Mućke i prevare: Živi zid lažira predizborne ankete na svojim portalima

0
1353

mućke

Ovakve mućke i prevare su moguće samo u kaosu obespravljene, zlostavljane i opljačkane Hrvatske pod vodstvom crvenih i njihove verzije „demokracije jednoumlja“: Živi zid žonglira s čak tri portala na kojima pišu isključivo – živozidaši veličajući sami sebe i obmanjujući javnost na najpodliji mogući način! Radi se o portalima flash.hr koji na živozidaško-jednopartijski način provodi „nezavisnu“ anketu, pa onda rezultate te iste ankete objavljuje kao „senzaciju i iznenađenje“. Na krtica news se sve vrti oko novosti o prvoj živozidaškoj komuni na Črnomercu 105, o zgradi koju su zauzeli i gdje su utaborili svoj izborni stožer. Na Stvarnost.hr pišu baš svi iole pismeni živozidaški čelnici a predvodi ih najveća živozidaška pljuvačka novinarska karikatura Gordan Stojić. To vam ide ovako: kolumnisti ultrapozitivno iznose i komentiraju stavove Živog zida, a onda se takav članak dijeli na stranicama stranke, kao da se radi o člancima nekih nezavisnih medija o njima. Pernar čak intervjuira samoga sebe, što je ultimativni dokaz poremećenog ega i krajnje narcisoidnosti. Komentatori, odnosno kolumnisti su naravno živozidaški supredsjednici i čelnici. stvarnost.hr2Vrhunac svega je članak izvjesnog Zorana Antičevića koji u pravom sektaškom zanosu veliča deložacije kao iskustvo koje morate isprobati, i to u stilu tv reklame: volite li divlje provode i istovremeno želite učiniti nešto dobro? Želite li upoznati nekog novog?  … ako je vaš odgovor DA  – dođite na deložacije! Otprilike po istom ključu kao što se Frljić osjeća umjetnikom, ovaj drugi se naziva književnikom. Vjerojatno su i plaćeni iz istog crvenog džepa, baš kao i ova tri živozidaška „nezavisna“ portala.

žz letak
živozidaški letak za školsku djecu

Ovi „neiskvareni mladi ljudi“ kako njihovi simpatizeri često o njima mantraju, potpuno su izgubili bilo kakav moralni kompas kada ovakav reklamni trash koriste za privlačenje aktivista na deložacijama. Naravno, Antičević u svom članku glorificira deložacije kao da se radi o nekoj novoj sintetičkoj drogi, zaboravljajući zainteresiranima spomenuti jednu sitnicu: da prethodno skupe par tisuća kuna za prekršajne kazne koje će uslijediti, a koje stranka Živi zid nikada NEĆE platiti za njih. Osim ovoga, živozidaši su počeli dijeliti letke o legalizaciji marihuane ispred škola u kojima se školuju djeca i maloljetnici. Ostaje nam nada da djeci (zasad) ne dijele ništa drugo. Usput gdje je pučka pravobraniteljica za djecu? Tko štiti djecu koju Sinčić koristi za reklamiranje samoga sebe i stavlja na internet?

Jovanović
Jovanović uživa u druženju s živozidašima

Živi zid koji je izmuzao i još uvijek muze siromašne otkad se pojavio kao udruga, a to nastavlja i kao stranka koja želi ući u Sabor, usuđuje se (kao pravi crveni vojnik ljevice) iznositi podatke o navodnim krađama HDZ-a na svojoj fb stranici. Naravno, nigdje kod njih nećete naći podatke o krađama i potpunom pustošenju Hrvatske koje već godinama provode SDP-ovci kao stranka i pojedinci sa svojih pozicija moći, udruženi s Pupovcem, antihrvatskim udrugama tzv. antifašista i raznih drugih komunjarskih „fronti“, kriminalu HNS-a i ostalih koji su bili na vlasti od Račana i Josipovića, pa naravno i do današnjeg tehničkog premijera i premijerne sramote Milanovića. Istovremeno prostački napadaju predsjednicu, kad god i gdje god stignu. Živi zid se očito zalaže za ostanak ljevice na vlasti, one iste koja nas je sasvim ukopala i popljačkala, sve po spisku i zakonu, i koja bi nas najradije vratila u komunizam i Jugoslaviju! Zbog toga na njihove skupove izdaleka dolaze i srpski simpatizeri. Dokaz da je ljubav uzajamna je i to da živozidaški čelnici i sami jedva čekaju osnovati svoje podružnice po Srbiji i BiH te nas na taj nas način vratiti u „region“ koji je idejni projekt neprijatelja svega hrvatskog, na kojem Vesna Pusić zajedno sa svojim bratom Zokijem, njegovim imenjakom tehničkim premijerom i svim ostalim mrziteljima Hrvatske već dugo i sustavno radi. Trebamo li zaista još i njihov podmladak u obliku živozidaške regionalne komune?!  

Ingrid Runtić