Isus je patio 14 Postaja, a Hrvati pate od postanka

0
1028

Vukovar2Pametan čovjek si u životu ne ostavlja preveliki izbor: Ili će biti svinjar među ljudima ili će se otisnuti se preko pučine života u jedan nepoznati svijet, i završiti sve moguće škole koje su pred njim! Sužen izbor je ponekad, uvijek pravi lijek za nedoumice koje treba riješiti. A Domovina? Ona je uvijek u srcu, ma gdje krenuli, ma gdje stigli.

Kužio sam da nešto nije u redu još kao dijete. Bilo je tu politike. Komunizam mi se nije dopadao. Danas još manje. Roditelji su mi zbog Ustaških korijena mamine obitelji morali u Njemačku trbuhom za kruhom. Siromaštvo je vladalo. Djed zbog pripadništva Ustašama je patio cijeli svoj život. Još uvijek mi je zagonetka 7 mjeseci njegovog bojevanja. Po nekakvim pričama vrbanjskih kroničara, moguće je da je bio u njemačkoj vojsci kao Dragovoljac. Mamini ujaci su završili u Jazovki vezani jedan za drugog žicom. Ta povijest moje obitelji se krila kao zmija noge u to doba.

Danas nakon 20 godina iza završetka rata, svega ima istovarenog iza nas i, osobno sam mišljenja da Komunizam treba nestati sa svjetske političke scene, jer ako partizančine imaju pravo nositi petokrake na kapama, srp i čekić-simbol zla, tada mogu i ja nositi trobojnicu i slovo =U=, jer Ustaški pokret je po nekakvim povijesnim dokazima i spisima bio daleko humaniji pokret, od svih Europskih pokreta toga doba, pa i danas, sa ljudima koji su ga činili i čine, i načelima po kojima su radili, od Starčevića do Jure Francetića i Pavelića, od Hrvata Islamske i Pravoslavne vjeroispovijesti do Hrvata Katoličke vjeroispovijesti iz Crne Legije i drugih postrojbi HOS-a!

Jadan je bio onaj Ustaša koji bi prekršio jedno od 10 Božjih zapovjedi, a još jadniji ako bi prekršio jedno ili više Načela Ustaškog Pokreta.

No pobjednici su pisali povijest. Sve laži, o genocidnosti Hrvata su napakirane od pobjednika iz 2 svj. rata, prekrojivši povijest, onako kako njima odgovara. A svoje zločine od 1941 do danas, pripisivali su i pripisuju svima onima koji su bili i ostali protiv njih.

NDH je bila daleko humanija i naprednija, ali je od početka bila trn u oku Churchill-u, Srbiji. Kao i drugim silama svijeta. Ovako kako su danas stvari poslagane su potpuno neodržive. Zbog toga i počinju ratovi, stradavaju obitelji. Nedostaje nam Kralj Nebeski. Kralj svih naroda – Stvoritelj svih naroda. Vapimo za njim, a uvijek se nama Hrvatima stavlja na izbor u krvi, muci i patnji , duhovnoj i tjelesnoj, kako izboriti Slobodu našeg naroda.

Isus je patio 14 Postaja Križnog puta, a Hrvatski narod pati od svog postanka.

Oni koji padnu ili posrnu mogu kasnije u životu napraviti briljantne stvari. Ako ustanu. Jedna od njih je živjeti svoj život, punim plućima, vesela srca. Mi Hrvati ustajemo, uz sve teškoće. Uz svo zlo koje su SPC i udbomasonerija zakuhali sa Englezima, koji su im dali zeleno svjetlo za još jednu, kako se pokazalo, poražavajuću ekskurziju, iz koje su na traktorima 1995 “spašavali glave”, to jeste samo još jedan izgubljeni rat koji je Srbija povela i – izgubila!

Poraz Milanovića i njegove komunističke kamarile, se očituje i u financiranju filma o Jasenovcu, i to pred kraj mandata, koji iznova želi prikazati Hrvate kao genocidan narod, a Ustaše kao nemilosrdne koljače.(!?)

Ma dajte Srbadijo! Drugovi i sinovi te unuci Komunističkih zločinaca, novovrbovani UDBA-ši, uhljebi i paraziti, malo se pogledajte u ogledalo i pitajte vaše očeve, djedove ili rođake, koji sjede u Saboru ili imaju partizansku mirovinu, što su radili i gdje su bili!? Jesu  li bili sudionici ubijanja Hrvata od 1941 do 1951 ili od 1990-1995!?

Ili su samo pljačkali i pokrali sve što su mogli, a nisu nikoga ubili oružjem!? To vam nije opravdanje! Zločin je zločin!

I. Dujmić