari zemlje, dok je sdepeovska kamarila izgubila svoju moć kada je torpedirala Linića, a s njim i financije.

Rušenjem broda luđaka, moć se smanjuje. U tom trenutku ojačava HDZ-a, koja ima potporu SAD-a, a to znači za Srbiju destabilizaciju Vojvodine i odmetnute Crne gore, što se  već počelo događati. I to je kraj velike Srbije. Zato tolika strka srpskih špijuna po Hrvatskoj.

Mediji isto tako vrlo lukavo prenose i specijalni rat u Siriji. Koliko je to srpska kuhinja vidi se po objavama u Srbiji o proročanstvu propasti SAD-a, te vodećoj ulozi Rusije. Rat u Siriji se vodi u više segmenata. Uvezanost Amerikanaca i tzv. militantnih muslimana je očita, ali isto tako i agresija Rusije. Cilj i Rusije i Amerike je isti, oslabljivanje ujedinjene EU. Sa istim žarom i Rusi i Amerikanci tjeraju izbjeglice u nesposobnu uniju. Sirija je cilj jednima i drugima, jer su zalihe energentima pod državnom paskom. Ona je i geostrateški velika poveznica. Baš kao što i Hrvatska postaje ključ vladanja unijom. Koliko su mediji zločesti govori slučaj Ukrajine, Rusi se tamo prešućuju kao zločesti dečki i forsira se njihova “dobra” priča u Siriji, a zapravo čine sve za svoj presudan interes.

Priča o “NATO Kolindi” isto dolazi iz srpske kuhinje specijalnog rata. Amerikanci su zli, mediji pljuju po njima, hvale Ruse koji su uništili Ukrajinu, a kao da svi zanemarujemo da smo članica tog pakta. Nisu nas puškom gurali u taj krug, sami smo izabrali, a sada sotoniziramo taj krug, a Ruse koji su doslovno opustošili  ekonomski Srbiju hvalimo.

Rusi žele ovladati i Hrvatskom, zato je Todorić navučen na njihove kredite, njihove crpke su po našoj zemlji, a Stjepan Mesić njihov lobist. U taj brod se ugurao i titoist Karino Sturm sa svojim planom oporavka države, a zapravo je isto poslušnik tih lobija. I njegov pokret ide baš prema tome smjeru.

djecazzid1Živi zid glumata spasioce, a zapravo svakodnevno se baš našem portalu javljaju njihovi članovi za spas od kazni dobivenih volontiranjem u Živom zidu. Koliko su protiv korupcije pokazali su u slučaju Velike Gorice, gdje je “podružnica ove stranke” iznosila činjenice protiv gradonačelnika, ali je pred izbore raspuštena, baš da ne šteti gradonačelniku sa brdom afera. Kako je svojevremeno umirio  gradonačelnik Dnevno i začepio pisanje o njemu, tako je sada i ekipa Živog zida začepljena u daljnjoj akciji. Treba li reći da su živozidaši u najmu kod vlasnika Dnevnog i 7 dnevnog i da se iz toga može naslutiti poveznica, poglavito jer je jedan vijećnik HDZ-e otvoreno prozvao gradonačelnika Velike Gorice za mito prema Dnevno.hr i njihovom vlasniku?! Treba reći da baš hadezeovci žele pad ovog gradonačelnika slučaja?! Živi zid od Robina Hooda se promaknuo u branitelja osoba sa više nekretnina, nekadašnjih vlasnika štedionica, pa čak do branjenja obitelji ratnog zločinca. Sa takvima u bolje sutra?

Projekt ORAH nije uspio, izmišljena  stranka je doživjela fijasko prije izbora i MOST je nova kombinatorika, tzv. nove stranke, a zapravo stranke kao i Lesarova za krađu glasova. Što može MOST sa par zastupnika? Isto kao i Lesar- ništa protiv mašinerije. Uhljeb do uhljeba. U principu narod bi se trebao konačno upitati za što služe stranke, ako pojedinci rade više od stranke? Mnogi novinari, pojedinci, više su napravili za društvo nego zastupnici. Oni gladuju,a sabornici za nerad se prežderavaju.

Kaos u državi odrazio se i na vanjsku politiku, stav vlade i predsjednice o izbjeglicama nije isti, predsjednica putuje u Kinu, Milanović se svađa sa EU, a pojedini niži čelnici i gradonačelnici samostalno djeluju van države. Zahvaljujući državi i vladi jedini iz regije nismo predstavili svoju hranu u Milanu na EXPO-u, gospodarstvo i diplomacija uopće nisu usklađeni i diplomacija se svela na ispijanje kava i lupanje “štembilja”, što je preskupo za državu, a opet radišni pojedinci se utapaju u sivilu umirovljenika u diplomaciji.

Time se dokazuje da je naša država i na tom polju u potpunom kolapsu, jer imamo veleposlanike stare od 60-75 godina i hrpu uhljeba,a u veleposlanstvima nemamo niti poštenu čokoladu za ponuditi gostima.

Hrvatska treba oporavak, ali ne sa novim uhljebima, ispeglanim mamicinim sinovima, preko veze, već odmicanje od balkanskih gudura, kao što je predsjednica najavila, a Tuđman davno rekao, krenuti tamo gdje pripadamo, mi smo srednjoeuropska zemlja i tradicija.

Igor Drenjančević

vezani članci

http://hop-portal.com/2015/10/prvi-otkrivamo-prvi-dajemo-na-uvid-popis-osudenih-lopova-u-hns-u-i-sdp-u/

http://hop-portal.com/2015/10/vlada-za-gladnu-djecu-u-skolama-nema-novaca-ali-ima-za-pupovceve-udruge-13-milijuna/