IZBORI: PAPA MILANOVIĆ, SUPERMEN PERNAR, GAZIMIR OSUĐIVANI, BANDIĆ SA SVINJSKOM MASTI

0
1371

bandić debosPolitičari i njihovi diplomati uglavnom narod preziru, jer je siromašan, ne konzumira njihov snobizam, ne razumije filozofiju nerada za vlastite potrebe. Uglavnom političari sve pokradu od naroda kada dođu na vlast, njihov novac, a poslije preziru narod i nazivaju siromašnim ovcama. I putuju po svijetu za tuđi novac i tuđu grbaču.

Hrvatska politika je gnojni prišt, pogledajte Bandića, čovjek putuje po svijetu za vaš novac, a po Zagrebu maže mast na kruh ljudima koji sve plaćaju i usput maže oči o svojoj bitnosti…Nije li se bolje mogao narugati?

pernar odbijenicaPernar u hotelu Laguna slavi svoje političke pizdarije, a kada ga neki aktivist pita da mu plati prekršajnu kaznu za aktivizam, ovaj odgovori da nema. Kada tome dodamo novog vjernika Milanovića, koji je sebe proglasio najboljim katolikom na izbornom glumištu, vjerojatno, jer se vozi službenim avionom do ljubavnice.  SDP stranka je prava katolička stranka po ovom uhljebu, jer nema katolika,  pomisliš smak svijeta ovdje počinje, jer Hrvatska ima toliko budala na sceni i još više budala koje ih podupiru i zamislite plaćaju, da je to strašno.

Ovoj debilani treba pripojiti i Čačića, koji se kandidirao u Sabor, a osuđivan je, iako treba donijeti potvrdu o nekažnjavanju, Čačić zvani gazimir je u igri i osuđivan,  pa je sve jasno…mast, prištevi, papa, živi šit i naša vanjska politika na kajmaku i ćevapima ….fakat ovdje nema mjesta za Hrvatsku, Meštrovića, Bukovca, Ujevića, Matoša, Krleže, Vrančića, Penkale i kravata, skup čobana, poturica i lažnih propovjednika…

sinčić traži računePrema tome ako treba dati donaciju, Živi zid će istu vrlo rado primiti, a kada tražite pomoć za plaćanje prekršajnih kazni krivicom Živog zida -nema love ili po novoj srbiziranoj šatri- nema para. Kako može biti love kada je Sinčić spiskao lovu za hotele, 16 ureda, plakate, odjela, sve za svoje glasače. Ako zezne neki račun na poreznoj blentavi birači će nać neki svoj račun i poslati…ti će vas spasiti, samo ako ste maloumni. Taj živi shit je toliko debilno organiziran da na svojim portalima kao što je Flesh, čiji se vlasnik potpisuje D.D. objavljuje ankete za idiote, po kojima oni pobjeđuju, pišu teme na drugom svom portalu Stvarnost, samo o Živom zidu, novinari su supredsjednici te budalaštine od živog shita. Uvjerljivi do bola.

Papa Franjo prima zločinca Nikolića da se dogovore oko Stepinca, a i sam Franjo je u Argentini često svećenike ostavljao na cjedilu zbog viših američkih interesa, pa je čak onaj Milanović i točan u konstataciji da će Milanovića ovaj tragikomični Papa razumjeti.  Izdajnik izdajnika razumije. Sve u svemu, ako ste dovoljno ludi da ovakve birate naručite ko pravi poturica ili posrbica, baklave ili ćevape jer to taj đir…to su naša lijeva gospoda…i pomolite se kod don Milanovića.don milanovića

I. Drenjančević

hop