NOVI SLOGAN MILANOVIĆEVE KOALICIJE: “Šta je pi*ke, sad me slikajte, nabijem vas na ku*ac”

0
1143

Vrdoljak-Hitna-legalizacija-poljoprivrednih-objekata_ca_largeKoalicija “Hrvatska raste” (prema novim zaduženjima) dobila je novi slogan: “Šta je pi*ke, sad me slikajte, nabijem vas na ku*ac”.

Slogan je osmislio u trenu naš ministar gospodarstva, kada je jedan birač primijetio da kao i ona izoperirana, botoksirana i izmjenjenog imena bivša županica Marina Merzel, a inače Žarka Sekulić koristi auto za privatne svrhe. Za takav čin zapovjednik specijalne policije je smijenjen, ali ovaj čelavi prostak umočen u svakakve dilove, a najviše u dil u svezi preprodaje transformatora HEP, po priči jednog bivšeg djelatnika tvrtke, neće biti smijenjen, jer Milanović mora imati svoju kriminalnu organizaciju u okviru HNS-a. U toj stranci koja se često hvali poštenjem, ima osuđenih više nego u HDZ-i, koju proziva. Slogan je vrlo orginalan i sigurno će doseći najbolji mogući rejting u propagandi.

Svakako da ima budala koje će i dalje uživati u pičkaranju građana za njihov novac i zaokružiti ovoga nesposobnjakovića za narod i vrlo sposobnog za svoj džep.

hop